Neo! Flex Hotel II LED falilámpa sárgaréz/fekete


228 577 Ft
  • Raktáron

A LED-es fali lámpatest Neo! Flex Hotel II LED-fali lámpatest alkalmas magánhasználatra, de szállodák és éttermek számára is. Alumíniumból készült, flex karral rendelkezik, feje pedig behúzható és kihúzható, így a fénysugárzás szöge a személyes igényekhez igazítható (25°-tól 65°-ig). A lámpafejen található nyomógomb segítségével szabályozható. Bedugható vezetékkel, kisfeszültségű kivitelben.

EAN: 4251758274946

Gyártó: Top Light

Termékleírás

A Neo! Flex Hotel II LED falilámpa sárgaréz/fekete kombinációja elegáns és modern stíluselemeket hoz otthonába vagy irodájába. Ez a kiváló minőségű falilámpa tökéletes megoldás lehet a helyiség hangulatos világításához, valamint dekoratív szerepet is betölthet.

A Neo! Flex Hotel II LED falilámpa rendkívül praktikus és sokoldalú, hiszen a lámpafejet különféle irányokba állíthatja, így pontosan azt a területet világíthatja meg, amire szüksége van. Ez a mozgatható kialakítás lehetővé teszi a fényirány és a fényerő beállítását, így az Ön igényeihez és hangulatához igazodva szabhatja testre a világítást.

A sárgaréz/fekete színkombináció tökéletes harmóniát hoz létre a modern és a klasszikus dizájn között. A sárgaréz azt a látványt nyújtja, mintha az idő vasfoga nagy hatásfokkal oxidozná a felületet, míg a fekete fényezett részek a minimalista megjelenést erősítik. Ez a stílusos kombináció elegáns és exkluzív megjelenést biztosít, amely biztosan lenyűgözi mindazokat, akik látják.

Az LED technológia kiváló energiahatékonysággal és hosszú élettartammal rendelkezik, így nem csak a pénztárcáját, hanem a környezetet is kíméli. Az alacsony energiafogyasztás és a hosszú élettartam azt jelenti, hogy hosszú távon takaríthat meg energiaköltségeken és időn. Emellett az LED lámpák kevés hőt termelnek, így nem csak a fényforrása, hanem a környezete is biztonságos marad.

A Neo! Flex Hotel II LED falilámpa nem csak stílusos és kiváló minőségű, hanem könnyű telepítése miatt is ideális választás. Az egyszerű fali rögzítő és a könnyen mozgatható kar használatával egyszerűen rögzítheti és állíthatja be a lámpát a kívánt helyre.

Ha a minőségre és az esztétikára egyaránt törekszik, akkor a Neo! Flex Hotel II LED falilámpa sárgaréz/fekete kombinációja a tökéletes választás lehet Önnek. Ez a különleges lámpa készletét gazdagítja bármely enteriőrt, emelve annak szépségét és funkcionalitását.

A LED-es fali lámpatest Neo! Flex Hotel II LED-fali lámpatest alkalmas magánhasználatra, de szállodák és éttermek számára is. Alumíniumból készült, flex karral rendelkezik, feje pedig behúzható és kihúzható, így a fénysugárzás szöge a személyes igényekhez igazítható (25°-tól 65°-ig). A lámpafejen található nyomógomb segítségével szabályozható. Bedugható vezetékkel, kisfeszültségű kivitelben.

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Mera LED fali lámpa, szélesség 120 cm, fehér, 3,000K Mera LED fali lámpa, szélesség 120 cm, fehér, 3,000K

A Mera LED-es fali lámpa háza robusztus acélból, a szórófej pedig műanyagból készült. A fényt felfelé és lefelé egyaránt kibocsátja. Az egyszínű felület letisztult, modern megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek. Európában készült.

A boltba
Jenke LED fali lámpa gipszből, félkör alakú Jenke LED fali lámpa gipszből, félkör alakú

A Jenke LED-es fali lámpa lefelé és felfelé is sugározza a fényt, az árnyékoló pedig festhető gipszből készült.

A boltba
Yorick LED fali lámpa fehér műanyag borítással Yorick LED fali lámpa fehér műanyag borítással

A Risto LED-es fali lámpa gyönyörű fényt biztosít a szaténozott műanyag borításnak köszönhetően. A lámpa beépített kapcsolóval rendelkezik, és különösen a modern lakberendezési stílusok számára előnyös ez a lámpa.

A boltba
Jesko LED fali lámpa fürdőbe 3 000-6 500 K, 59cm Jesko LED fali lámpa fürdőbe 3 000-6 500 K, 59cm

A Jesko LED-es fali lámpa tompítható és a fény színe változtatható. Ehhez a lámpakeretbe érintőkapcsolókat építettek be. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a Jesko ideális fürdőszobákban és más nedves helyiségekben való használatra.

A boltba
Astro Rio 190 LED gipsz fali lámpa 2 700 K, szab. Astro Rio 190 LED gipsz fali lámpa 2 700 K, szab.

A Rio LED fali lámpatest teljes egészében vakolatból készült szögletes teste különösen jól érvényesül a felfelé és lefelé sugárzó fényben. - átfesthető - fényerőszabályzóval vezérelhető

A boltba
Artemide Alphabet of Light Wand nagy Y betű Artemide Alphabet of Light Wand nagy Y betű

Az Alphabet of light LED fali lámpával a Bjarke Ingels Group (BIG) egy olyan fénynyelvet hozott létre, amellyel a gondolatok és üzenetek teljesen szabadon kommunikálhatók. A betűket, számokat és jeleket egy buborékcsomagolásban szállítjuk, amely megfelelő tartást biztosít a telepítés során. Ez a szerelési mód olyan gipszkartonra alkalmas, amelynek hátulján van egy olyan hely, ahol a szükséges meghajtó

A boltba
Andrea - LED tükör lámpa a fürdőszobához Andrea - LED tükör lámpa a fürdőszobához

Az Andrea LED-es tükörvilágító lámpatest LED-ek segítségével hasznos fényt szór a fürdőszobatükör körül, és dizájnját tekintve feltűnésmentesen illeszkedik a modern enteriőrbe

A boltba
Jieldé Aicler AIC701 csuklós fali lámpa fekete Jieldé Aicler AIC701 csuklós fali lámpa fekete

Az Aicler AIC701 fali lámpa ívelt ernyővel rendelkezik, amely az izzó fényét lefelé és felfelé irányítja. Az árnyékolót egy robusztus lámpatestkar tartja, amelynek végein olyan csuklók találhatók, amelyekkel a lámpatest 300°-ban elforgatható. A fali tartóban található a lámpa billenőkapcsolója, és egy forgatható mechanizmussal is rendelkezik a fény még jobb beállításához. A fali lámpa kézzel készül

A boltba
Fali lámpa Ontario, magassága 41 cm, króm Fali lámpa Ontario, magassága 41 cm, króm

Ontario - a kristályrudakkal és krómszínű fémelemekkel ellátott fali lámpa nagyon modern megjelenésű és ragyogó megvilágítást biztosít.

A boltba
Hosszúkás képlámpa Lysanna, 60 cm Hosszúkás képlámpa Lysanna, 60 cm

A Lysanna aranyozott fémből készült klasszikus megjelenéssel nyűgöz le, amelyet díszes szegély egészít ki. A képek, fotók és egyéb tárgyak így optimálisan kerülnek színpadra.

A boltba
Steng Licht M-Aya fali fekete 40° 927 fázis dim Steng Licht M-Aya fali fekete 40° 927 fázis dim

A Hans Nopper által tervezett M-Aya sorozatba tartozó LED-es fali lámpatestre jellemző, hogy az öntött magnéziumból készült méhsejt szerkezetű, folyamatosan forgatható és dönthető fej közvetlenül a kocka alakú fali lámpatest fölé van szerelve. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki jó színvisszaadással (CRI >; 90), közepesen széles sugárzási szögben (40°), és külsőleg dimmelhetők (fázi

A boltba
LED fali lámpa Helva Night, fehér LED fali lámpa Helva Night, fehér

A Helva Night LED fali lámpa Moodmaker SceneSelect funkcióval van felszerelve. A közvetlenül a lámpatestre szerelt érintőkapcsoló az első érintéssel aktiválja a teljes 600 lm-es fénykibocsátást, a második érintéssel pedig az éjszakai fényt. - CRI 90 - Védelmi osztály: IP44

A boltba
FLOS KTribe W fali lámpa bronz metálfényű FLOS KTribe W fali lámpa bronz metálfényű

A KTribe fali lámpa a klasszikus formát ötvözi a modern extrákkal. A külső árnyékoló PMMA-ból készült, belül egy második, fehér kivitelű árnyékoló biztosítja a fény diffúzabb terjedését. - tervezte Philippe Starck - fényerőszabályzóval felszerelve

A boltba
Foscarini Gem félig fali lámpa üvegből, grafitból Foscarini Gem félig fali lámpa üvegből, grafitból

A Gem fali lámpa felületén párhuzamos vagy egymást keresztező barázdák vannak. Ez lágy, áramló megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek, ami különösen hatásos a fénnyel kombinálva. A lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, amely lágyan oszlatja el a fényt a környezetben. A Gem kézzel készült a Foscarini gyártó manufaktúrájában, és a tervezők Ludovica és Roberto Palomba tervezték.

A boltba
Modern tükör fali lámpa Lewis, fehér Modern tükör fali lámpa Lewis, fehér

A színes üveg és a tükörüveg a LEWIS-t a fürdőszoba és az előszoba vonzó fényforrásává teszi. Közvetett fényt biztosít, és gyönyörű hangsúlyokat vetít.

A boltba
It\'s about RoMi Brüsszel fali világítás, fekete It's about RoMi Brüsszel fali világítás, fekete

A Brussels fali lámpa stílusos és modern világítási elem bármely helyiségben. A modellt kerek kialakítása jellemzi, és a fény-árnyék játék révén nagyszerű fényhatásokat tesz lehetővé. Az átlátszó üvegfelület egyenletes, körkörös fényeloszlást biztosít. További különlegessége a kábelen található kapcsoló, amely kényelmes működtetést tesz lehetővé. A fényforrás látható és egyéni preferenciák szerint

A boltba
Fali világítás Luise fehér fa hatású foglalattal Fali világítás Luise fehér fa hatású foglalattal

A Luise egy fehér színű fémből készült fali lámpa, dróthálós ernyővel és fa kinézetű foglalattal. A fali lámpa a fali konzolon található kapcsolóval van ellátva, és bármilyen típusú fényforrással felszerelhető.

A boltba
MARSET Aura LED fali lámpa, Ø 25 cm, réz MARSET Aura LED fali lámpa, Ø 25 cm, réz

Az Aura LED-es fali lámpa félkör alakú ernyője fúvott üvegből készült. Középen egy alumíniumból készült kerek lemez van beépítve, amely biztosítja, hogy a meleg fehér fényt a fal felé sugározza. Ez olyan közvetett világítást teremt, amely az időtlen, elegáns kialakításnak köszönhetően bármely modern életteret hangsúlyossá tesz.

A boltba
4 lencse: Focus 150 fali lámpa, nikkel 4 lencse: Focus 150 fali lámpa, nikkel

A Focus egy modern megjelenésű, szögletes fémkeretből áll, amelyet négy üveglencse egészít ki. Ezek először fókuszálják a fényt, majd különösen szépen sugározzák azt ki. Megjegyzés: Ehhez a lámpatesthez négy lencse szükséges, amelyeket a szállítási terjedelem nem tartalmaz. Ezek megvásárolhatók a tartozékokon keresztül.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben