Paul Neuhaus Reva LED függő lámpa, antik réz


509 990 Ft
  • Raktáron

A Reva függőlámpa árnyékolója dróthálóból készült, mint egy puffadt felhő. A lámpa ovális ernyőjében hat LED-tábla található, az ernyőt pedig egy mikro LED-es fénylánc díszíti, számtalan apró fénnyel. Mindkét fényforrás külön-külön vagy együttesen is bekapcsolható a fali világításkapcsolón keresztül, többszöri kapcsolással.

EAN: 4012248359686

Gyártó: Paul Neuhaus

Termékleírás

A Paul Neuhaus Reva LED függő lámpa egy lenyűgöző, modern megjelenésű lámpa, mely kitűnő választás bármilyen otthon vagy iroda díszítésére. Az antik réz színű fém váza elegáns és időtlen stílusról árulkodik.

Ez a függő lámpa kiváló minőségű LED-es fényforrással rendelkezik, amely energiatakarékos és hosszú élettartamú. A led technológia lehetővé teszi a lámpa erős és meleg fényének kibocsátását anélkül, hogy túlzottan felmelegedne. Ezáltal a Reva LED függő lámpa ideális választás a funkció és a hangulatvilágítás kombinálására.

A lámpa ékesítheti a nappalit, a hálószobát, az étkezőt vagy a dolgozószobát is. A modern, elegáns dizájnja tökéletesen illeszkedik az antik és a modern belső térhez is. Tehát, bármilyen stílusú otthonba vagy irodába tökéletesen illeszkedik.

A Reva LED függő lámpa magassága állítható, így könnyedén megtalálhatod a megfelelő magasságot a te helyedre. A kellemes fénye hozzájárul a kellemes hangulat kialakításához, legyen szó akár esti vacsorákról, akár hosszabb beszélgetések során. A lámpa teljes mértékben módosítható, így személyre szabhatja annak eltéréseit.

Amellett hogy a Reva LED függő lámpa elegáns megjelenésű, használata is rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztassa a lámpát a hálózathoz, és máris élvezheti annak fényét és stílusát. Tehát nincsenek bonyolult bekötési eljárások vagy extra szerelési munkák.

Ha egy modern, elegáns és stílusos lámpát keresel, mely energiatakarékos és könnyen használható, akkor a Paul Neuhaus Reva LED függő lámpa tökéletes választás. Telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül megrendelheti ezt a lámpát még ma, és varázsolja otthonát vagy irodáját egy új szintre az antik rézzel díszített lámpa segítségével!

A Reva függőlámpa árnyékolója dróthálóból készült, mint egy puffadt felhő. A lámpa ovális ernyőjében hat LED-tábla található, az ernyőt pedig egy mikro LED-es fénylánc díszíti, számtalan apró fénnyel. Mindkét fényforrás külön-külön vagy együttesen is bekapcsolható a fali világításkapcsolón keresztül, többszöri kapcsolással.

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Concessa függő lámpa cappuccino / arany Ø 38 cm Concessa függő lámpa cappuccino / arany Ø 38 cm

A modern kialakítású Concessa függőlámpa szép szövetárnyékolóval van ellátva, amelynek szélessége átfogó általános vagy asztali világítást biztosít.

A boltba
Bergen függő lámpa, két izzós, grafit Bergen függő lámpa, két izzós, grafit

A kortárs dizájnnal rendelkező Bergen kétszínű függesztéklámpa, amely számos modern berendezési stílussal harmonizál, kiegyensúlyozott megvilágítást biztosít például a nappali vagy az étkező asztal fölött.

A boltba
Artemide Discovery Vertical függő lámpa alu 100 cm Artemide Discovery Vertical függő lámpa alu 100 cm

Az Ernesto Gismondi által tervezett Discovery Vertical LED függőlámpa esetében csak az alumíniumgyűrű látható, amikor kikapcsolják. Bekapcsoláskor a gyűrűben lévő átlátszó műanyag korong láthatóvá válik, mivel a gyűrűben található LED-csík megvilágítja.

A boltba
Arabella négy izzós függő lámpa sorban, fehér Arabella négy izzós függő lámpa sorban, fehér

Az Arabella függőlámpa négy kerek üvegárnyéka egymás mellett lóg egy fekete fém baldachinról, így az Arabella különösen alkalmas asztali világításra. A függőlámpa melegfehér fénye külső fázisvezérlővel vagy fáziscsökkentő dimmerrel állítható. - A felfüggesztés magassága az összeszerelés során állítható

A boltba
LZF Tomo Long LED függő lámpa, sárga LZF Tomo Long LED függő lámpa, sárga

A Tomo LED-es függőlámpa egy olyan lámpa, amelynek kialakítása egymás mellé helyezett könyvekre emlékeztet. Ezt a lámpát a valenciai Mut Design Studio tervezte. A fafurnéros ovális lámpák fényszabályozható LED-ekkel és fényszűrő diffúzorral vannak felszerelve. Tökéletesen használható privát lakóterekben vagy kereskedelmi helyiségekben

A boltba
LZF Tomo Tall LED függő lámpa, sárga LZF Tomo Tall LED függő lámpa, sárga

A modern Tomo LED-es függőlámpa három egymás mellé helyezett, fafurnérból készült ovális lámpából áll, amelyek úgy néznek ki, mint az egymás mellé helyezett könyvek. Dimmelhető LED-ekkel és diffúzorral van felszerelve. Az asztalok, pultok fölött vagy a nappalikban dekoratív világításként a Tomo mindig igazi figyelemfelkeltő. - Tervezte: Mut Design Studio

A boltba
LE KLINT Caleo függő lámpa, nem nyomott, Ø 24 cm LE KLINT Caleo függő lámpa, nem nyomott, Ø 24 cm

A Caleo függőlámpánál a hagyományos dán hajtogatási technikát alkalmazták. Az árnyékoló diszkrét fehér színű papírból készült. A fém felfüggesztés és a vászonzsinór további tiszta eleganciát kölcsönöz a lámpának. Az árnyékoló lehajthatóságának köszönhetően hatékony fény ragyog, és nagyszerű hangulatot teremt a szobában. A Caleo kollekció ezzel a modellel bővült, nyomtatott árnyékoló nélkül. A Caleo

A boltba
Függő lámpa Aver, 40 cm Függő lámpa Aver, 40 cm

A teljesen fekete Aver függőlámpa fémből készült. Az árnyékoló olyan merevítőkből áll, amelyek egy gömböt alkotnak, amely alul nyitott. A szabadon látható izzó fénye akadálytalanul hull a szobába.

A boltba
Slamp Ceremony S függő lámpa, Ø 55 cm, fumé Slamp Ceremony S függő lámpa, Ø 55 cm, fumé

A Bruno Rainaldi által tervezett Slamp Ceremony függőlámpa pazar, mégis könnyed és lendületes. A Slamp által speciálisan kifejlesztett technopolimerekből készült lámpa drámaiságot és súlytalanságot kölcsönöz bármely helyiségnek. Az anyagok texturált felülete mindenütt vonzó fényterjedést biztosít. A tájolástól függően az árnyékoló egyes elemei megtörik a fényt, és különböző irányokba irányítják azt.

A boltba
Elie LED függőlámpa, egy izzós Elie LED függőlámpa, egy izzós

Az egylámpás Elie LED-es függőlámpa a csepp alakú, részben krómozott, félig erős buborékos üvegből készült ernyővel a gyönyörű fényhatásnak köszönhetően igazi figyelemfelkeltő. A felfüggesztés magassága csak az összeszerelés során változtatható.

A boltba
Felhők függőlámpa gyerekszobába, rózsaszínű Felhők függőlámpa gyerekszobába, rózsaszínű

A Clouds függőlámpa kettős lámpaernyőjével nemcsak csodálatosan kellemes szobavilágítást biztosít, hanem gyönyörű hangsúlyokat is teremt, mivel a külső ernyő aranyos felhőmotívummal van díszítve.

A boltba
Kétszínű Dingle függő lámpa fekete-arany Kétszínű Dingle függő lámpa fekete-arany

A kétszínű árnyalat a Dingle-nek egy kis különlegességet kölcsönöz. Az árnyékoló szélessége a széles fényszórásnak köszönhetően nagy felületű megvilágítást biztosít. A fényforrás nem tartozik a szállítási terjedelemhez. - Védelmi osztály IP20 - Védelmi osztály I

A boltba
Függő lámpa Fred helikopter gyermekszobába Függő lámpa Fred helikopter gyermekszobába

A tűzoltóhelikopter formájú Fred gyerekszobai lámpa ideális minden gyerekszobába. Két E27 izzó biztosítja a szoba optimális megvilágítását. Az izzók nem tartoznak a szállítási körbe

A boltba
Függő lámpa Danjel három-ágú fehér/ezüst Függő lámpa Danjel három-ágú fehér/ezüst

A háromlámpás Danjel függőlámpa egyszerű, fehér/ezüst színű kialakításával nyűgöz le. A lámpa fémből készült. Az izzók nincsenek állandóan felszerelve, ezért szabadon választhatók.

A boltba
david trubridge Floral függőlámpa Ø 40cm bambusz-piros david trubridge Floral függőlámpa Ø 40cm bambusz-piros

A Floral függőlámpa sok egyforma bambuszfurnér-elemből áll, amelyeket az ökológia érdekében egy kis kartondobozban szállítanak, majd műanyag szegecsek segítségével kell összeszerelni. A tervezőt, David Trubridge-t a természet virágai ihlették. A virágos stílusos kiegészítője a modern és a természetes ihletésű belsőépítészeti stílusoknak. A lámpatest akkor néz ki a legszebben, amikor az izzó látható,

A boltba
Függőlámpa Monochrome Flash világos/fehér Ø 20cm Függőlámpa Monochrome Flash világos/fehér Ø 20cm

A Monochrome Flash egy modern függesztéklámpa szájjal fújt, szinte gömb alakú, átlátszó üvegből készült ernyővel. Ez a fehér textilkötélen lóg a kerek, fehér lakkozott baldachinról, és a felső részen egy széles, matt fehér díszítő perem díszíti, amely eltakarja a foglalatot, és különleges hatást kölcsönöz a lámpának

A boltba
Levik függő lámpa aranyszínű ketreccel 3-izzós Levik függő lámpa aranyszínű ketreccel 3-izzós

Három csinos, bőrszíjjal ellátott ketreces árnyékoló és egy belső matt fehér fénygömb lóg egy kerek, fekete mennyezeti baldachinról. A háromlámpás függőlámpa Levik nemcsak világítási tárgy, hanem nagyon dekoratív is.

A boltba
Vintage függőlámpa C984 fekete Vintage függőlámpa C984 fekete

A C984 függőlámpa a modern színeket és designt ötvözi a vintage stílusú felületkezeléssel. A fényes színeket kopottnak tűnő felületek szakítják meg, ami vizuálisan a korábbi időkre emlékeztet. A kerámiából készült lámpaernyőt és a lámpaburát egy finom függő, amelyet egy fonott tápvezeték vesz körül, egyesíti.

A boltba
HerzBlut Novelie LED függő lámpa, kőris tölgy olaj HerzBlut Novelie LED függő lámpa, kőris tölgy olaj

A Novelie függőlámpa hosszú, kocka alakú fa függőlámpája felül és alul LED-ekkel van felszerelve. Az U-fény és a downlight külön-külön kapcsolható és tompítható. A matt csiszolt nikkelből készült végzárók és a lámpabúra modern jelleget kölcsönöz a fénysugár függőlámpának. Magasság állítható a kocsihúzásnak köszönhetően- FSC tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól származó, fenntartható módon előállított

A boltba
serien.lighting Göndör L függő 927 Triac kúp alakú serien.lighting Göndör L függő 927 Triac kúp alakú

Az időtlenül elegáns Curling LED-es függőlámpa lapos, hengeres ernyője tiszta, szájjal fújt üvegből készült. A melegfehéren világító LED egység polírozott alumínium házban helyezkedik el. A speciálisan csiszolt optikai betétnek köszönhetően lágy, közvetlen fényt kapunk. A polírozott alumínium baldachinról való felfüggesztés karcsú acélkábelekkel történik.- Jean-Marc da Costa és Manfred Wolf tervei-

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben