Retro csillár, 8 izzós, arany, 75 cm függ.


134 990 Ft
  • Raktáron

A Retro csillár fényes arany felülete gondoskodik arról, hogy igazi szemet gyönyörködtető legyen. A csillár ívelt karjai tovább fokozzák a megjelenést.

EAN: 5900108950069

Gyártó: Domiluce

Termékleírás

A Retro csillár valóban elképesztően dekoratív darab, amely tökéletesen illeszkedik bármely otthon, iroda vagy helyiség belső dizájnjaiba. Az arany szín az elegancia és a stílus örök jelképe, és a 8 db izzó pedig tökéletes világítást biztosít a szobában. A függő hossz 75 cm, így akár nagyobb terekben is remekül megállja a helyét.

A csillár olyan retro stílust képvisel, amelyet mostanában újból felfedeztek és nagy népszerűsége van. A stílusos kombináció a modern és a vintage elemekből ismerhető fel, amelyek ellenállhatatlan keveréket eredményeznek. Az arany szín és az egyedülálló alakzat mindig remek választás, és igazi stílusos élményt nyújt a szobában.

A csillár anyaga üveg, amely biztosítja az elengedhetetlen tisztaságot és világítást. Kiváló minőségű, stabil és tartós darab, amely ellentáll az idő múlásának hatásainak. A csillár egyaránt kiválóan használható a nappaliban, az étkezőben vagy a hálószobában is, így biztos lehet benne, hogy az otthona minden része csodálatos lesz vele.

A Retro csillár 8 db E14 foglalattal rendelkezik, és könnyen telepíthető. A függő hosszúsága állítható, így a csillár könnyen illeszkedik a különböző belső terekhez. A csillár általános méretei 75 x 75 cm, és kiváló választás mindenki számára, aki stílusos és egyedi világítást keres az otthonába.

Ha szeretne egy időtálló darabot otthonába, amely valóban stílusos és meglepő hatást kelt, akkor az arany Retro csillár garantáltan megfelelő választás. A kellemes fényár és az egyedi stílus kombinációja biztosan elvarázsolja majd a látogatókat, és melegséggel tölti meg otthonát.

A Retro csillár fényes arany felülete gondoskodik arról, hogy igazi szemet gyönyörködtető legyen. A csillár ívelt karjai tovább fokozzák a megjelenést.

Csillárok

Az Csillárok alkatéziséhoz weboldal a belső lámpák kategóriájába tartozik, és mindenféle csillárlámpa alkatrészt kínál az otthonok, irodák és üzlethelyiségek számára. A weboldalunkon széles választékban találhatók csillárakatézisek, dobozok, tartók, alátétek és egyéb alkatrészek, amelyek segítségével egyszerűen ujjá varázsolhatjuk kedvenc csillárunkat. Az Csillárok alkatéziséhoz bárki számára könnyen navigálható, így a látogatók gyorsan megtalálhatják azokat az alkatrészeket, amelyekre szükségük van. A weboldalunkon az alkatrészek széles választéka található meg, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Minden termékünk minőségi anyagokból készül, és a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Az alkatézisek könnyen telepíthetők, így a csillárunk felújítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Termékeink között többféle anyagból válogathatnak a látogatók, köztük üveg, kristály és fém alkatrészek találhatóak. Az Csillárok alkatéziséhoz weboldalunkon folyamatosan frissítjük a termékkínálatot, így mindig megtalálhatók az új és divatos alkatrészek is. Emellett ingyenes szállítást biztosítunk az összes megrendelt termékre, hogy még kedvezőbbé tegyük az vásárlási élményt. Az Csillárok alkatéziséhoz weboldalunknak az a célja, hogy helyreállítsuk otthonunk és munkahelyünk csillárjainak eredeti ragyogását. Válasszon bennünket, ha minőségi és megbízható alkatrészekre van szüksége, és termékeinkkel sikerrel megújíthatja kedvenc világítótestét.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készül a csillár?

A csillár fém és üveg anyagokból készül.


Mekkora a csillár átmérője?

A csillár átmérője 75 cm.


Hány izzója van a csillárnak?

A csillárnak 8 izzója van.


Milyen színű a csillár?

A csillár arany színű.


Hány cm-es a csillár függeszték hossza?

A csillár függesztékének hossza 75 cm.



Basilano csillár üvegből, átlátszó, 8 izzós Basilano csillár üvegből, átlátszó, 8 izzós

Az áttetsző Basilano csillár üvegből készült függesztékével rendkívül pazar és elegáns megjelenésű, így a nappali szemet gyönyörködtető darabja. Világítása 8 darab E14-es izzóval történik. (izzók nélkül)

A boltba
Sara csillár öt szövetbúrával, fehér/rózsaszín Sara csillár öt szövetbúrával, fehér/rózsaszín

Euluna Sara csillár öt szövetbúrával, fehér/rózsaszín, Nappali / Étkező, textil, acél, E14, 40W, H: 40cm

A boltba
Merida 5 izzós csillár Merida 5 izzós csillár

A Merida csillár pazar akril lógókkal rendelkezik, ezért különösen elbűvölőnek tűnik. Amikor a fényt felkapcsoljuk, az eredmény egy varázslatos csillogás.

A boltba
BRUMBERG Biro Circle UpDown DALI ezüst 840 120cm BRUMBERG Biro Circle UpDown DALI ezüst 840 120cm

Köszönet az Up

A boltba
Csillár Fiamma Marrone 8fl. árnyékolók nélkül Csillár Fiamma Marrone 8fl. árnyékolók nélkül

A nyolcágú Fiamma csillár egy baldachinból, egy láncos felfüggesztésből és egy sötétbarna vasból készült központi szerkezetből áll. Ez utóbbi különböző vastagságú ívelt rudakból áll, és bronzgyűrűkkel díszített. A lámpatestek gyertya alakú tartókban vannak.

A boltba
csillár Garda vidéki ház stílus 12-izzós csillár Garda vidéki ház stílus 12-izzós

A GARDA antikolt lakkozott vasból kézzel készített, aranyszínű díszgömbökkel. A 8 vagy 12 lángú változatban kapható, nagy helyiségeket is tökéletesen és vidéki bájjal világít meg.

A boltba
Antonia csillár, elefántcsont, 8-izzós Antonia csillár, elefántcsont, 8-izzós

A 8 lángú Antonina csillár ideális egy vidéki stílusban berendezett szoba ünnepi megvilágításához. Rusztikus láncos felfüggesztéssel.

A boltba
Csillár Rosalie 5-izzós Ø 61 cm Csillár Rosalie 5-izzós Ø 61 cm

A Williamsburg dizájnú Rosalie csillárt Sterling Gold kivitel borítja - az ezüst és az arany tónusok lenyűgöző kombinációja. A középen lévő üvegelem és az üveg medál Mercury üvegből készült, amely különösen feltűnő a struktúrája miatt.

A boltba
PIOGGIA D-Oro csillár PIOGGIA D-Oro csillár

A művészien megtervezett Pioggia D-Oro arany és ezüst színben pompázik, és szikrázó fényével ünnepi és hangulatos megjelenést kölcsönöz a szobának.

A boltba
Csillár FILO 8-izzós vidéki ház stílusú színes Csillár FILO 8-izzós vidéki ház stílusú színes

A nyolclángos Filo a vidéki stílusban megjelenő, ívesen megmunkált vázával tetszik.

A boltba
Acantia csillár kristály függőrésszel 12 égő fehér Acantia csillár kristály függőrésszel 12 égő fehér

Angelis klasszikus-antik bájával varázsolja el a vendégeket. A pompás keretet fehér damaszt árnyékolók veszik körül, amelyek lágy megvilágítást garantálnak, és a négy kristállyal nagyszerű visszatükröződéseket adnak a szobába.

A boltba
Maytoni Fortano csillár 8-izzós üveg ernyő Maytoni Fortano csillár 8-izzós üveg ernyő

A nyolclángos Fortano csillár csodálatosan használható fényforrásként az asztal felett a konyhában vagy a nappaliban. A lámpa elegáns, egyenes vonalú, sárgarézből készült fémkerete tiszta eleganciát testesít meg. A fehér színű, hengeres üvegárnyékolók teszik teljessé a stílusos kialakítást, és - melegfehér izzókkal felszerelve - kellemes fényű, világos megvilágítást biztosítanak

A boltba
Kiváló csillár LILIANA 12 - izzós Kiváló csillár LILIANA 12 - izzós

A ragyogó és hangulatos LILIANA a bőséges kristályfüggönyökön keresztül ragyog - a szoba méretétől függően 6, 12 vagy 18 lángú változatban kapható. A LILIANA minden helyiséget elvarázsol páratlan bájával.

A boltba
Malou csillár, öt izzós, fekete Malou csillár, öt izzós, fekete

Az ötlángú Malou szemcsés csillár egy klasszikus lámpatestforma modern értelmezésének tekinti magát. Fekete lakkozott acélból készült, és egy láncon keresztül ereszkedik le a lombkoronáról. A Malou öt E27-es izzó számára kínál helyet (nem tartozék).

A boltba
Lámpa Monaco 6773/6 8C PL6 Lámpa Monaco 6773/6 8C PL6

-

A boltba
Lámpaernyő  henger 9394 D40 Lp Lámpaernyő henger 9394 D40 Lp

A Lámpaernyő henger 9394 D40 Lp egy stílusos és modern dizájnnal rendelkező lámpaernyő, mely ideális kiegészítője lehet bármilyen belső térnek. A henger alakú ernyő tökéletesen beilleszkedik bármilyen stílusú vagy méretű lámpatestre, így könnyedén frissítheti otthona vagy irodája kinézetét. A lámpaernyő kiváló minőségű anyagból készült, mely tartós és hosszan tartó használatot biztosít. A 40 cm átmérőjű

A boltba
Velúr lámpaernyő 9436 Mustár D20 Velúr lámpaernyő 9436 Mustár D20

A boltba
Velúr lámpaernyő 9504 Rózsaszín D20 Velúr lámpaernyő 9504 Rózsaszín D20

A Velúr lámpaernyő 9504 Rózsaszín D20 egy elegáns és stílusos kiegészítő a lakberendezésben. A lágy velúr anyagú ernyő rózsaszín színe romantikus hangulatot teremt a szobában, miközben kellemes lágy fényt áraszt. Az ernyő átmérője 20 centiméter, így ideális kisebb asztali lámpákhoz vagy éjjeliszekrényekhez is. Tökéletes választás lehet a hálószobába vagy a nappaliba, hogy hangulatosabbá tegye a teret.

A boltba
Lámpaernyő henger 9689 D20 Lámpaernyő henger 9689 D20

A boltba
Csillár Lodge, 8-fényű, ezüst Csillár Lodge, 8-fényű, ezüst

Elegáns formájával és szemet gyönyörködtető kialakításával a nyolcfényű Lodge csillár lenyűgöző kiegészítője bármely helyiségnek. Robusztus acélból készült, és bármely helyiséget kifinomultan feldob. A lámpafoglalatok nyitott kialakítása lehetővé teszi a szabadon választható fényforrások (nem tartozék) használatát, és a középpontba helyezi őket. Ráadásul a keret kompaktra összehajtható - még használat

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben