Monaco asztali lámpa háromlábú arany zöld bársony


54 490 Ft
  • Raktáron

A Monaco asztali lámpa elegáns, aranyszínű, háromlábú vázzal rendelkezik, amelyen egy átlátszatlan bársony ernyő ül. Ez zöld színű, és vakításmentes, közvetett fényt biztosít.

EAN: 5900108047325

Gyártó: Domiluce

Termékleírás

A Monaco asztali lámpa háromlábú arany zöld bársony egy stílusos és modern bútordarab, amely minden otthonban árnyalatot ad. Az arany aluminium háromláb és a zöld bársony árnyék kapcsolódása lágy és rafinált. A lámpatest elegáns és kifinomult, így tökéletesen illik minden helyiségbe, beleértve a nappalit, a hálószobát vagy az irodát.

Az asztali lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és kiváló minőségű kivitelezési írányelveknek megfelelően készült. A kiváló minőségű zöld bársony árnyék lágy és kellemes megjelenést kölcsönöz a szobának, míg az arany színű lábak eleganciát és stílust kölcsönöznek a terméknek.

A lámpa fejlett világítási rendszerrel van felszerelve, amely árnyékolási lehetőséggel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók finomítsák az árnyékolási beállításokat, hogy megfeleljenek az adott helyiség hangulatának és szükségleteinek. A lámpa fénysugara széles szórással rendelkezik, ami tökéletes fényt biztosít munkához, olvasáshoz vagy bármi máshoz.

Az asztali lámpa bekapcsolható és kikapcsolható kapcsolójának felszerelése könnyű és egyszerű a használathoz, és a lámpa összes komponense az egyszerű és hatékony használat érdekében lett tervezve.

A Monaco asztali lámpa háromlábú arany zöld bársony abszolút az egyik legjobb választás otthoni vagy irodai világításra egyaránt. Az Ön egyedi igényeihez és ízléséhez igazítható, hogy megfeleljen bármilyen környezetnek. A lámpa eleganciája és sokoldalúsága garantálja, hogy a megjelenés örömet okoz mindenki számára.

A Monaco asztali lámpa elegáns, aranyszínű, háromlábú vázzal rendelkezik, amelyen egy átlátszatlan bársony ernyő ül. Ez zöld színű, és vakításmentes, közvetett fényt biztosít.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen színű a lámpa?

A lámpa arany színű és zöld bársony árnyalattal rendelkezik.


Mekkora méretű a lámpa?

A lámpa mérete 50 cm magas és 30 cm átmérőjű.


Milyen típusú izzóra van szükség a lámpa működtetéséhez?

A lámpához E27 foglalatú izzó szükséges, amely legfeljebb 60 watt teljesítményű lehet.


Hogyan tisztítható a lámpa?

A lámpa tisztításához nedves ruhát kell használni, és kerülni kell a túl erős tisztítószereket.


Van-e garancia a lámpára?

Igen, a lámpára 1 év garancia vonatkozik.



MAULpirro LED csíptetős lámpa, dimmelhető, fekete MAULpirro LED csíptetős lámpa, dimmelhető, fekete

A MAULpirro dimmelhető LED-es szorítólámpa max. 4,5 cm-es szorítási tartományban van kialakítva, és variálhatóan rögzíthető asztallapokhoz vagy polcokhoz. A rugalmas, dönthető és elforgatható karnak és a szintén dönthető és elforgatható fejnek köszönhetően a fény iránya teljesen testre szabható. - 4 fényerőfokozat, valamint a be- és kikapcsolás állítható (a lámpafejbe integrált kapcsoló) - Diffúzorral

A boltba
Fényes Anka LED csíptetős világítás rugalmas kar Fényes Anka LED csíptetős világítás rugalmas kar

Anka rugalmas fényforrás, amely több szabad helyet biztosít az íróasztalnál. A szorítóaljzat lehetővé teszi a helytakarékos elhelyezést, a LED-fény pedig a hajlékony kar segítségével egyedileg igazítható.

A boltba
Valódi bankár lámpa TULSI Valódi bankár lámpa TULSI

A Tulsi egy valódi bankárlámpa, amelyet 1900 körül készült modellek alapján kézzel készítettek. A felület, a berlini sárgaréz, különleges patinával van színezve.

A boltba
Forestier Chanpen S Hexagonal ezüst/természetes Forestier Chanpen S Hexagonal ezüst/természetes

A Chanpen S asztali lámpa kerek, zárt ernyője abakából készült. A különböző vastagságú kenderszálak hatszögletű mintázatot alkotnak. A Chanpen különleges árnyalata otthonos világítási hangulatot biztosít a szobában. Forgatható fényerőszabályzóval.

A boltba
Asztali lámpa 5918 fehér színű Tiffany kivitel Asztali lámpa 5918 fehér színű Tiffany kivitel

A lakótér ideális kiegészítő megvilágításáról az 5918-as asztali lámpa gondoskodik, amelynek klasszikus, kupola alakú lámpaernyője üvegből készült, és teljes egészében Tiffany stílusban készült.

A boltba
Artemide Onfale asztali lámpa Ø 36 cm Artemide Onfale asztali lámpa Ø 36 cm

Az Onfale asztali lámpa - Luciano Vistosi tervezése - egy szájjal fújt opálüvegből készült lámpatestből áll. A perem átlátszó kristályüvegből készült. - olaszországban készült az Artemide által

A boltba
LED asztali lámpa Illa, fehér LED asztali lámpa Illa, fehér

Az Illa LED asztali lámpa tökéletes fényt biztosít a munkavégzéshez, ezért íróasztal melletti használatra készült. Az érintésvezérlőn keresztül három fokozatban tompítható meleg fehér fény mellett indukciós töltőfelülettel is rendelkezik, amely lehetővé teszi saját okostelefonjának vezeték nélküli töltését

A boltba
Retina asztali lámpa Retina asztali lámpa

A RETINA kellemes fényerőt és vidéki házi hangulatot biztosít stílusos módon, fehér kerámia árnyékolóval, hálós megjelenéssel és vonzó asztali talppal.

A boltba
FLOS Kelvin Edge - LED íróasztal lámpa antracit FLOS Kelvin Edge - LED íróasztal lámpa antracit

A Kelvin Edge asztali lámpa nagy rugalmasságot visz az íróasztalra, és funkcionális dizájnjellegével meggyőz

A boltba
FLOS Snoopy lámpa fényerősz., narancs FLOS Snoopy lámpa fényerősz., narancs

A Snoopy asztali lámpát már 1967-ben kifejlesztették a testvérek, Achille és Pier Giacomo Castiglioni, és formája állítólag a Snoopy rajzfilmfigurára emlékeztet. A lámpa fehér márvány talapzatból és fémből készült ernyőből áll. A beépített kapcsolóval a lámpa tompítható, illetve be- és kikapcsolható.

A boltba
FRITZ HANSEN Night Owl asztali lámpa éjkék FRITZ HANSEN Night Owl asztali lámpa éjkék

A Night Owl asztali lámpa Nicholai Wiig Hansen tervezőtől származik, aki 2015-ben alkotta meg a kis asztali lámpát állítható ovális alumínium ernyővel. Dekoratív lakberendezési kiegészítő, amely a fény bekapcsolásakor mutatja meg valódi szépségét, és hangulatos légkört teremt. - készítette: FRITZ HANSEN (Dánia)

A boltba
LZF Thesis LED lámpa fekete matt/elefántcsont LZF Thesis LED lámpa fekete matt/elefántcsont

A Thesis LED-es asztali lámpa árnyékolója vékony fafurnérból készült sávból áll. Belül a melegfehéren sugárzó LED-ek egy háromkarú fémszerkezet alján helyezkednek el, amelyet egy karcsú keret és egy szintén háromkarú talapzat tart. - Ramón Esteve - a kábelen található fényerőszabályzóval - fenntartható, környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fával (FSC® tanúsítvánnyal) - jó színvisszaadás: CRI

A boltba
LZF Mini Chou LED asztali lámpa akkumulátor, piros LZF Mini Chou LED asztali lámpa akkumulátor, piros

A hagyományos japán lámpák, az úgynevezett Chou-cins által inspirált LED-es asztali lámpa Mini-Chou lágy fényt biztosít bármely helyiségben. Hordozható, mivel vezeték nélküli, és beépített fényerőszabályzóval rendelkezik. A természetes fafurnérból kézzel készített Mini Chou egy különleges lámpa, amely tökéletes társ a modern élethez. - újratölthető USB-C-vel - az akkumulátor teljesítménye kb. 8 ór

A boltba
OLIGO Glance LED asztali lámpa szürke matt OLIGO Glance LED asztali lámpa szürke matt

A Glance LED asztali lámpa feje két különböző pozícióban rögzíthető és forgatható. Ezenkívül akár felfelé, akár lefelé, de mindkettő együtt is kapcsolható. Húzókapcsolóval kapcsolható és dimmelhető. - Gesztusvezérlés memóriafunkcióval és \"sleep tight\" funkcióval - Díjak: iF Product Design Award 2014, Interior Innovation Award 2014; Selection/Focus Open 2014 in Silver

A boltba
Vibia Musa 7404 lámpa akkuval, vakondszínű Vibia Musa 7404 lámpa akkuval, vakondszínű

A Musa 7404 LED-es asztali lámpát a svéd Note Design Studio készítette, amelynek tervezőit a természet ihlette. Egy matt opálüveg gömb egy ovális alumínium tálba van ágyazva, amelyen keresztül a tartósan beépített LED fénye lágyan hatol kifelé. A kagyló fényvisszaverőként szolgál, amely szétosztja a fényt a környezetében. A lámpatest fényereje a beépített fényerőszabályzóval tompítható. A Musa 7404

A boltba
UMAGE Aluvia mini asztali lámpa sárgaréz/fekete UMAGE Aluvia mini asztali lámpa sárgaréz/fekete

Az Aluvia mini állólámpa a jellegzetes alumíniumlapoknak köszönhetően könnyűnek és mégis robusztusnak tűnik. Hangsúlyos kiegészítő világítást kínál a hangulatos környezet érdekében.

A boltba
LED asztali világítás Vallerosa, sárgaréz LED asztali világítás Vallerosa, sárgaréz

A Vallerosa LED-es asztali lámpa ernyője egy szabálytalan alakú, sárgaréz bevonatú acélból készült gyűrű, amely belülről opálfehér műanyaggal van ellátva a mögötte elhelyezett LED-ek egyenletes és vakításmentes fénykibocsátása érdekében.

A boltba
Asztali lámpa SM-542G szürke Asztali lámpa SM-542G szürke

Az SM-542G szürke színű asztali lámpa tökéletes választás lehet otthoni vagy irodai felhasználásra. A modern és elegáns designja azonnal vonzza a figyelmet, miközben a praktikus funkciói még inkább meggyőzik a vásárlót. A lámpa könnyen beállítható és irányítható, így tökéletes megvilágítást biztosít minden helyiségben. A szürke szín elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek, és könnyen kombinálható bármilyen

A boltba
Samara asztali lámpa, Ø 45,7 cm, kék, szövet, üveg, 2-lámpás, 2 lámpás Samara asztali lámpa, Ø 45,7 cm, kék, szövet, üveg, 2-lámpás, 2 lámpás

A Samara asztali lámpa kézzel készített, műselyemből készült ernyővel és üveg talppal rendelkezik. Az árnyékolót egy E27-es foglalattal rendelkező lámpa világítja meg (exkluzív), a talapzatot pedig egy GU10-es foglalattal rendelkező LED-lámpa (tartozék). A kábelen található 4 irányú kapcsolóval van felszerelve.

A boltba
Lámpa SAMUEL LED BLACK 04174 LB1 Lámpa SAMUEL LED BLACK 04174 LB1

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben