Meyjo LED állólámpa érzékelő-halvány terra


171 076 Ft
  • Raktáron

A Meyjo LED-es állólámpa vékony, hengeres fejjel rendelkezik, amely irányított, meleg fehér fényt bocsát ki. Elegáns, egyszínű kialakításának és sokoldalú állíthatóságának köszönhetően a Meyjo ideális fényforrás az olvasás megvilágítására az ülőhelyen. - gesztusvezérlésű érzékelős tompítás funkcióval: kézzel törölve be/ki, kézzel tartva tompítható - a lámpafej 25°-kal felfelé / 44°-kal lefelé dönthető

EAN: 9010506119602

Gyártó: Molto Luce

Termékleírás

A Meyjo LED állólámpa érzékelő-halvány terra egy modern és elegáns megoldás, amely remekül illik a mai enteriőrökbe. Az állólámpa nem csak kiváló megvilágítást biztosít, de praktikus funkciókkal is rendelkezik. Az érzékelőhöz közelítve a lámpa automatikusan felgyullad, majd amikor elhagyja a helyet, automatikusan lekapcsol. A lámpa halványító funkcióval is rendelkezik, így könnyedén szabályozhatja a fényerőt, hogy a hangulata mindig ideális legyen.

Az állólámpa LED technológiával rendelkezik, amely gazdaságosabb és hosszabb élettartamú, mint a hagyományos izzók. Az állólámpa dizájnja modern és egyszerű, de mégis stílusos, így remekül illik a mai enteriőrökbe. A lámpa terra színvilága elegáns és természetes hatást kelt, ami kellemessé és barátságossá teszi otthonának légkörét.

A Meyjo LED állólámpa érzékelő-halvány terra kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és hosszú élettartamú. Az állólámpa könnyen összeszerelhető és telepíthető, így nem kell aggódnia a bonyolult beállításokért vagy a nehezen kezelhető vezérlésért. Egyszerűen csak illessze be a konnektorba, és máris élvezheti a modern és elegáns megjelenését és a kiváló minőségű megvilágítást.

Összességében a Meyjo LED állólámpa érzékelő-halvány terra egy kiváló választás azok számára, akik gazdaságos és modern megoldást keresnek otthonuk megvilágítására. Az állólámpa elegáns és stílusos, praktikus funkciókkal rendelkezik, és könnyen telepíthető. Ha úgy gondolja, hogy ez az állólámpa a számára tökéletes választás, akkor ne habozzon, és rendelje meg még ma!

A Meyjo LED-es állólámpa vékony, hengeres fejjel rendelkezik, amely irányított, meleg fehér fényt bocsát ki. Elegáns, egyszínű kialakításának és sokoldalú állíthatóságának köszönhetően a Meyjo ideális fényforrás az olvasás megvilágítására az ülőhelyen. - gesztusvezérlésű érzékelős tompítás funkcióval: kézzel törölve be/ki, kézzel tartva tompítható - a lámpafej 25°-kal felfelé / 44°-kal lefelé dönthető - a lámpatest szára 180°-kal elforgatható - színvisszaadás: CRI > 90

Állólámpák

Az Állólámpák alkatértézése azok számára készült, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába és szeretnék jobban megérteni, hogy mi teszi őket olyan különlegessé. A weboldalon széles választékban találhatók állólámpák, amelyek többnyire a belső terek megvilágítására szolgálnak. Ezek a lámpák különböző anyagokból és színekben állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Az Állólámpák alkatértézése alatt számos információval találkozhatunk az állólámpák felépítéséről, azok anyaghasználatáról és számos egyéb érdekességről. A weboldal külön részt szentel a LED, illetve a halogén izzók használatának is, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Néhány segítség a megfelelő állólámpa kiválasztásához is megtalálható a weboldalon, amelyek segíthetnek abban, hogy otthonunknak az ideális világítást biztosítsuk. Összességében az Állólámpák alkatértézése nagyszerű forrást jelent mindazoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába. A weboldal segítségével meg fogják találni az otthonuknak legmegfelelőbb égőt, és garantáltan boldogabbak lesznek az új világítással!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Melyek azok a funkciók, amikkel Meyjo LED állólámpa rendelkezik?

A Meyjo LED állólámpa halványító és mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi az automatikus be- és kikapcsolást, illetve a fényerő-szabályozást is.


Milyen felületeken lehet használni a Meyjo LED állólámpát?

A Meyjo LED állólámpa bármilyen sík felületen használható, például padlóra állítva, szekrényre vagy polcra helyezve.


Milyen típusú LED-eket használ a Meyjo LED állólámpa?

A Meyjo LED állólámpa nagy hatékonyságú és energiatakarékos SMD LED-eket használ.


Milyen színválasztékban kapható a Meyjo LED állólámpa?

A Meyjo LED állólámpa jelenleg csak egy színben, azaz terra színben kapható.


Milyen hosszú a Meyjo LED állólámpa garantált élettartama?

A Meyjo LED állólámpa garantált élettartama 50 000 óra.


Milyen távolságra érzékeli a Meyjo LED állólámpa a mozgást?

A Meyjo LED állólámpa mozgásérzékelője maximálisan 3 méter távolságra érzékeli a mozgást.


Mennyi az állólámpa teljesítménye?

A Meyjo LED állólámpa teljesítménye 4W.


Van-e lehetőség az állólámpa manuális be- és kikapcsolására?

Igen, az állólámpán található érintőgomb lehetővé teszi a manuális bekapcsolást és kikapcsolást.



Lindby Tiliane rácsos álló lámpa, fekete, 3 izzós Lindby Tiliane rácsos álló lámpa, fekete, 3 izzós

A Tiliane egy vonzó állólámpa a modern lakótérbe, amelyet hosszú, magas ketrec formájában terveztek, és amelynek középpontjában a fényforrások állnak. A vaskeret elegáns fekete színű. A Tiliane kényelmesen, lábkapcsolóval kapcsolható be és ki.

A boltba
Lindby Felicia állólámpa olvasólámpával, nikkel Lindby Felicia állólámpa olvasólámpával, nikkel

A Felicia egy nagyon praktikus állólámpa, amely egyesíti a reflektort és az olvasólámpát

A boltba
Lucande Medira álló lámpa, két izzós, fehér Lucande Medira álló lámpa, két izzós, fehér

A Medira állólámpa két mozgatható fényfejjel rendelkezik, és ideális a nappaliban olvasólámpaként, amelyet két személy is használhat.

A boltba
Lindby Colten álló lámpa, spirál, fekete, arany Lindby Colten álló lámpa, spirál, fekete, arany

Lindby Colten álló lámpa, spirál, fekete, arany, Nappali / Étkező, vas, E27, 60W, H: 150cm

A boltba
Artemide Vitruvio lámpa szabályozható, fekete Artemide Vitruvio lámpa szabályozható, fekete

A Vitruvio állólámpa különlegessége a szájjal fújt üvegből készült ernyő, amelyen keresztül a fény vakításmentesen és egyenletesen jut a környezetbe. Az üveggömb belsejében fémrudak egyensúlyozzák a súlyt, és biztonságos tartást biztosítanak. A lábkapcsoló lehetővé teszi a lámpa folyamatos be- és kikapcsolását, valamint tompítását

A boltba
Artemide Castore állólámpa üvegernyővel Ø 35 cm Artemide Castore állólámpa üvegernyővel Ø 35 cm

Az Artemide azonos nevű lámpacsaládjába tartozó Castore állólámpa a Zamak fémötvözetből készült talapzatból, műgyantából készült rúdból és nemes, gömb alakú, szájfúvott üvegből készült árnyékolóból áll. Ez utóbbi diffúz, homogén fénykibocsátást biztosít. - Huub Ubbens és Michele De Lucchi tervei - érintésvezérlővel felszerelve

A boltba
Álló lámpa Omega, CCT technológia, nikkel Álló lámpa Omega, CCT technológia, nikkel

Az enyhén ferde fémkeretével az Omega LED-es állólámpa nagyon divatosnak tűnik. CCT fényerőszabályozó technológiával, azaz a melegfehértől a nappali fényig változtatható fényszínnel. - Beépített érintésvezérlésű dimmer

A boltba
HerzBlut Otto O LED álló-olvasólámpa tölgy natúr HerzBlut Otto O LED álló-olvasólámpa tölgy natúr

Az Otto O LED asztali lámpa egy tömörfa állványból áll, amely fém talapzatra van erősítve. Erre épül rá a lámpa vékony fémkarja, amelynek felső végén egy fából készült lámpafejben ülnek a 2200-4000 Kelvin közötti fehér fényt dimmelhető LED-ek. Mind a kar, mind a fej elfordítható, így magassága és iránya az igényeknek megfelelően beállítható.

A boltba
Martinelli Luce Biconica LED állól. 180 cm feh. Martinelli Luce Biconica LED állól. 180 cm feh.

A BICONICA LED-es állólámpa homokóra alakú, és világos fényt biztosít a szobában. A beépített LED-ek egyenletesen osztják el a fényt.

A boltba
midgard AYNO XL álló lámpa szürke/szürke 2700 K midgard AYNO XL álló lámpa szürke/szürke 2700 K

A midgard gyártó különösen magas AYNO LED-es állólámpája ív alakú, dönthető üvegszálas karjával inspirál. Ez a textilkábel két állítógyűrűn keresztül történő megfeszítésével hozható a kívánt helyzetbe. Ezenkívül az újrahasznosított polikarbonát/ABS műanyagból készült kúp alakú ernyő elforgatható. A kiváló minőségű LED-modul (CRI ≥ 95) egy strukturált burkolat mögött helyezkedik el, és meghibásodás

A boltba
Rotaliana String F1 DTW állólámpa fekete, fekete Rotaliana String F1 DTW állólámpa fekete, fekete

A modern és korszerű String LED állólámpa alumíniumból készült, számos csuklóval, amelyek a forgó és forgatható fejnek köszönhetően maximális mozgásszabadságot biztosítanak. A String energiatakarékos LED-ekkel is fel van szerelve, amelyek a lámpatest fején lévő kapcsolóval tompíthatók, illetve be- vagy kikapcsolhatók. A dim-to-warm technológia a fény színét is megváltoztatja.

A boltba
Jieldé Loft D1200 állólámpa, állítható, szürke Jieldé Loft D1200 állólámpa, állítható, szürke

A Loft D1200 állólámpa célzott fénykúpot bocsát ki, így ideálisan alkalmas a kanapé és a fotel megvilágítására. Feltűnő formáival megfelel a franciaországi Jieldé márkagyártó jellegzetes ipari stílusú designjának. Ezenkívül 300°-kal elforgatható a csuklók segítségével, és a lámpatest talapzatán található elforgató mechanizmus segítségével egyszer elforgatható a saját tengelye körül

A boltba
Állólámpa White körlemezes ernyővel Állólámpa White körlemezes ernyővel

A White állólámpa egy kör alakú korongelemekből álló, légies árnyékolóból áll, amely egy fém állványra van szerelve. Különösen a fiatalosan és modernül berendezett nappali- és étkezőszobák dekoratív szemet gyönyörködtető darabja.

A boltba
Szabályzóval - LED állólámpa Zenith olvasófénnyel Szabályzóval - LED állólámpa Zenith olvasófénnyel

A Zenith csiszolt acélból készült LED-es állólámpa fényerőszabályzóval van felszerelve. - egyszeri rövid megnyomás = be- vagy kikapcsolás - bekapcsolt állapotban nyomja meg és tartsa lenyomva = fényerő csökkentése - bekapcsolt állapotban kétszer nyomja meg, majd másodszor is nyomja meg és tartsa lenyomva = a fény színe megváltozik

A boltba
állólámpa Fiorella borostyán állólámpa Fiorella borostyán

A Fiorella egy vonzó szemet gyönyörködtető lámpa elbűvölő virágos kristály árnyalatokkal és lendületes ívelt karokkal. A talapzat arany levéllel van bevonva.

A boltba
Artemide Choose álló lámpa, pergamen/antracit Artemide Choose álló lámpa, pergamen/antracit

A Choose by Artemide állólámpa feje 350°-kal forgatható saját tengelye körül, és egy kis kar segítségével 30°-kal dönthető. Így a fényt szükség szerint lehet irányítani. Az árnyékoló finom pergamenpapírból készült, átlátszó polikarbonátban. Az acélból készült keret egy kerek alapból és egy függőleges állványból áll

A boltba
Puk Mini Floor Mini Single LED matt/tiszta, fekete Puk Mini Floor Mini Single LED matt/tiszta, fekete

A Puk Mini Floor Mini Single egy nagyon kecsesen megtervezett LED-es állólámpa. A kerek, stabil lámpatest talapzata adja az alapot a karcsú rúdnak, amelyre egy érintésvezérlésű fényerőszabályozót építettek. A kerek lámpafej egy állítócsap segítségével elforgatható, a kar pedig elfordítható. A felső részbe egy szaténüveg, az alsó részbe egy átlátszó lencse kerül.

A boltba
Arcchio Finix LED álló világítás fehér 100 W dimm Arcchio Finix LED álló világítás fehér 100 W dimm

A Finix egy LED-es állólámpa irodába vagy dolgozószobába. Alumíniumból és műanyagból készült, és modern dizájnban mutatkozik be. Ezenkívül praktikus fényerőszabályzó funkcióval rendelkezik.- Alacsony káprázási értékének köszönhetően (UGR

A boltba
Modo Luce Baobab álló lámpa hat izzós ólomszürke Modo Luce Baobab álló lámpa hat izzós ólomszürke

Az olasz tervező, Paolo Grasselli által a Modo Luce számára tervezett hatlámpás Baobab állólámpa fára emlékeztető szerkezetével inspirál, amelyet a vázból kiágazó lámpakarok hoznak létre. A Baobab különösen stabil a betonból készült alapnak köszönhetően. Az Ön által választott lámpákkal (nem tartozék) még inkább egyénivé teheti a megjelenést.

A boltba
MARSET Tam Tam álló világítás, 1 izzó matt narancs MARSET Tam Tam álló világítás, 1 izzó matt narancs

A Tam Tam Tam egylámpás állólámpa dinamikus és játékos hangsúlyt ad a nappaliban és a hálószobában. Tam Tam a 360°-ban elforgatható ernyőnek köszönhetően különösen alkalmas olvasólámpának egy fotel mellett. A kábelbe épített kapcsoló. Káprázásmentes fénykibocsátás a diffúzornak köszönhetően. Matt felület - Design: Fabien Dumas

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben