Nyta Tilt Globe függő lámpa kábel 3 m piros szürke


173 087 Ft
  • Raktáron

A Nyta Tilt Globe állítható függőlámpa egy modern dizájner lámpa, amely oda sugározza a fényt, ahová szeretné. Ezt az alumíniumból készült árnyékoló teszi lehetővé, amely 360°-kal forgatható és 125°-kal dönthető.

EAN: 4260366483633

Gyártó: NYTA

Termékleírás

A Nyta Tilt Globe függő lámpa tökéletes választás mindenki számára, aki stílusos és modern fényforrást szeretne otthonába vagy irodájába. A lámpa gömb alakú, és színben variálható kábelének köszönhetően piros és szürke árnyalattal érhető el.

A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosít. Az elegáns, minimalista stílus megfelelő bármilyen belső térhez. A gömb alakú karosszéria lehetővé teszi a fény világítását minden irányban, így az egész szoba jól megvilágított lesz.

A lámpa kábellel együtt érkezik, amelynek hossza 3 m. Ez lehetővé teszi a lámpa könnyű telepítését, és bárhova felakasztható anélkül, hogy a közeli csatlakozó aljzathoz kellene csatlakoztatni.

Összességében, ha stílusos és modern megjelenésű függő lámpát keresel, amely hosszú élettartamot és könnyű telepítést garantál, akkor a Nyta Tilt Globe függő lámpa az, amit keresel. A piros és szürke kábelváltozatának köszönhetően pedig bármilyen színnel és berendezéssel jól kombinálható.

A Nyta Tilt Globe állítható függőlámpa egy modern dizájner lámpa, amely oda sugározza a fényt, ahová szeretné. Ezt az alumíniumból készült árnyékoló teszi lehetővé, amely 360°-kal forgatható és 125°-kal dönthető.

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen hosszú a kábel?

A kábel hossza 3 méter.


Bármilyen izzót használhatok a lámpában?

Igen, a lámpa E27 foglalatot tartalmaz, így bármilyen E27 foglalatú izzó kompatibilis vele.


Szükségem van szakemberre a telepítéshez?

Igen, javasoljuk, hogy képzett villanyszerelő telepítse a lámpát.


Tartalmazza a lámpa az izzót?

Nem, az izzót külön kell megvásárolni.


Milyen színű a kábel?

A kábel színe piros és szürke.



Üveges függőlámpa 8-light üveg grafit/borostyán/tiszta Üveges függőlámpa 8-light üveg grafit/borostyán/tiszta

A Glassy függőlámpa egy fekete lakkozott fémből készült egyenes függőrúdból áll, amelyre nyolc grafit, borostyán és világos színű üveggömblámpa van erősítve, amelyek gyönyörű, minden irányba kiterjedő megvilágítást biztosítanak. Ideális kiegyensúlyozott asztali világításhoz.

A boltba
Gyerekszoba függőfény Hearts Gyerekszoba függőfény Hearts

A kislányok biztosan imádni fogják a Hearts függőlámpát, mivel a színes szív motívumtól felcsillan a gyermekszem, és nagyszerű hangsúlyt ad a gyermekszobában. A PVC műanyagból készült árnyékoló színes fotónyomtatással készült, szennyeződésmentes és környezetbarát latexfestékből, amely UV-állóságának köszönhetően még hosszabb használat után sem veszít színintenzitásából.

A boltba
EBB & FLOW Horizon üveg függő lámpa átl. Ø 21 cm EBB & FLOW Horizon üveg függő lámpa átl. Ø 21 cm

Az EBB Horizon függőlámpa

A boltba
Karman Sibilla függő lámpa hat izzós fehér Karman Sibilla függő lámpa hat izzós fehér

A Sibilla függőlámpa hat alumínium félgömbje E14-es foglalattal úgy van összeszerelve, hogy a fénysugarak minden irányba szétáradnak, és az egész helyiséget megvilágítják. Luca De Bona és Dario De Meo tervezők által, a Karman céggel együttműködve.

A boltba
Artemide nh S3 2 üveg függőlámpa, kétszínű, kétlámpás Artemide nh S3 2 üveg függőlámpa, kétszínű, kétlámpás

Az nh kétlámpás függőlámpa a hagyomány és a modernitás tökéletes kombinációja, mind az anyagválasztás, mind a forma tekintetében. A két csiszolt sárgaréz függesztékről egy-egy fehér fúvott üvegárnyék lóg - a Neri & Hu által tervezett - minőségi Artemide (Olaszország) termék

A boltba
Dyberg Larsen Raw függő lámpa, fehér Dyberg Larsen Raw függő lámpa, fehér

A Raw függőlámpa széles fém ernyőjével hangulatos fényt biztosít, például egy étkezőasztal felett. Jó minőség, különleges, skandináv design és gyönyörű fényhatás, mindez megfizethető áron - ez jellemzi a dán Dyberg Larsen világítástechnikai márka termékeit.

A boltba
Függő lámpa Arik fekete három-ágú Függő lámpa Arik fekete három-ágú

Az Arik háromlámpás függőlámpa kialakítása a fekete fémet fa elemekkel ötvözi, így az alkotóelemek egy modern és ugyanakkor otthonos megjelenésű fényforrássá állnak össze. Az állítható zsinóroknak köszönhetően a lámpaernyő magassága változtatható. A fényforrások nincsenek állandóan felszerelve, ezért szabadon választhatók

A boltba
Függő lámpa Arena hosszú három-izzós, kék-arany Függő lámpa Arena hosszú három-izzós, kék-arany

A háromlámpás Arena függőlámpa kerek, tengerészkék színű fém lámpaernyővel és aranyszínű függesztőelemmel rendelkezik. Kiváló fényforrásként használható étkezőasztal vagy konyhapult felett.

A boltba
GRUPA Ili Ili La Lava függő lámpa fehér GRUPA Ili Ili La Lava függő lámpa fehér

A GRUPA Ili Ili sorozatának függőlámpái különböző méretű, formájú és színű alumíniumból készült részekre oszlanak. A La Lava változatban két felső elem kúpot alkot, egy harmadik pedig rövidebb, kúpos véget képez az alján. - made in Europe

A boltba
Nemes függő lámpa CAMPANA 8 izzós Nemes függő lámpa CAMPANA 8 izzós

A nyolc fehér lámpaburából nyolc fehér lámpabura fényes fényt bocsát ki a virágos kialakítású Campana. Dekoratív fényforrás a hangulatos megvilágításhoz.

A boltba
Louis Poulsen PH 3/2 üveg függő lámpa s.réz-fehér Louis Poulsen PH 3/2 üveg függő lámpa s.réz-fehér

A PH 3/2 függőlámpa - Poul Henningsen tervezte - árnyékolója szájjal fújt, háromrétegű opálüvegből készült, amely kívülről csillog, belülről pedig matt homokfúvással készült, így a fény lágyan csillog. A fényt elsősorban lefelé bocsátja ki, és optimális megvilágítást biztosít például egy étkezőasztal számára.

A boltba
Martinelli Luce Coassiale LED függőlámpa kábellel Martinelli Luce Coassiale LED függőlámpa kábellel

Ez a Coassiale LED-es függőlámpa két alumíniumból készült hengeres fényforrásból áll, amelyek közül az egyik a mennyezethez van rögzítve és lefelé világít, a másik pedig ellensúlyként lóg szemben, és felfelé sugározza fényét. A két fénytest két kábelen keresztül kapcsolódik egymáshoz. Középen egy műanyagból készült mozgatható fénykorong van rögzítve, amely visszaveri a fényt, és így közvetlen és közvetett

A boltba
Függő világítás Jugen, fekete, 1 izzós Függő világítás Jugen, fekete, 1 izzós

A Jugen függőlámpa gömb alakú lámpaernyője fúvott tejüvegből készült. Az ernyő egy vékony fémrúdra van erősítve, amely beleolvad a tápkábelbe. A formás lámpa színeinek köszönhetően számos lakberendezési stílusba integrálható. Ez a lámpa a Sforzin Miloox termékcsaládjából származik, és alkalmas az étkező asztalvilágításra.

A boltba
Lindby Emna függőlámpa, egylámpás, fekete-arany Lindby Emna függőlámpa, egylámpás, fekete-arany

Az Emna egy klasszikus kialakítású, acél ernyővel ellátott függőlámpa, amely mindig jól mutat, különösen a konyhaasztal felett, kellemes fényt biztosítva, amely lefelé sugárzik.

A boltba
SEGULA Wiper függőlámpa dönthető fényelem SEGULA Wiper függőlámpa dönthető fényelem

A Wiper függőlámpa gyűrűje, amelyben az S14d lámpa foglalata található, egy csuklónak köszönhetően elforgatható. A lámpatest alkalmas minden típusú S14d soros lámpához (nem tartozék), így lehetővé teszi az egyedi kialakítást.

A boltba
Colour függő lámpa, sárga üvegbúra Colour függő lámpa, sárga üvegbúra

A Colour függőlámpa sárga színezett üvegből készült gömb alakú ernyővel rendelkezik, amely alul nyitott, és kilátást biztosít a használandó lámpára (1 x E27, max. 60 W, exkluzív). A kerek ernyő krómozott acélból készült.

A boltba
Lógó lámpa Colino fa lamellákból, világos fa Lógó lámpa Colino fa lamellákból, világos fa

Ezzel a gyönyörű, fa lécekből készült, kecsesen ívelt ernyővel ellátott függőlámpával bármelyik nappali vagy étkező felszerelhető egy vizuálisan és technikailag egyaránt vonzó fényforrással.

A boltba
Stilnovo Diphy LED mennyezeti világítás fázis 76cm Stilnovo Diphy LED mennyezeti világítás fázis 76cm

A Diphy LED mennyezeti lámpatest átlátszó, lézerrel mikrogravitált PMMA-ból (műanyag) készült, OptiLight™ technológiával készült, hőre hajlított diffúzorral rendelkezik. A fali/mennyezeti tartó fehérre lakkozott alumíniumból készült. Fényforrásként egy topLED modul szolgál, amely nagyon jó színvisszaadású (CRI>90), melegfehér fénnyel győz meg. Ezen kívül az intenzitás külsőleg fázis be/ fázis ki kapcsolással

A boltba
BANKAMP Grand Groove LED-es függőlámpa, egylámpás BANKAMP Grand Groove LED-es függőlámpa, egylámpás

A kézzel készített Grand Groove LED-es függőlámpa magassága működés közben állítható. Az intenzitás az ernyő megdöntésével tompítható. Dimmeléskor a színhőmérséklet is beállítható (halványtól melegig). Jó színvisszaadású LED-ek vannak beépítve, és meleg fehér fényt bocsátanak ki. A külső árnyékoló hullámos és színezett üvegből, míg a belső árnyékoló opálfehér üvegből készült. Az ernyő mennyezeti lemeze

A boltba
PR Home Saigon függőlámpa, rattan megjelenés, szürke, Ø 38 cm PR Home Saigon függőlámpa, rattan megjelenés, szürke, Ø 38 cm

A Saigon függőlámpa kerek, kosár alakú árnyékolóval van felszerelve, amely kézzel fonott műanyagból készült, rattan kinézetű.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben