PR Home Gatsby asztali lámpa Ø 30cm kerámia/textil


135 184 Ft
  • Raktáron

Az elegáns Gatsby asztali lámpa egy fekete-fehér kerámia alapból áll, melynek részletei fényezett sárgarézből készültek, valamint egy fekete, hengeres, poliészter textilből készült, aranyszínű belsővel ellátott árnyékolóból.

Gyártó: PR Home

Termékleírás

Az elegáns Gatsby asztali lámpa egy fekete-fehér kerámia alapból áll, melynek részletei fényezett sárgarézből készültek, valamint egy fekete, hengeres, poliészter textilből készült, aranyszínű belsővel ellátott árnyékolóból.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Famous asztali lámpa három csuklóval, piros Famous asztali lámpa három csuklóval, piros

A fémből készült Famous asztali lámpa összesen három csuklóval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a lámpa vázának egyedi mozgatását és igazítását. Az ernyő alul nyitott, és szintén mozgatható; belseje világos színű. A Famous a kábelen található kapcsolóval van felszerelve.

A boltba
Lindby Ludmilla LED asztali lámpa, kijelző, fekete Lindby Ludmilla LED asztali lámpa, kijelző, fekete

A Ludmilla LED-es asztali lámpa jól használható az íróasztalon, és nagyon egyszerű formanyelv jellemzi, amely jól illeszkedik a modern koncepcióba. Mind a fény színe, mind a fényerő három fokozatban állítható érintéses funkcióval. A fényfej elforgatható is, hogy az íróasztal megvilágításakor maximális rugalmasságot biztosítson. A lámpa közepén található kijelzőn a helyiség hőmérséklete, valamint az

A boltba
Rabalux 2696 Nalani asztali lámpa, kék Rabalux 2696 Nalani asztali lámpa, kék

 Ez a lámpa remekül kiegészíti a belső teret és elegendő fényt biztosít, például a kedvenc könyve esti olvasása során. Az ernyője textilanyagból készült, amely szarvasbőrre hasonlít. A kúpos alapja kerámiából van. A kapcsolója a tápkábelén található.

A boltba
Gemma asztali lámpa kézzel készített borostyán Gemma asztali lámpa kézzel készített borostyán

A GEMMA nemes fényforrás rozsdamentes acélból és muránói üvegből készült. Klasszikus belsőépítészeti stílusokhoz illeszkedik, és a borostyánszínű üvegen keresztül meleg fényt biztosít.

A boltba
Anglepoise Type 75 Mini lámpa, barna fekete Anglepoise Type 75 Mini lámpa, barna fekete

A Type 75 Mini asztali lámpával Sir Kenneth Grange ipari formatervező rugalmasan állítható Type 75 lámpájának kicsinyített és modernebb megjelenésű változata jött létre. LED izzóval.

A boltba
Nautica asztali lámpa Nautica asztali lámpa

A Nautica tengerészeti térkép és apró tengeri stílusú kiegészítők díszítik. Mindezek tengerészeti hangulatot kölcsönöznek a lakótérnek.

A boltba
Fontana Arte Uovo asztali lámpa 27 cm Fontana Arte Uovo asztali lámpa 27 cm

Az ovális Uovo fehér üvegből és fehér lakkozott fémből készült. Vakításmentesen ragyog, és szinte bármilyen helyiségben használható.

A boltba
HAY Marselis LED asztali lámpa állítható, fekete HAY Marselis LED asztali lámpa állítható, fekete

A Marselis LED-es asztali lámpa tervezésénél a kaschkasch tervezőstúdiót a helyi utcatáblák körüli ívelt csövek inspirálták. A korong alakú, szórófejjel ellátott fényelem, amelybe LED-eket építettek be, a tetején meghajlított karban helyezkedik el. Egyenletesen és vakításmentesen világítanak, a fény iránya az elem elforgatásával változtatható. A lámpatest érintésszintű fényerőszabályzóval is fel van

A boltba
Jieldé Aicler AIC373 asztali lámpa, bordó Jieldé Aicler AIC373 asztali lámpa, bordó

A francia Jieldé gyártó Aicler AIC373 asztali lámpa rugalmas karjának köszönhetően tökéletesen alkalmas az íróasztal megvilágítására. A kar három csuklóval rendelkezik, amelyek mindegyike 300°-kal elforgatható, és a lámpa talpán is van egy elforgató mechanizmus. A lámpatest ernyője ívelt, alumíniumból készült, így a fényt lefelé, a munkafelületre irányítja.

A boltba
LeuchtNatur Arboreus cirbolyafenyő rozsdam. acél LeuchtNatur Arboreus cirbolyafenyő rozsdam. acél

Az Arboreus asztali lámpa szemet gyönyörködtető eleme a fafurnérból készült lámpaernyő, amely fém talapzaton áll. A természetes olajokkal történő kezelés kiemeli a fa egyedi szemcsézettségét, és fokozza a lámpát körülvevő hangulatot.

A boltba
LED asztali lámpa MAULpearly, CCT dimmelhető kék LED asztali lámpa MAULpearly, CCT dimmelhető kék

A MAULpearly LED asztali lámpánál mind a fej, mind a hajlítótartománnyal felszerelt kar elforgatható és dönthető. Ez lehetővé teszi a fény irányának optimális beállítását. A fény színe három fokozatban állítható a meleg fehértől az univerzális fehéren át a nappali fényig. Sokoldalú fényforrás nagy fénykibocsátással és gazdaságos fogyasztással- dimmelhető- a lámpatest talpába épített kapcsoló- a talpba

A boltba
Rotaliana String T1 LED asztali lámpa fehér, ezüst Rotaliana String T1 LED asztali lámpa fehér, ezüst

A modern és korszerű String LED asztali lámpa alumíniumból készült, számos csuklóval, amelyek a forgó és forgatható fejnek köszönhetően maximális mozgásszabadságot biztosítanak. A String energiatakarékos LED-ekkel is fel van szerelve, amelyek a lámpatest fején lévő kapcsolóval kapcsolhatók be vagy ki.

A boltba
Rock Trio teamécses-tartó készlet sókristályból Rock Trio teamécses-tartó készlet sókristályból

A Rock Trio tealámpatartók három darabos készletben, narancssárga, fehér és szürke színben kaphatók, és hangulatos órákat biztosítanak, különösen a sötét évszakban.

A boltba
Artemide Goulouse asztali lámpa kék/ezüst Artemide Goulouse asztali lámpa kék/ezüst

A Gople asztali lámpa üvegárnyéka kézzel, régi velencei technikával készült. A fúvási folyamat során a fehér üveg fokozatosan kristályüveggé alakul át, így minden lámpa egyedi. A színes felületet egy innovatív fém vákuumos lerakási eljárással érik el. A Gople egy további fényforrás, amely egyedi fénymintázatával vonzza a figyelmet. - handmade in Italy - az Artemide terméke - tervezte: BIG - Bjarke

A boltba
UMAGE Eos közepes méretű asztali lámpa világosbarna/fehér UMAGE Eos közepes méretű asztali lámpa világosbarna/fehér

Az Eos közepes méretű asztali lámpa természetes libatollakból készült ernyővel rendelkezik. Az Eos medium sugárzóan szép fényével elegáns színt visz a nappalikba és a társalgókba. A fehér színű fémből készült talpba egy USB-portot építettek be, amely okostelefon vagy táblagép töltésére használható. A keret tetején található húzókapcsoló szintén praktikus és funkcionális.

A boltba
Sisi asztali lámpa firenzei stílus, antik Sisi asztali lámpa firenzei stílus, antik

A firenzei stílusú Sisi asztali lámpa bekapcsolva és kikapcsolva is gyönyörű dekorációs elem számos lakótérben. Használható például az előszobai komódon, kiegészítő világításként a nappaliban vagy éjjeli lámpaként a hálószobában. Az asztali lámpa kerek talapzatból áll, amelyből egy filigrán ívelt keret vezet az alabástromüvegből készült virág alakú ernyőhöz. A keretet apró levelek veszik körül, amelyek

A boltba
EBB & FLOW Barre S ezüst gömb Persia terracotta EBB & FLOW Barre S ezüst gömb Persia terracotta

A Barre asztali lámpa minimalista kialakítású, ezüstszínű fémkerettel rendelkezik, az egyszerű megjelenést a foglalat alatti kis gömb lágyítja. A vázat a Persia sorozatból származó, gyönyörű mintázatú, bársonyos szerkezetű poliészterből készült árnyékolóval koronázza meg. - Tervezte: Susanne Nielsen - gyártotta: EBB

A boltba
Lámpa Townshend 32918 LB1 Lámpa Townshend 32918 LB1

Üdvözöljük a Townshend 32918 LB1 lámpa világában! Ez a stílusos és modern asztali lámpa tökéletes választás bármely otthon vagy iroda berendezéséhez. A Townshend 32918 LB1 lámpa egy elegáns fém talppal rendelkezik, amely stabilitást és tartósságot biztosít. A fekete színű talp tökéletesen passzol a fehér vászonernyőhöz, ami igazán stílusos megjelenést kölcsönöz a lámpának. Ez a lámpa ideális olvasáshoz,

A boltba
Lindby Munja LED asztali lámpa szab homokfekete Lindby Munja LED asztali lámpa szab homokfekete

A Munja LED-es asztali lámpa játékos dizájnban mutatkozik be. Acélból és alumíniumból készült, matt fekete színű. A kábelen található kapcsoló segítségével három fokozatban (100%, 50% és 10%) lehet dimmelni.

A boltba
Envostar Arvid asztali lámpa fa alapon szürke árnyékolóval Envostar Arvid asztali lámpa fa alapon szürke árnyékolóval

Arvid asztali lámpa szürke gömb alakú ernyővel Az Európában gyártott Arvid asztali lámpa egy modern, természetes hatású kiegészítő fényforrás komódokhoz és éjjeliszekrényekhez. A lámpaernyő közvetlenül a tölgyfából készült kis, kerek talapzatra van helyezve. Ez egy acélból készült, szürkére lakkozott gömbgömbből áll, amely ferdén felfelé irányuló fénykibocsátással van ellátva, és egy lámpafoglalatnak

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben