Salvatore Ferragamo Incanto 100 ml


9 090 Ft
  • Raktáron

Gyártó: SALVATORE FERRAGAMO

Termékleírás

Salvatore Ferragamo Incanto egy gyönyörű, friss illat, amely az elegancia és a fiatalosság keverékét kínálja. Ez a csodálatos illat úgy lett tervezve, hogy bármely nő bőrére tökéletesen illeszkedjen, így nem csoda, hogy az egyik legkeresettebb parfüm azoknál, akik minőségi illatokat kedvelnek.

A Salvatore Ferragamo Incanto illatjegyei közé tartozik a narancsvirág, az ananász, a boróka, az alma, az eper, a liliom, a jázmin, a rózsa, a jávorlevél és a cédrus. Ezek az összetevők csodálatosan keverednek, hogy egy nagyon különleges keserédes illatot hozzanak létre.

A Salvatore Ferragamo Incanto széles körben használható, legyen szó munkahelyi találkozóról, esti vacsoráról, vagy csak egy kellemes nyári sétáról, amikor szüksége van egy könnyű és friss illatra, amely kellemesen simogatja az orrát.

Az Incanto parfüm csodálatos üvege úgy van tervezve, hogy az illatnak legmegfelelőbb legyen. Az elegáns, minimál stílusú üveg arannyal és lila színekkel díszített, és az első pillanattól kezdve lenyűgöző benyomást kelt. Az Incanto parfüm bármelyik nő számára tökéletes ajándék lehet egy különleges alkalomra, vagy csak egy meglepetésként a mindennapokban.

Ha igazán olyan illatra vágysz, amelytől mindig feldobod magad, akkor a Salvatore Ferragamo Incanto parfümöt ajánljuk számodra. Ez a parfüm szépséges, friss és elegáns illattal tölti meg a napodat és magabiztossá tesz!

Parfümök

Az alkatézis a keresztény hit alapjainak tanítását jelenti, amely a hit megerősítését és elmélyítését szolgálja. Az alkatézis azonban nem csak a vallásban fontos, hanem a parfümök világában is. A parfümök alkatézise az illatokról, a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról szól. A modern parfümgyártás során a parfümöket gyakran szintetikus anyagokból állítják elő, amelyek lehetnek allergiát okozóak és irritálóak. Az alkatézis a természetes illatanyagokra helyezi a hangsúlyt, és tanítást nyújt azokról a növényekről, amelyekből az illatokat kivonják. A parfümök alkatézisét azért fontos megismerni, mert a bőrünkön alkalmazott parfümök hatással lehetnek az egészségünkre is. Az alkatézisben tanítják, hogy milyen hatása van például egyes virágoknak vagy fűszereknek, és hogy milyen hatásuk lehet a testre és az érzelmekre. Az alkatézisben megismert növények és illatanyagok kiválasztásával a parfümgyártók képesek olyan parfümöket létrehozni, amelyek nem csak kellemes illattal rendelkeznek, hanem az egészségre is pozitívan hatnak. Az alkatézissel foglalkozók nagy figyelmet fordítanak az illatok aktív összetevőire, mint például a terpénekre, amelyek antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást fejthetnek ki. A parfümök alkatézisével nem csak hatékonyabb és egészségesebb parfümöket lehet létrehozni, hanem a parfümöknek egy olyan dimenziót is ad, amely érzelmileg hat az emberekre. Az alkatézis a parfümgyártásban egyfajta szellemi megközelítést biztosít, amelynek segítségével a parfümök értékesebbé válnak a felhasználóik számára. Összefoglalva, a parfümök alkatézise egy olyan szakma, amely tanítást nyújt a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról. Az alkatézis segítségével olyan parfümöket lehet létrehozni, amelyek nem csak kellemes illatokkal rendelkeznek, hanem az egészségre és az érzelmekre is pozitívan hatnak. Az alkatézis egy szellemi megközelítést biztosít, amely értékesebbé teszi a parfümöket a felhasználóik számára. Ha fontos számodra az egészség és szereted a kellemes illatokat, érdemes figyelni a parfümök alkatézisére!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen típusú illat az Incanto?

Az Incanto egy virágos-gyümölcsös illat, amelynek jellegzetességei a frissesség és az édesség.


Mennyi ideig tart az Illat?

Az Illat tartóssága általában 6-8 óra között van.


Mik a Salvatore Ferragamo Incanto főbb jegyei?

A Salvatore Ferragamo Incanto főbb jegyei közé tartozik a szilva, a dinnye, a fehér lótusz, a nyírfa levelei és a fehér cédrus.


Melyik évszakban javasolt a termék használata?

A Salvatore Ferragamo Incanto illatát nyárra és tavaszra javasolják, azonban bármikor használható.


Kinek ajánlott ajándékba adni az Incanto illatot?

Az Incanto illatát ajánlott ajándékba adni olyan nőknek, akik szeretik a virágos-gyümölcsös illatokat, és akiknek fontos a frissesség és az édesség kombinációja.



TRAVALO PerfumePod Pure Essential Refill Atomizer Silver 5 ml TRAVALO PerfumePod Pure Essential Refill Atomizer Silver 5 ml

A boltba
NINA RICCI Premier Jour EdP NINA RICCI Premier Jour EdP

A boltba
TRUSSARDI Riflesso Blue Vibe EdT TRUSSARDI Riflesso Blue Vibe EdT

A boltba
DAVID BECKHAM Instinct EdT DAVID BECKHAM Instinct EdT

A boltba
HERMES Un Jardin Sur Le Toit EdT HERMES Un Jardin Sur Le Toit EdT

Az Hermes Un Jardin Sur Le Toit EdT egy friss és virágos illat, melynek inspirációja egy kert, amely a városi dzsungel közepén található. A friss almára és köménymagjára épülő illatot kiegészítik az őszibarack, a rózsa és a zsálya jegyei, melyek egyensúlyt teremtenek az édeskés és fás jelleg között. Az Un Jardin Sur Le Toit friss, könnyed és élénk illat, mely tökéletes választás mindennapos használatra,

A boltba
CHANEL Chance Eau Fraiche 100 ml CHANEL Chance Eau Fraiche 100 ml

A boltba
PACO RABANNE XS Black for Her EdP 80 ml PACO RABANNE XS Black for Her EdP 80 ml

A boltba
Chanel Bleu De Chanel - EDP 150 ml Chanel Bleu De Chanel - EDP 150 ml

Próbálja ki a keleti-fás Bleu De Chanel illatot, amely nemcsak az erős és magabiztos férfinak készült. Ne habozzon, és varázsolja el környezetét ezzel az elegáns kompozícióval, amely tömjént, cédrust és rózsaborsot tartalmaz. Ez egy férfias illat csakis az Ön számára. Az illatot 2014-ben mutatták be.

A boltba
Montale Aoud Night - EDP 100 ml Montale Aoud Night - EDP 100 ml

A keleti-fás Montale Aoud Night illatot férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas. A fejillat bergamottot, szicíliai citromot, gyümölcsös tónusokat és agár fát tartalmaz. A szívillatban egy marokkói rózsa pihen, az indonéz pacsuli leveleivel együtt. A jellegzetes alapot a szantálfa és a guava fa, a bőr, a borostyán és a fehér pézsma uralja. Az illatot Pierre Montale hozta létre. Az illat 2014-ben került

A boltba
Giorgio Armani Sì Passione Intense - EDP 30 ml Giorgio Armani Sì Passione Intense - EDP 30 ml

A Sì kollekcióból származó Sì Passione Intense keleti-virág illat nők számára. A fej édes fekete ribizli szirupból készül, a jázmin színeinek szívében, és a végén a vanília, a fehér pézsma, a pacsuli és a cédrus kombinációját fogja érezni. 2020-ban indították.

A boltba
Dolce & Gabbana The One for Men Intense - EDP 50 ml Dolce & Gabbana The One for Men Intense - EDP 50 ml

A Dolce & Gabbana bemutatja az új, intenzív férfi illatot. Időtálló kifinomultság jellemzi, amely viselőjének ellenállhatatlan vonzalmát fokozza. A bujaságot és a hagyományt szimbolizáló elegáns fekete flakont ragyogó aranyszínű részletek gazdagítják, amelyek a belül lévő illat jellemző aspektusait tükrözik. 2020 újdonsága.

A boltba
Mr&Mrs Fragrance Niki Big Fresh Air - utántöltő Mr&Mrs Fragrance Niki Big Fresh Air - utántöltő

A Niki Big Fresh Air különleges illóolajokat tartalmaz, amelyek akár 3 hónapig is illatosítják autóját. Harcol a kellemetlen szagok, például a cigarettafüst ellen, és kellemesen felfrissíti a levegőt. Nem tartalmaz alkoholt. Csúsztassa be a babát az autó ventilátorába a hátán lévő fogantyúnak köszönhetően.

A boltba
Chanel Gabrielle - testápoló 200 ml Chanel Gabrielle - testápoló 200 ml

A Gabrielle a Chanel márkától örömet okoz minden olyan nő számára, aki szereti a virágos-gyümölcsös illatot. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, grapefruit és a fekete ribiszke, a szívillatban kibontakoznak a tubarózsa, ylang-ylang, jázmin, narancsvirág, körte, rózsabors és a gyöngyvirág illatjegyei.. Az alapillatban rejtőzik a szantálfa, pézsma, Orris gyökér és cashmeran. Az illatot Olivier

A boltba
Rasasi Junoon Velvet For Women - EDP 50 ml Rasasi Junoon Velvet For Women - EDP 50 ml

A Junoon Velvet For Women egy keleties női illat. A fejillat összetevői között megtalálható a málna, a feketeribizli, a vanília, a fahéj, a szegfűszeg, a rózsa, a paradicsomlevél és a bőr. A szantálfa, a tömjén és a pacsuli illatjegyek a szívben bontakoznak ki. A kompozíciót a pézsma, borostyán és benzoin gyanta kombinációja zárja.

A boltba
Nishane Sultan Vetiver - parfüm 50 ml Nishane Sultan Vetiver - parfüm 50 ml

A török Nishane márka kiváló Sultan Vetiver parfümje egy luxus uniszex illat, amely keleti fás tónusokból, könnyedségből és tulajdonosának harmóniájából szőtt. Ez a niche parfüm már az első szippantás után rabul ejti az elmét, elfeledteti a mindennapok rutinját. Az illat 2013-ban került a piacra.

A boltba
Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic - EDP 125 ml Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic - EDP 125 ml

A Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic egy aromás citrusos illat nőknek. Az eau de parfum a bazsalikom és a fekete ribizli jegyeivel nyit. A narancsvirág és az olasz mandarin csodálatos kombinációt alkot, amelyet a luxus vanília bourbon és a bolgár rózsa virágos jegyei egészítenek ki. Az alap a szantálfa jegyeivel illatosított. Az egész kompozíció az élő természet és a természet által számunkra

A boltba
MONTBLANC Signature EdP vapo 50 ml MONTBLANC Signature EdP vapo 50 ml

A boltba
ELIZABETH ARDEN Sunflowers EdT Set 200 ml ELIZABETH ARDEN Sunflowers EdT Set 200 ml

A boltba
GUCCI Rush EdT 75 ml GUCCI Rush EdT 75 ml

A boltba
Paco Rabanne Lady Million Fabulous Intense EdP 50 ml Paco Rabanne Lady Million Fabulous Intense EdP 50 ml

A Paco Rabanne Lady Million Fabulous Intense Eau de Parfum 50 ml egy lenyűgözően elegáns és kifinomult illat, amely ötvözi a gazdag és érzéki jegyeket. Ez a parfüm az erőteljes és magabiztos nőknek lett tervezve, akik szeretik kiemelni egyedi stílusukat és elbűvölni környezetüket. Az illat kiindulópontja a friss és vibráló virágos jegyek, amelyek lassan átölelik a meleg és érzéki alapillatokat. Az

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben