Paulmann Corus URail inga króm matt


31 490 Ft
  • Raktáron

A Corus URail függőlámpa a HV sínhez elegáns, kéttónusú kialakításával nyűgöz le, és ideális például pultvilágításhoz. - elegáns matt felület - minden szabványos PAR38 reflektoros lámpa használható - extra hosszú szövetkábellel (rövidíthető)

EAN: 4000870954003

Gyártó: Paulmann

Termékleírás

A Paulmann Corus URail inga króm matt olyan dekoratív és praktikus megoldás a belső tér világításához, amely egyszerre biztosítja a hatékony és egyedi fényeket otthonodban vagy az irodában. Az URail rendszer kényelmes használatot tesz lehetővé, mivel a beépítéshez nincs szükség speciális eszközökre vagy szakértelemre.

Az inga lámpa króm matt kivitelezése tökéletesen illeszkedik bármely modern és minimalistikus belső térbe. Az egyedi forma és a szép kivitel biztosítja, hogy a lámpa maga is dekoratív elemként funkcionáljon.

Az URail rendszer lehetővé teszi a fényerő és a színkombinációk változtatását, így az inga lámpa használható hangulatfényként vagy olvasólámpaként is. Az integrált LED-eknek köszönhetően az inga lámpa rendkívül energiatakarékos, és hosszú élettartamot garantálnak.

Akár otthoni, akár üzleti felhasználásra szántad az inga lámpát, a Paulmann Corus URail kiváló választás a közvetlen fényforrások kialakítására, valamint a munkaterület világítására. Az URail rendszer és az okos vezérlőkombináció biztosítja a teljes kényelmet, és illeszkedik az otthoni vagy az irodai környezethez. Válaszd a Paulmann Corus URail inga króm matt lámpát, ha egyedülálló és magas minőségű belső tér megoldást keresel.

A Corus URail függőlámpa a HV sínhez elegáns, kéttónusú kialakításával nyűgöz le, és ideális például pultvilágításhoz. - elegáns matt felület - minden szabványos PAR38 reflektoros lámpa használható - extra hosszú szövetkábellel (rövidíthető)

Paulmann sínek

A Paulmann sínek általánosan egy kreatív és rendkívül rugalmas megoldást nyújtanak a világításhoz. Ideálisak olyan helyiségek számára, amelyekben fontos a hatékony és erős megvilágítás, mint például a konyha vagy a nappali terület. Az alkatrészek összeállítása meglehetősen egyszerű, és gyorsan lehet változtatni a beállításokat, hogy azok megfeleljenek az adott helyiségek igényeinek. Az alap a sínterület, amelyre számos különböző világítási egység csatlakoztatható. Az egyik előnye a Paulmann síneknek, hogy számos világítási lehetőséget kínálnak. A párhuzamosan futó sín elemeket lehet összekapcsolni, és így kiterjeszteni vagy csökkenteni a megvilágítást a szobában. Az egységek széles választékát kínálják, például spot lámpákat, fali lámpákat és függesztett lámpákat. A Paulmann sínek világítási lehetőségei kifejezetten a belső helyiségekre lettek tervezve. Azok a helyiségek, amelyeknek nagy a szüksége világításra például az étkező, dolgozószoba, üzlet vagy váróterem. A sínek nagyon praktikusak, ha különféle tartalom és tárgyak világítására van szükség, mivel minden lámpa pontosan meghatározott helyzetbe helyezhető a sínrendszeren belül. Az egységek magas minőségűek, és kiválóan működnek hosszú távon, ami hosszú távon rendkívül gazdaságos és előnyös. Az alkatrészeknek ellenálló és tartós anyagból kell készülniük, hogy tartósak legyenek. Ha tehát egy látványos és sokoldalú világítási megoldást keresel, amely megfelel a szobád igényeinek, a Paulmann sínek az ideális választás lehetnek. Válassz a széles választékból, és készítsd el saját, személyre szabott világítási rendszeredet, amely nemcsak stílusos, de gazdaságos is.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készült a Paulmann Corus URail inga króm matt termék?

A termék krómozott és matt fekete fém anyagból készült.


Van-e garancia a termékre?

Igen, a termékre 5 év garancia vonatkozik.


Milyen típusú izzóval kompatibilis a termék?

A termék kompatibilis LED vagy halogén GU10 foglalatú izzóval.


Tartalmazza-e az izzót a termék?

Nem, az izzó nem tartozék a termékhez, külön kell megvásárolni.


Hogyan lehet a terméket felszerelni?

A terméket könnyedén felszerelheti az URail sínrendszerre, melyet előzetesen fel kell szerelnie a mennyezetre vagy falra.



Paulmann URail sínek, matt króm, hossza 50 cm, alumínium Paulmann URail sínek, matt króm, hossza 50 cm, alumínium

Mennyezeti sín az U-Rail nagyfeszültségű sínrendszerhez, 230V, max. 1000W, különböző hosszúságokban az egyedi tervezéshez

A boltba
Paulmann URail Shine LED spotlámpa króm Paulmann URail Shine LED spotlámpa króm

A kerek Shine LED spot melegfehér LED-del bármilyen U-sínrendszerre rögzíthető. Az állítható spot 75°-os szögben sugározza a fényt.

A boltba
Paulmann URail Circle LED spot kerek 2 700 K fehér Paulmann URail Circle LED spot kerek 2 700 K fehér

A kerek LED spot Circle melegfehér LED-del bármilyen U-sínrendszerre rögzíthető. Az állítható spot 90°-os szögben bocsátja ki a fényt.

A boltba
Paulmann URail Board LED-panel króm matt Paulmann URail Board LED-panel króm matt

A világító LED paneltábla kompatibilis az 1-fázisú URail rendszerrel. Nagy felületű, káprázatmentes fényt biztosít, és falra és mennyezetre egyaránt felszerelhető.

A boltba
Paulmann URail Board LED-panel fehér Paulmann URail Board LED-panel fehér

A világító LED paneltábla kompatibilis az 1-fázisú URail rendszerrel. Nagy felületű, káprázatmentes fényt biztosít, és falra és mennyezetre egyaránt felszerelhető. - dimmelhető

A boltba
Paulmann URail End Cap LED zárósapka, króm matt Paulmann URail End Cap LED zárósapka, króm matt

A LED-es végzáró sapka könnyen rögzíthető az URail sínrendszerhez. Matt felületű, krómozott felülettel rendelkezik, és a vakításmentes megvilágítás érdekében dimmelhető, állandóan beépített LED-ekkel van felszerelve. Alkalmas mennyezeti és falra szerelésre egyaránt

A boltba
Paulmann URail Tubo LED spot 3 000 K króm matt Paulmann URail Tubo LED spot 3 000 K króm matt

A Tubo LED spot egy URail rendszerelem az egyedi világítás tervezéséhez. A Tubo fémből és műanyagból készült, dönthető és forgatható. Az állandóan beépített LED-lámpa meleg fehér fényt bocsát a szobába, és energiatakarékos

A boltba
Paulmann URail LED spot Sabik króm matt szabályzós Paulmann URail LED spot Sabik króm matt szabályzós

A Sabik LED spot fémből és műanyagból készült, és a matt krómmal kombinált diszkrét fehér felületével nyűgöz le. Alkalmas az URail sínrendszerhez, és kombinálható a rendszer más spotjaival és lámpatestjeivel. - beleértve a dikrofóliát a különleges fényhatásokhoz

A boltba
Paulmann URail Spot Pipe GU10 fémből Paulmann URail Spot Pipe GU10 fémből

Az URail sínrendszerekhez való Spot Pipe segítségével különösen a képek, bútorok vagy egyéb tárgyak a szobában vizuálisan kiemelhetők. A spot fémből készült, és elöl egy műanyagból készült matt fehér gyűrűvel rendelkezik. Az egyik végén egy keskeny fogantyú található, amellyel a fénypont igazítható, hogy a fény pontosan oda jusson, ahová szükséges.

A boltba
Paulmann URail Cover Set, 3 spotlámpa, sín, króm Paulmann URail Cover Set, 3 spotlámpa, sín, króm

Az URail sorozatból a Cover szett egy praktikus komplett készlet, amely tartalmazza a tápegységet, a vezetékcsatlakozót, az 1 m-es sínt és a 3 foltot. A matt króm színű lámpa ideálisan kiegészíti a meglévő URail sínrendszereket, és rugalmas világítási megoldással bővíti azokat.

A boltba
Paulmann URail Lento LED-es függőlámpa, matt fekete Paulmann URail Lento LED-es függőlámpa, matt fekete

A hosszú Lento LED-es függeszték az URail sínhez különösen alkalmas egy hosszú asztal vagy pult megvilágítására. Meleg fehér fényt biztosít nagy lumen-kibocsátással, és nemcsak lefelé, hanem felfelé is sugározza a fényt.

A boltba
Paulmann VariLine URail kötél felfüggesztés Paulmann VariLine URail kötél felfüggesztés

A Paulmann VariLine és URail rendszerei lehetővé teszik az egyénre szabott világítási rendszerek felszerelését a belső terekbe. Ezzel a fényes krómozott kivitelű drótfelfüggesztéssel a sínek akár 2 m-re is elhelyezhetők a mennyezettől.

A boltba
Paulmann üveg ernyő Vento Ø 17 cm opál Paulmann üveg ernyő Vento Ø 17 cm opál

A Vento az URail és VariLine sínrendszerek konfigurációjához illeszkedő üvegárnyékoló. A Vento a 2Easy Basic rendszerrel együtt stílusos spot- vagy üvegfüggő lámpatestté válik. - kizárólag 2Easy Basic lámpatestekkel használható - Alkalmas fényforrások: max. 50 W

A boltba
Paulmann Urail függeszték adapter 100W fehér Paulmann Urail függeszték adapter 100W fehér

Ezzel a függesztett adapterrel további függesztett lámpatestek csatlakoztathatók az URail rendszerhez. Az adapter fehér színű. 230 V.

A boltba
Paulmann Alari opálüveg búra 2Easy függesztékhez Paulmann Alari opálüveg búra 2Easy függesztékhez

A gömb alakú opálüvegből készült Alari árnyékoló a 2Easy függeszték dekoratív kiegészítője. A kombinációban legfeljebb 20 W-os lámpateljesítményt kell betartani.

A boltba
Paulmann URail Cone spotlámpa, fehér/króm Paulmann URail Cone spotlámpa, fehér/króm

Az URail nagyfeszültségű sínrendszer állítható Cone spotja fehér és króm színben. GU10 lámpával van felszerelve (nem tartozék).

A boltba
Paulmann URail Blossom 4x alapkészlet króm/selyemf Paulmann URail Blossom 4x alapkészlet króm/selyemf

Az URail Blossom sínrendszer alapkészlete tartalmazza a krómozott síneket, csatlakozókat és betáplálást, valamint négy dekoratív Blossom spotot szatén üvegárnyékolóval. Az árnyékolók belsejében G9 foglalatok vannak. Négy spotot, 2 x 1 m-es sínt, csatlakozókat, tápegységet tartalmaz; az izzókat nem tartalmazza.

A boltba
Paulmann URail Circle spot 3-as dimmer 3000 K króm Paulmann URail Circle spot 3-as dimmer 3000 K króm

A Paulmann kerek LED spot Circle az URail pályákhoz fémből és műanyagból készült. Három fokozatban, hagyományos fali kapcsolókon keresztül dimmelhető.

A boltba
Paulmann URail Hildor LED spotlámpa króm 3 000 K Paulmann URail Hildor LED spotlámpa króm 3 000 K

A nagyméretű, kerek Hildor LED-es spotlámpa az URail sínrendszerrel állítható, nagy felületű világítást tesz lehetővé. Három fokozatban szabályozható a hagyományos fali kapcsolókkal.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben