Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátor (fekete)


10 990 Ft
  • Raktáron

Tartasz a prosztata izgatástól, de mégis hajt a kíváncsiság? Vagy orvosi javallat miatt szeretnéd kipróbálni? Visszariasztanak a nagy méretű, sokszor bizarrul kinéző izgatók? Neked ajánljuk! Szuper szolid, kis méretű és letisztult, mégis ergonomikus, könnyen használható formájú vibrátor, magas minőségben, egyenesen a Rocks Off-tól! Szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból készülő prosztata vibrátor,

EAN: 4024144595754

Gyártó: Rocks-Off

Termékleírás

A Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátor a tökéletes választás azoknak, akik keresik az intenzív és végső orgazmust! Ez a fekete vibrátor kifejezetten a prosztata stimulálására lett tervezve, így hamarosan megtapasztalhatod, hogy milyen kényeztető élményt nyújt.

A vibrátor ergonomikus kialakítása az emberi anatómiai forma után lett tervezve, így biztosítva a maximális kényelmet és hatékonyságot. Az izzó felszín sima és puha, a motor pedig hosszan tartó vágyat gerjesztő vibrációt ad, ami azonnal felszabadítja az érzelmi stresszt és elűzi a szorongást. A számos ritmus közül választhatsz, hogy az éppen számodra megfelelőt találd meg.

Nem titok, hogy a forgatós végződéssel rendelhető vibrátorok kifejezetten a férfiak számára készültek, mivel hatékonyan stimulálják a prosztatát. A Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátor nem csak az orgazmus fenomenális állapotát biztosítja, hanem az egészséges szexuális életet is megalapozza.

A vibrátor könnyen használható és tisztítható, így garantáltan az egyik megbízható és hosszú élettartamú eszközöd lesz az ágyban. Csak csatlakoztasd a vibrátort, válaszd ki az éppen helyes ritmust, és érezd a tökéletes kényeztetést a fekete Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátorral!

Tartasz a prosztata izgatástól, de mégis hajt a kíváncsiság? Vagy orvosi javallat miatt szeretnéd kipróbálni? Visszariasztanak a nagy méretű, sokszor bizarrul kinéző izgatók?

Neked ajánljuk!

Szuper szolid, kis méretű és letisztult, mégis ergonomikus, könnyen használható formájú vibrátor, magas minőségben, egyenesen a Rocks Off-tól!

Szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból készülő prosztata vibrátor, puha, kellemes tapintású, bőrbarát szilikon kiszélesedő résszel.

Anatómiailag ideális, hajlított fejjel, elkeskenyedő véggel, mely könnyedebb behatolást tesz lehetővé. A hullámos fej, ki-, be- vagy körbe-körbe mozgatáskor plusz masszázst biztosít.

Erős, de csendes motorral rendelkezik.
A rezgés erőssége egyetlen gombbal vezérelhető 10 különböző módban, a gombot hosszan lenyomva tartva kapcsolható be- és ki a kényeztető.

Tulajdonságok:
-jó tartású,szilárd anyag
-könnyen síkosítható felszín
-hajlított anatómiai forma
-hullámos, elkeskenyedő fej
-puha, biztonságos, kiszélesedő résszel
-csendes, intenzív rezgés
-10 vibrációs mód
-egyszerű, egygombos vezérlés
-teljes hossz: 11,2cm
-behelyezhető hossz: 7,8cm
-átmérő: 1,8-2,5cm
-fekete színben

Anyaga: ABS, Szilikon (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes).

A termék 1db mikroelemmel (1 x AAA) működik, amit a csomag tartalmaz.

EXTRA TIPP: a vibrátor használata előtt az elemtartó részben, az elem tetején található papírt, mely szigetelésre szolgál el kell távolítani.
Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Rendelj 21.999Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk! Profin lezárt jelöletlen dobozba csomagolunk és diszkréten szállítunk.  Minden motoros termékünkre 1 év jótállást biztosítunk!

A(z) Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátor (fekete) termék ára 10990,00.

Mi 30 napos elállási jogot biztosítunk Neked! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.

Férfi

A Férfi alkatéziséhez kapcsolódó weboldalunk célja, hogy segítsük a férfiakat abban, hogy aktív, felelős és szeretetteli életet éljenek a családjukban és a társadalomban. Az alkatézisének az a fontos célja, hogy felfedezzük a valódi önmagunkat és megtaláljuk életünk értelmét és célját. A férfiak életének kihívásai és nehézségei különbözőek lehetnek. Ezen az oldalon olyan témákkal foglalkozunk, mint a férfi szerepek és felelősségek, a kommunikáció és a kapcsolatteremtés, a jó életvezetés, az erős karakter és az egészséges test. Ehhez számos hasznos és konkrét tanácsot, eszközt, tippeket és tanulmányokat találhatunk. A férfiakat arra ösztönözzük, hogy legyenek aktív részesei az életüknek, és vegyék ki a részüket a család, a munka és a közösségi élet kihívásaiból. Segítünk nekik abban, hogy megtalálják a legjobb módját annak, hogy értékteremtő és pozitív hatással legyenek a környezetükre. Az alkatézis része a hit, az önismeret és a spiritualitás fejlesztésének is. Ezért foglalkozunk a vallással, az istenhit és a lelki töltekezéssel. Megmutatjuk, hogy a hitnak milyen fontos szerepe lehet az életünkben, és hogyan lehet fejleszteni a lelkünk egészségét. A Férfi alkatéziséhez kapcsolódó oldalunk a férfiak számára egy hely, ahol megtalálhatják a számukra legfontosabb és legérdekesebb témákat. Szeretnénk felkelteni az érdeklődésüket az élet és a környezetük iránt, és segíteni nekik, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Törekvésünk az, hogy minél több férfi számára legyen elérhető a weboldalunk, és hogy hozzájárulhassunk a férfiak egészségesebb és boldogabb életéhez.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mi a Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátor?

A Quest egy fekete, 10 különböző ritmussal rendelkező prosztata vibrátor, mely elsősorban kezdőknek ajánlott.


Hogyan kell használni a Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátort?

A Quest-et vízbázisú síkosítóval kell használni. A vibrátor végét a végbélnyílásba kell behelyezni az izgalom és élvezet eléréséhez.


Milyen anyagból készült a Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátor?

A Quest szilikonból készült, ami biztonságos és bőrbarát anyag.


Milyen hosszú a Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátor?

A vibrátor teljes hossza 10,5 cm, belső behelyezési mélysége pedig 8 cm.


Milyen áramforrásra van szükség a Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátorhoz?

A vibrátor 1 db AAA elemmel működik, amit a csomagolás nem tartalmaz.


Hogyan tisztítsam a Quest - 10 ritmusú kezdő prosztata vibrátort?

A Quest-et meleg vízzel és szappannal lehet tisztítani, majd alaposan öblítsd le és töröld szárazra. Használni lehet továbbá speciálisan prosztata vibrátorokhoz készült tisztítószert is.



AUTHORITY-Wave black Fekete 40 AUTHORITY-Wave black Fekete 40

Férfi lábbeli márka Authority. A Wave fekete férfi tornacipők klasszikus fekete dizájnnal készülnek, amely a legnépszerűbbek közé tartozik. Az Authority márka fekete csizmái fehér talppal rendelkeznek, amely optimálisan rugalmas és kiváló egész napos kényelmet biztosít a puha béléssel kapcsolatban. A szabadidős cipők megerősített orr- és sarokkal rendelkeznek a legjobb védelem érdekében. A kényelmes

A boltba
ANTA-Ravson orange/black Narancssárga 43 ANTA-Ravson orange/black Narancssárga 43

>

A boltba
STIGA-Pacer Brake Black Fekete STIGA-Pacer Brake Black Fekete

Bob márka Stiga. A Pacer Brake fekete babak gyerekeknek kiváló minőségűek, precíz megmunkálással. A hóbobokat közvetlenül Svédországban készítik kiváló minőségű és könnyű műanyagból. A gyermek bobok biztonsági fékekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy szükség esetén korrigálja és megállítsa az utazást. A műanyag babok fényvisszaverő elemekkel is rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően gyermekei

A boltba
AUTHORITY-SJ-ZENITH LITE blue Kék XL 2022 AUTHORITY-SJ-ZENITH LITE blue Kék XL 2022

Férfi kabát az Authority márkától. A sí széldzseki nemcsak modern megjelenésével, hanem kiváló funkcionalitásával is vonzó. A síkabát nagyon jó vízállósággal rendelkezik, és kiváló légáramlást tesz lehetővé. A síszéldzseki előnye a ragasztott varratok. A klasszikus szabásnak köszönhetően minden testtípushoz ideális. A férfiaknak készült széldzseki magas szintű mobilitást garantál. A kellemes bélés

A boltba
FUNDANGO-Ryder Jacket-575-rock Fekete XXL FUNDANGO-Ryder Jacket-575-rock Fekete XXL

Férfi kabát Fundango márkától. A férfi sídzseki modern mintával rendelkezik. A laza illeszkedés és a funkcionális tulajdonságok miatt kedvenc társad lesz a téli szórakozás során. Télen egy meleg, szintetikus anyagból készült töltelék fog felmelegedni, amely segít fenntartani a test által termelt hőt és megakadályozza a hőveszteséget. A szükséges légáteresztő képesség is megmaradt. A férfi széldzseki

A boltba
Ramrod Deluxe - nyomásmérős péniszpumpa Ramrod Deluxe - nyomásmérős péniszpumpa

Ramrod Deluxe - nyomásmérős péniszpumpaEngedd kibontakozni a benned rejlő lehetőségeket!Érj el könnyen erekciót a Ramrod Deluxe segítségével! Rendszeres használat mellett a péniszed méretét is növelheted.EXTRA: Ajándék élethű műpunci mandzsettával és péniszgyűrűvel!Miért jó? A péniszpumpa segíti az erek tágulását, így az erekció elérését Rendszeres, kúraszerű használat mellett akár pénisznövekedés

A boltba
ADIDAS ORIGINALS-TREFOIL CREW-IA4857-medium grey heather ADIDAS ORIGINALS-TREFOIL CREW-IA4857-medium grey heather

Férfi Adidas Originals pulóver. A sportpulóver első pillantásra lenyűgöz az elején található nagy Trefoil logóval. Fenntartható forrásból származó kellemes pamut anyagból készült. Kellemes tapintású, és a pulóver jól viselhető ennek köszönhetően. Belül a férfi pulóver meleg polárral rendelkezik, így hidegebb időre is alkalmas. A szürke pulóver klasszikus egyenes szabással és kerek bordás nyakkivágással

A boltba
VOLCANO-J-DEL-300-GREEN VOLCANO-J-DEL-300-GREEN

Férfi Volcano kabát. A J-DEL széldzseki bomber stílusban készült. Itt talál egy jellegzetes gallért, egy enyhén laza szabást és elasztikus mandzsettát. A férfi bomber kabát rövid szabású és két oldalzsebbel rendelkezik. A bélés kék színű és perforált felülettel rendelkezik, amely optimális légáramlást biztosít. A repülési bombázódzseki stílusú férfi dzseki poliészterből készült. A poliészter nagyon

A boltba
ADIDAS-Supernova 2.0 solar red/cloud white/lucid blue Piros 43 1/3 ADIDAS-Supernova 2.0 solar red/cloud white/lucid blue Piros 43 1/3

Adidas férfi cipő. A férfi futócipők színes dizájnjukkal tűnnek ki. Klasszikus szabásúak és fűzésük van, amit igény szerint egyénileg szabhat. A futócipő strapabíró és légáteresztő technikai hálós felsőrésszel rendelkezik, amely biztosítja a láb szükséges szellőzését. Az oldalsó három csík nem csak a futócipő márkáját tükrözi, hanem a láb középső részét is támasztja. A férfi sportcipők extra kényelmesek

A boltba
TECNICA-Magma 2.0 Mid GTX Ms dark piedra/dusty steppa TECNICA-Magma 2.0 Mid GTX Ms dark piedra/dusty steppa

Tecnica férfi lábbelimárka. A férfi túrabakancsok olyan funkcionális jellemzőkkel tűnnek ki, amelyek előre elrendelték a nehéz terepen való viselést. A Tecnica cipők nagy teljesítményt, kényelmet és sokoldalúságot kínálnak. A fő előny a magasabb szabás, amely stabilitást és az előformázásnak köszönhetően remek viselési érzést és maximális alkalmazkodást biztosít. A túracipők így megelőzik a sérüléseket

A boltba
Levi's Póló Graphic Vintage Fit Fekete EUR XL Levi's Póló Graphic Vintage Fit Fekete EUR XL

Levi's Póló Graphic Vintage Fit A6146-0004 - férfi póló, méret XL, szín fekete.

A boltba
Adidas Nadrág P Ess Pants Fekete EUR M Adidas Nadrág P Ess Pants Fekete EUR M

Adidas Nadrág P Ess Pants HB7501 - férfi nadrág, méret M, szín fekete.

A boltba
New Balance Nadrág Athletics Remastered Woven Zöld EUR XL New Balance Nadrág Athletics Remastered Woven Zöld EUR XL

New Balance Nadrág Athletics Remastered Woven MP31526COG - férfi nadrág, méret XL, szín zöld.

A boltba
Adidas Nadrág Essentials Pant Szürke EUR XL Adidas Nadrág Essentials Pant Szürke EUR XL

Adidas Nadrág Essentials Pant IA4833 - férfi nadrág, méret XL, szín szürke.

A boltba
Nike Dunk Hi Retro Fehér EUR 41 Nike Dunk Hi Retro Fehér EUR 41

Nike Dunk Hi Retro FD6922-100 - férfi sportcipő, méret 41, szín fehér.

A boltba
Nike Pulóver Kapucnis M Nk Club Bb Po Hdy Stack Gx Fekete EUR S Nike Pulóver Kapucnis M Nk Club Bb Po Hdy Stack Gx Fekete EUR S

Nike Pulóver Kapucnis M Nk Club Bb Po Hdy Stack Gx FN2634-010 - férfi pulóver, méret S, szín fekete.

A boltba
Nike Air Max 270 Fehér EUR 44,5 Nike Air Max 270 Fehér EUR 44,5

Nike Air Max 270 AH8050-003 - férfi sportcipő, méret 44,5, szín fehér.

A boltba
New Era Póló Ne Pinstripe Jersey None Bézs EUR M New Era Póló Ne Pinstripe Jersey None Bézs EUR M

New Era Póló Ne Pinstripe Jersey None 60435421 - férfi póló, méret M, szín bézs.

A boltba
Timberland Solar Wave Lt Low Fekete EUR 42 Timberland Solar Wave Lt Low Fekete EUR 42

Timberland Solar Wave Lt Low TB0A2KCQ0151 - férfi sportcipő, méret 42, szín fekete.

A boltba
Nike Air Max 1 Szürke EUR 42,5 Nike Air Max 1 Szürke EUR 42,5

Nike Air Max 1 FD9082-002 - férfi sportcipő, méret 42,5, szín szürke.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben