R 68-LED süllyesztett lámpa rozsdamentes acél kivitelben


14 509 Ft
  • Raktáron

R 68-LED süllyesztett lámpa, rozsdamentes acél megjelenés, meleg fehér LED fénnyel Energiatakarékos, rendkívül tartós LED süllyesztett reflektor konyhákba, fürdőszobákba és üzletekbe. A LED fényforrások (2,5 watt) átlagos élettartama akár 30 000 óra is lehet. A süllyesztett átmérő 6,8 cm. A transzformátort külön kell megrendelni (lásd a tartozékokat). A fénysugárzás szöge 45°.

EAN: 4051268094504

Gyártó: Hera

Termékleírás

Az R 68-LED beépíthető lámpa tökéletes választás egyedi hangulatvilágítás kialakítására modernebb belső terekben. A lámpatest nemesacél kivitelezése garantálja az időtállóságot, a beépített 68 LED-es fényforrás pedig magas minőségű, megbízható fényt biztosít.

A beépíthető lámpatest háromszög alakú formája garantálja az egyenletes fényeloszlást, míg az éles vonalak és egyenes formák kiválóan illeszkednek a modern, letisztult belső terekhez. A lámpa hátoldala sima, így a szerelési lyukakat nem látni, így tökéletesen harmonizál a falakkal.

Az R 68-LED beépíthető lámpa használható bármely belső térben, mint például nappaliban, hálóban, hallban vagy akár étkezőben is. A lámpa nagyszerű hangulatfényt biztosít, amely kellemes és meghitt hangulatot teremt a szobában.

A beépíthető lámpa forgatható, így a megfelelő irányba állítható, amelynek köszönhetően a fény iránya könnyedén szabályozható. Az R 68-LED beépíthető lámpa 220-240V feszültségen működik, így az egyszerű és gyors installáció megoldható.

Ha szeretnéd különleges hangulatot teremteni otthonodban, az R 68-LED beépíthető lámpa a tökéletes választás. Nézz szét kínálatunkban és válaszd ki az ízlésednek és igényeidnek megfelelő lámpát!

R 68-LED süllyesztett lámpa, rozsdamentes acél megjelenés, meleg fehér LED fénnyel Energiatakarékos, rendkívül tartós LED süllyesztett reflektor konyhákba, fürdőszobákba és üzletekbe. A LED fényforrások (2,5 watt) átlagos élettartama akár 30 000 óra is lehet. A süllyesztett átmérő 6,8 cm. A transzformátort külön kell megrendelni (lásd a tartozékokat). A fénysugárzás szöge 45°.

Beépíthető bútorvilágitás

A Beépíthető bútorvilágítás alkatrészei weboldal egy olyan platform, amelyet azoknak a felhasználóknak terveztek, akik építési vagy felújítási projektekkel foglalkoznak, és szeretnék bútoraikat stílusosan és hatékonyan megvilágítani. A weboldal a Belső lámpák kategóriába tartozik, és széles választékot kínál mindenféle beépíthető bútorvilágításhoz szükséges alkatrészről. Az elsődleges célunk az, hogy egyszerűbbé és időhatékonyabbá tegyük az ügyfelek számára a megfelelő beépíthető bútorvilágítás alkatrészeinek megtalálását. Ezért a weboldalunk könnyen navigálható felülettel rendelkezik, ahol a felhasználók kategóriákra szűrhetik a termékeket, például méret, forma vagy anyag alapján. Emellett egy intuitív keresőmező is rendelkezésre áll, ahol a felhasználók gyorsan megtalálhatják az általuk keresett alkatrészt. Weboldalunkon megtalálhatóak a legújabb és legmodernebb beépíthető bútorvilágítás alkatrészek a piacvezető gyártóktól. Mindez garanciát jelent a minőségre és tartósságra. A termékleírások és ajánlások mellett szakértőink is rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a választásban és tanácsokat adjanak a beépítés során. Nem csak termékeket kínálunk, hanem szolgáltatásokat is. Weboldalunkon fent van egy letölthető útmutató, amely részletes információkat és lépéseket tartalmaz a különböző bútorvilágítás alkatrészek beépítéséhez. Ezenkívül workshopokat is szervezünk, ahol szakembereink személyesen bemutatják és bemutatják a különböző termékeket és technikákat az érdeklődők számára. Az ügyfélszolgálatunk is rendkívül fontos számunkra. Vállaljuk, hogy gyorsan és hatékonyan válaszolunk minden kérdésre vagy problémára, amivel a felhasználók találkozhatnak. Emellett minden termékünk magas minőségű képekkel és részletes információkkal rendelkezik, amelyek illusztrálják a termékek tulajdonságait és lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy tájékozott döntést hozzanak. Összességében a Beépíthető bútorvilágítás alkatrészei weboldal a legjobb választás azoknak, akik stílusos és hatékony megoldást keresnek a bútorvilágítást illetően. Kiemelkedő termékválasztékunk, szolgáltatásaink és ügyfélorientált hozzáállásunk révén garantáljuk, hogy mindig elégedetten távoznak majd a weboldalról.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
NAME třída energetické účinnosti
VAL G
Milyen anyagból készül a R 68-LED beépíthető lámpa?

A R 68-LED beépíthető lámpa nemesacélból készül.


Hány LED van a lámpában?

A lámpában 68 LED található.


Milyen feszültségre van szükség a lámpa működtetéséhez?

12V DC feszültségre van szükség a lámpa működtetéséhez.


Hogyan történik a lámpa felszerelése?

A lámpa beépíthető, így azt be kell szerelni az adott felületbe, ahol használni szeretnénk. A felületnek laposnak és simának kell lennie.


Milyen területekre ajánlott a lámpa használata?

A lámpa kiválóan alkalmas autóba, hajóba, lakókocsiba, valamint otthoni és irodai használatra is.



R 68-LED beép. spot rozsdam. acél megj., 3 db-os R 68-LED beép. spot rozsdam. acél megj., 3 db-os

R 68-LED süllyesztett spotlámpa, rozsdamentes acél megjelenésű, melegfehér fénnyel, 3 darabos készletben Energiatakarékos, rendkívül tartós LED-es süllyesztett spotlámpa, amelynek átlagos élettartama akár 30 000 óra is lehet, transzformátorral és 2,5 méteres csatlakozókábellel ellátott készletben. A mélyedés átmérője 6,8 cm. A könnyűszerkezetes mennyezetekbe történő felszereléshez tartozékként szerelőrugó

A boltba
R 68-LED beép. spot rozsdam. acél megj., 5 db-os R 68-LED beép. spot rozsdam. acél megj., 5 db-os

R 68-LED süllyesztett spotlámpa, rozsdamentes acél megjelenés, meleg fehér fénnyel, 5 darabos készletben Energiatakarékos, rendkívül tartós LED-es süllyesztett spotlámpa, amelynek átlagos élettartama akár 30 000 óra is lehet, transzformátorral és 2,5 méteres csatlakozókábellel ellátott készletben. A mélyedés átmérője 6,8 cm. A könnyűszerkezetes mennyezetekbe történő felszereléshez tartozékként szerelőrugó

A boltba
53 cm hosszú - LED beépíthető lámpa IN-Stick SF 53 cm hosszú - LED beépíthető lámpa IN-Stick SF

A karcsú LED-es IN-Stick SF bútorbeépített lámpatest homogén felületi fényt biztosít látható fénypontok nélkül, és alkalmas kiegészítő világításként a saját konyhában, valamint polcvilágításként egy butikban. A szállítás tartalmazza: 2,5 m csatlakozókábel LED 24 dugóval. - Csatlakozás: LED transzformátor DC 24 V (a 4514211 tartozék alatt kapható)- Fényforrás: átlagos élettartam 30.000 óra- Színvisszaadás;

A boltba
LED ruhasín-lámpa érzékelővel, 120 cm LED ruhasín-lámpa érzékelővel, 120 cm

A praktikus, integrált mozgásérzékelővel ellátott LED-es ruhásszekrény-világítás a beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően automatikusan megvilágítja a szekrény belsejét univerzális fehér fénnyel, 30 másodperces követési idővel. A rúd az egyik oldalon megrövidíthető.

A boltba
LED bútorok szerelési fény FAR 58, acél, 3W, 4000K LED bútorok szerelési fény FAR 58, acél, 3W, 4000K

A FAR 58 LED bútorba süllyesztett lámpatest rozsdamentes acél megjelenésű kerek kerettel és opálos műanyag szórófejjel a fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően fürdőszobákban stb. is használható. Széleskörű fényt biztosít, és külsőleg dimmelhető (vezérlő szükséges). - nagyon jó színvisszaadás: CRI > 90 - Vezérlő és LED-transzformátor (230 V-ról 24 V-ra) nélkül szállítva - 250 cm hosszú

A boltba
LED bútorszer. lámpa GYIK 58 acél 3x set 3W 3000K LED bútorszer. lámpa GYIK 58 acél 3x set 3W 3000K

A FAR 58 LED-es bútorbeépített lámpatest rozsdamentes acélból készült kerek kerettel és opálos műanyag szórófejjel a fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően a fürdőszobában stb. is használható. Széleskörű fényt biztosít, és külsőleg dimmelhető (vezérlő szükséges - nem tartozék). - 3 darabos készletben, LED-transzformátorral (230 V-ról 24 V-ra), hálózati csatlakozóval - Nagyon jó színvisszaadás:

A boltba
LED bútorszer. lámpa GYIK 58 acél 5x set 3W 3000K LED bútorszer. lámpa GYIK 58 acél 5x set 3W 3000K

A FAR 58 LED-es bútorbeépített lámpatest rozsdamentes acélból készült kerek kerettel és opálos műanyag szórófejjel a fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően a fürdőszobában stb. is használható. Széleskörű fényt biztosít, és külsőleg dimmelhető (vezérlő szükséges - nem tartozék). - 5 darabos készletben, LED-transzformátorral (230 V-ról 24 V-ra), hálózati csatlakozóval - Nagyon jó színvisszaadás:

A boltba
LED bútorszer. lámpa GYIK 58 acél 5x set 3W 4000K LED bútorszer. lámpa GYIK 58 acél 5x set 3W 4000K

A FAR 58 LED-es bútorbeépített lámpatest rozsdamentes acélból készült kerek kerettel és opálos műanyag szórófejjel a fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően a fürdőszobában stb. is használható. Széleskörű fényt biztosít, és külsőleg dimmelhető (vezérlő szükséges - nem tartozék). - 5 darabos készletben, LED-transzformátorral (230 V-ról 24 V-ra), hálózati csatlakozóval - Nagyon jó színvisszaadás:

A boltba
LED bútorok szerelési fény FAQ 58, acél, 3W, 3000K LED bútorok szerelési fény FAQ 58, acél, 3W, 3000K

Az FAQ 58 LED-es bútorbeépített lámpatest szögletes kerettel, rozsdamentes acél megjelenéssel és opálos műanyag szórófejjel a fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően fürdőszobákban stb. is használható. Nagy felületű fényt biztosít a modern berendezésű belső terek számára. - nagyon jó színvisszaadás: CRI > 90 - Vezérlő és LED-transzformátor (230 V-ról 24 V-ra) nélkül szállítva - 250 cm hosszú

A boltba
LED bútor szerelv. refl. AR 68 4W fek. 2,700K LED bútor szerelv. refl. AR 68 4W fek. 2,700K

A kerek acélkerettel és átlátszó üvegburkolattal ellátott AR 68 LED-es bútorbeépített spotlámpa a beépített LED-ek fényét egy reflektoron keresztül, széles szögben sugározza ki. Az AR 68 fröccsenésálló (IP44), és kívülről szabályozható (vezérlő szükséges). - nagyon jó színvisszaadás: CRI > 90 - Vezérlő és LED-transzformátor (230 V-ról 24 V-ra) nélkül szállítva - 250 cm hosszú csatlakozókábellel (Hera

A boltba
LED bútor szerelv. refl. AR 68 4W fek. 3000K LED bútor szerelv. refl. AR 68 4W fek. 3000K

A kerek acélkerettel és átlátszó üvegburkolattal ellátott AR 68 LED-es bútorbeépített spotlámpa a beépített LED-ek fényét egy reflektoron keresztül, széles szögben sugározza ki. Az AR 68 fröccsenésálló (IP44), és kívülről szabályozható (vezérlő szükséges). - nagyon jó színvisszaadás: CRI > 90 - Vezérlő és LED-transzformátor (230 V-ról 24 V-ra) nélkül szállítva - 250 cm hosszú csatlakozókábellel (Hera

A boltba
LED bútorok fény FAR 68 rozsdam. acél 4W 2 700K LED bútorok fény FAR 68 rozsdam. acél 4W 2 700K

A FAR 68 lapos, kerek LED-es bútorbeépített lámpatest rozsdamentes acélból készült keretből és opálos műanyag szórófejből áll. A fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően fürdőszobákban stb. is használható, és síkfényt bocsát ki. - nagyon jó színvisszaadás: CRI > 90 - vezérlő (külső dimmeléshez) és LED-transzformátor (230 V-ról 24 V-ra) nélkül szállítjuk - 250 cm hosszú csatlakozókábellel

A boltba
LED bútorok fény FAQ 68 rozsdamentes acél 4W 3000K LED bútorok fény FAQ 68 rozsdamentes acél 4W 3000K

A lapos, négyzet alakú FAQ 68 LED-es bútor-süllyesztett lámpatest rozsdamentes acélból készült keretből és opálos műanyag szórófejből áll. A fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően fürdőszobákban stb. is használható, és síkfényt bocsát ki. - nagyon jó színvisszaadás: CRI > 90 - vezérlő (külső dimmeléshez) és LED-transzformátor (230 V-ról 24 V-ra) nélkül szállítjuk - 250 cm hosszú csatlakozókábellel

A boltba
LED bútorok fény FAQ 68 rozsdam. acél 4W 4.000K LED bútorok fény FAQ 68 rozsdam. acél 4W 4.000K

A lapos, négyzet alakú FAQ 68 LED-es bútor-süllyesztett lámpatest rozsdamentes acélból készült keretből és opálos műanyag szórófejből áll. A fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően fürdőszobákban stb. is használható, és síkfényt bocsát ki. - nagyon jó színvisszaadás: CRI > 90 - vezérlő (külső dimmeléshez) és LED-transzformátor (230 V-ról 24 V-ra) nélkül szállítjuk - 250 cm hosszú csatlakozókábellel

A boltba
LED bútor fény FAQ 68 3-set acél 4W 940 LED bútor fény FAQ 68 3-set acél 4W 940

A lapos, négyzet alakú, rozsdamentes acél megjelenésű kerettel és opálos műanyag szórófejjel ellátott FAQ 68 típusú, 3 darabos, négyzet alakú LED-es bútor-süllyesztett lámpatest nagyfelületű világításra szolgál, és a fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően fürdőszobákban stb. is használható. - nagyon jó színvisszaadás: CRI > 90 - 3 darabos készletben, LED-transzformátorral (230 V-ról 24

A boltba
LED bútor fény FAQ 68 készlet 5 acél 4W 940 LED bútor fény FAQ 68 készlet 5 acél 4W 940

A lapos, szögletes FAQ 68 LED-es, rozsdamentes acél megjelenésű kerettel és opálos műanyag diffúzorral ellátott, 5 darabos szett a nagyfelületű világításhoz használható, és a fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően fürdőszobákban stb. is használható. - nagyon jó színvisszaadás: CRI > 90 - 5 darabos készletben, LED-transzformátorral (230 V-ról 24 V-ra), hálózati csatlakozóval szállítva -

A boltba
Paulmann Klipp Klapp bútorlámpa, króm Paulmann Klipp Klapp bútorlámpa, króm

Klipp Klapp bútorlámpa különböző színekben Klipp Klapp sík beépíthető lámpatest Klipp Klapp vitrinekhez, polcokhoz vagy szekrényekhez, a fényforrás könnyű cseréjét lehetővé tevő klipszes rendszerrel

A boltba
LED 24V dinamikus vezérlő 2 WiFi 75 W LED 24V dinamikus vezérlő 2 WiFi 75 W

Ezzel a 24 V-os vezérlővel négy LED-es lámpatestet lehet működtetni, legfeljebb 75 W összteljesítményig. A WiFi szabványú vezérlő lehetővé teszi a lámpatestek vezérlését iOS vagy Android okostelefonon vagy táblagépen keresztül az ingyenes Hera alkalmazással. A telepítés egyszerű a dugóval

A boltba
LED bútorszer. lámpa GYIK 58 acél 3x set 3W 3000K LED bútorszer. lámpa GYIK 58 acél 3x set 3W 3000K

A rozsdamentes acél megjelenésű, szögletes kerettel és opálos műanyag szórófejjel ellátott, 3 darabból álló FAQ 58 LED-es bútorbeépített lámpatestek szettje a fröccsenő víz elleni védelemnek (IP44) köszönhetően fürdőszobában stb. is használható. A FAQ 58 nagy felületű fényt biztosít a modernül berendezett belső terek számára. - 3 darabos készletben, LED-transzformátorral (230 V-ról 24 V-ra), hálózati

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben