Milan Wire függőlámpa Ø 24 cm antracit


121 990 Ft
  • Raktáron

A Wire függőlámpában egy acélból készült lapos ernyő lóg egy függőleges drótról, és egy opálfehér, szájjal fújt üvegből készült gömb alakú diffúzor lóg egy kissé hosszabb tápkábelen. A gömb a beépített neodímium mágnesnek köszönhetően bárhol elhelyezhető az árnyékolón, és a filcszövet védi a karcolásoktól.

EAN: 8435146969836

Gyártó: Milan Iluminación

Termékleírás

A Wire függőlámpában egy acélból készült lapos ernyő lóg egy függőleges drótról, és egy opálfehér, szájjal fújt üvegből készült gömb alakú diffúzor lóg egy kissé hosszabb tápkábelen. A gömb a beépített neodímium mágnesnek köszönhetően bárhol elhelyezhető az árnyékolón, és a filcszövet védi a karcolásoktól.

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Dione függő lámpa, hat izzós, arany Dione függő lámpa, hat izzós, arany

Két nagyobb és négy kisebb opálüvegből készült gömb alkotja ennek a modern függőlámpának az árnyékát. Ezek az aranyszínű fémszerkezet oldalán, fölött, alatt és végén helyezkednek el. 4 x E14, egyenként max. 40 W; 2 x E27, egyenként max. 60 W (kizárólag).

A boltba
Envostar Jasper függőlámpa, 3-lámpás, rondella Envostar Jasper függőlámpa, 3-lámpás, rondella

A háromlámpás Jasper függőlámpa tölgyfából és betonból készült, kerek baldachinnal, amelyről három, különböző magasságú izzófoglalat lóg le rondellaként. A fényforrások nem tartozékai, és egyéni preferenciák szerint választhatók. A dekoratív lámpák különösen alkalmasak. Az Envolight márka nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, és lámpáit Európában gyártja. A szállítási útvonalak rövidek, a CO2-kibocsátás

A boltba
Lindby függőlámpa Josia, fehér, szövet, Ø 47 cm, E27 Lindby függőlámpa Josia, fehér, szövet, Ø 47 cm, E27

Függőlámpaként a Josia elegáns lehetőséget kínál az általános világításhoz, az árnyékoló pedig időtlen szépségű. Az alján lévő akril diszperzór biztosítja az egyenletes fényeloszlást.

A boltba
Millina üveg függő lámpa, rozsdabarna, 3 izzós Millina üveg függő lámpa, rozsdabarna, 3 izzós

A Millina függőlámpa a nosztalgikus, antik hatást keltő, rozsdaszínű fémmel kombinálja a textúrázott, átlátszó üveget.

A boltba
Lindby Naiara LED függő lámpa, állíth.mag., fekete Lindby Naiara LED függő lámpa, állíth.mag., fekete

Fekete LED-es függőlámpa Naiara karcsú kivitelben, praktikus fényerőszabályzó funkcióval, állítható magassággal. A Naiara LED-es függőlámpa a modern megjelenést praktikus funkciókkal ötvözi. Egy hosszúkás merevítőből áll, amely lámpaernyőként funkcionál, és állandóan beépített LED-ekkel van felszerelve. Ez a merevítő két felfüggesztésen ül, amelyek viszont egy diszkrét mennyezeti tartóval a mennyezethez

A boltba
Artemide Logico függő lámpa egy i. h. 40 cm fehér Artemide Logico függő lámpa egy i. h. 40 cm fehér

A Logico függőlámpa szájjal fújt üvegből készült ernyője különleges, sok ráncot tartalmazó formájának köszönhetően nagyon hangulatos fénykibocsátást eredményez. Lenyűgöző asztali világítás.

A boltba
PI függőlámpa, hengeres, Ø 8 cm, fekete PI függőlámpa, hengeres, Ø 8 cm, fekete

A PI függesztett lámpatest különösen figyelemfelkeltő a fényes és matt felülete miatt. A letisztult hengeres formának köszönhetően a lámpatest könnyen integrálható a különböző berendezési stílusokba és lakótérbe. Ezenkívül magán- és nyilvános helyiségekben - például éttermekben vagy szállodákban - is használható, asztalok vagy pultok felett. A megvilágításhoz dekoratív fényforrás használható.

A boltba
Modo Luce Eva függő lámpa Ø 27 cm fehér Modo Luce Eva függő lámpa Ø 27 cm fehér

A fényt lefelé irányító, finoman lekerekített kerámiaárnyékolóval az Eva függőlámpa alkalmas például étkezőasztal feletti fényforrásként való használatra, vagy - több darabból álló sorba függesztve - egy hosszú konyhapultot is optimálisan megvilágít. Ekrü színű textil kábellel felszerelt és külső fényerőszabályzóval szabályozható.

A boltba
MARKET SET Singapour ML függő mandula/antracit MARKET SET Singapour ML függő mandula/antracit

Négy különböző méretű árnyékoló - kettő vászonszövetből, kettő rattanból készült - alkotja a Singapour ML függőlámpát. Amikor a lámpa fel van kapcsolva, a rattanszövés láthatóvá válik az alsó szövetárnyékoló alatt, és egészen különleges fényhangulatot teremt. Természetes ihletésű fényforrás számos lakótérbe - textil kábellel felszerelve - külső fényerőszabályzóval összekapcsolva a fényerő szabályozható

A boltba
Avra - minimalista függő lámpa sárgaréz Avra - minimalista függő lámpa sárgaréz

Tiszta minimalizmus - ez az Avra függőlámpa, amely csak egy foglalatból és egy 200 cm hosszú kábellel ellátott felfüggesztésből áll. Ezért a figyelem különösen a világítóanyagra összpontosul. A dekoratív lámpák választéka kiegészítőként kapható, és itt rendelhető meg.

A boltba
Slamp La Lollo L LED függő lámpa, Ø 80 cm, ón-f. Slamp La Lollo L LED függő lámpa, Ø 80 cm, ón-f.

A La Lollo L LED-es függőlámpa egy gyönyörű fényforrás grandiózus fényhatással - amelyet a Slamp gyártó fenntartható technopolimerekből és szabadalmaztatott anyagából készült hengeres elemek eltérő textúrája és elrendezése okoz.

A boltba
Sopel 1 függőlámpa, kúpos, matt arany Sopel 1 függőlámpa, kúpos, matt arany

A fémből készült Sopel függőlámpa fókuszált megvilágítást biztosít, nagyon vékony, hengeres, a teteje felé keskenyedő ernyővel. A teljesen matt aranyszínűre festett Sopel a modern belső terek divatos fényforrása. 1 x G9 max. 2,5 W-os LED, exkluzív.

A boltba
UMAGE Hazel Medium függesztéklámpa, fehér, Ø 40 cm UMAGE Hazel Medium függesztéklámpa, fehér, Ø 40 cm

A Hazel LED-es függőlámpa fehér, kerek, sárgaréz színű ernyőből áll. A gyönyörű színkontraszt egyszerre modern és nemes. - dimmelhető külső dimmerrel

A boltba
Felhők függőlámpa gyerekszobába, kék Felhők függőlámpa gyerekszobába, kék

A Clouds függőlámpa kettős lámpaernyőjével nemcsak csodálatosan kellemes szobavilágítást biztosít, hanem gyönyörű hangsúlyokat is teremt, mivel a külső ernyő aranyos felhőmotívummal van díszítve.

A boltba
Függő lámpa Arany, Ø 50 cm Függő lámpa Arany, Ø 50 cm

Az arany egy rendkívüli fénytárgy, amely varázslatosan vonzza a tekintetet. Számos üveg- és fémelem spirál alakban kanyarog, és az így létrehozott fényélmény egyedülálló. Meleg hangulatot teremt a hangulatos arany tónus.

A boltba
david trubridge Navicula függő 144 cm bambusz david trubridge Navicula függő 144 cm bambusz

A hullám alakú Navicula LED-es függőlámpa egy újabb természetes ihletésű lámpával bővíti David Trubridge dizájner lámpakollekcióját, mivel egy mikroszkopikus méretű diatóma adta a mintát az optikai kialakításhoz. A lámpatestet különálló részekben szállítják, részletes összeszerelési útmutatót mellékelnek hozzá - fenntartható módon kezelt fából készült bambuszfurnérból - sorban elhelyezett (felfelé

A boltba
Függő lámpa Senso, hosszúkás keskeny, Ø 20 cm Függő lámpa Senso, hosszúkás keskeny, Ø 20 cm

A vékony Senso függőlámpa fa hálóval ellátott vászonernyővel rendelkezik. A függőlámpa a fényt lefelé akadálytalanul bocsátja ki a közvetlen megvilágítás érdekében, míg oldalról az anyag által erősen tompított, kellemes hangulatvilágításként.

A boltba
Kundalini Dala linear sötétszürke/beton, 2.700 K Kundalini Dala linear sötétszürke/beton, 2.700 K

A Dala lineáris LED-es függőlámpa elegáns világítási tárgy, amely elegánsan megvilágítja az étkezőasztalokat, pultokat vagy tárgyalóasztalokat magán- vagy kereskedelmi helyiségekben. Energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, amelyek a diffúzornak köszönhetően lágy és vakításmentes szobafényt biztosítanak. A Dala linar lámpatest fényereje külső fényerőszabályzóval is állítható. - Tervezte: Francesca

A boltba
Louis Poulsen PH 5 Pastels kék/rózsaszín/barack Louis Poulsen PH 5 Pastels kék/rózsaszín/barack

A PH 5 Pastels függőlámpa a sorozat új kiadása, és a többi változathoz hasonlóan egy húzott, matt lakkozott alumíniumból készült, fényvisszaverő hármas árnyékolóból áll, amelyet finom pasztellszínekben terveztek, és amely elsősorban lefelé sugározza a fényt, vakítás nélkül. A trombita alakú felső árnyékoló oldalra irányított fényt bocsát ki, így a PH 5 nemcsak a környezetet, hanem önmagát is megvi

A boltba
LED-es függőlámpa Vegas Single Round, Ø 12 cm, kristály üveg LED-es függőlámpa Vegas Single Round, Ø 12 cm, kristály üveg

A 12 cm átmérőjű Vegas Single Round LED-es függőlámpa kézzel készített, textúrázott kristályüvegből készült ernyővel elegáns és modern hangulatot kölcsönöz bármely helyiségnek. A beépített LED-es fényforrás meleg fehér fénnyel és nagyon jó színvisszaadással (CRI>95) kellemes megvilágítást biztosít. Formatervezési stílusával a Vegas tökéletesen illik nappaliba, előszobába, konyhába vagy étkezőbe. Ideális

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben