SALVATORE FERRAGAMO Incanto Blue EdT 100 ml


10 690 Ft
  • Raktáron

Gyártó: SALVATORE FERRAGAMO

Termékleírás

Parfümök

Az alkatézis a keresztény hit alapjainak tanítását jelenti, amely a hit megerősítését és elmélyítését szolgálja. Az alkatézis azonban nem csak a vallásban fontos, hanem a parfümök világában is. A parfümök alkatézise az illatokról, a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról szól. A modern parfümgyártás során a parfümöket gyakran szintetikus anyagokból állítják elő, amelyek lehetnek allergiát okozóak és irritálóak. Az alkatézis a természetes illatanyagokra helyezi a hangsúlyt, és tanítást nyújt azokról a növényekről, amelyekből az illatokat kivonják. A parfümök alkatézisét azért fontos megismerni, mert a bőrünkön alkalmazott parfümök hatással lehetnek az egészségünkre is. Az alkatézisben tanítják, hogy milyen hatása van például egyes virágoknak vagy fűszereknek, és hogy milyen hatásuk lehet a testre és az érzelmekre. Az alkatézisben megismert növények és illatanyagok kiválasztásával a parfümgyártók képesek olyan parfümöket létrehozni, amelyek nem csak kellemes illattal rendelkeznek, hanem az egészségre is pozitívan hatnak. Az alkatézissel foglalkozók nagy figyelmet fordítanak az illatok aktív összetevőire, mint például a terpénekre, amelyek antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást fejthetnek ki. A parfümök alkatézisével nem csak hatékonyabb és egészségesebb parfümöket lehet létrehozni, hanem a parfümöknek egy olyan dimenziót is ad, amely érzelmileg hat az emberekre. Az alkatézis a parfümgyártásban egyfajta szellemi megközelítést biztosít, amelynek segítségével a parfümök értékesebbé válnak a felhasználóik számára. Összefoglalva, a parfümök alkatézise egy olyan szakma, amely tanítást nyújt a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról. Az alkatézis segítségével olyan parfümöket lehet létrehozni, amelyek nem csak kellemes illatokkal rendelkeznek, hanem az egészségre és az érzelmekre is pozitívan hatnak. Az alkatézis egy szellemi megközelítést biztosít, amely értékesebbé teszi a parfümöket a felhasználóik számára. Ha fontos számodra az egészség és szereted a kellemes illatokat, érdemes figyelni a parfümök alkatézisére!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

RALPH LAUREN Big Pony 1 Blue EdT 100 ml RALPH LAUREN Big Pony 1 Blue EdT 100 ml

A boltba
HUGO BOSS In Motion EdT 100 ml HUGO BOSS In Motion EdT 100 ml

A boltba
JEAN PAUL GAULTIER La Belle EdP 100 ml JEAN PAUL GAULTIER La Belle EdP 100 ml

A boltba
DSQUARED2 Wood For Him EdT 100 ml DSQUARED2 Wood For Him EdT 100 ml

A boltba
CALVIN KLEIN Escape EdP CALVIN KLEIN Escape EdP

A boltba
VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT 50 ml VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT 50 ml

A boltba
Burberry Touch For Women - EDP 100 ml Burberry Touch For Women - EDP 100 ml

Az illat érzékisége azonnal megmutatkozik a fekete ribizli és a csipkebogyó gyengéd fűszeres tónusaiban. Az izgalmas benyomást fokozza a virágos tónusok intenzitása. A ritka törékeny tuberóz, a halvány jázmin és az intenzív völgyi liliom ügyesen kombinálódik az őszibarack és a málna édes hullámaival. A finom keverék a vanília és a cédrusfa mámorító csábításában éri el csúcspontját, hogy a mai nő jelenlétét

A boltba
Bruno Banani Woman - EDT 20 ml Bruno Banani Woman - EDT 20 ml

A Bruno Banani első női illata a márka lényegét képezi. Viselőjének nem kell magát túl komolyan vennie, és életét teljes mértékben kiélvezi. A Bruno Banani Woman segítséget nyújt, hogy diszkréten kifejezze egyéniségét, és előtörjön egyedülálló, lenyűgöző stílusa. A flakon ördögszarvra emlékeztet, ami jelképezi az illat jellegét. Rózsaszín csomagolása, ezüst csíkozással kiemeli a női eleganciát.

A boltba
Police To Be - EDT 125 ml Police To Be - EDT 125 ml

A To Be a Police márkától egy férfias, fűszeres-fás illat férfiaknak. A nyitójegyekben grapefruit és bors keveredik, a szív ibolyaszirmokat rejt, végül az illatot borostyán, pacsuli és cédrusfa rögzíti. Az illat neve Hamlet gondolatait idézi: \"Lenni vagy nem lenni, ez itt a kérdés\". Az üveget egy kristálykoponya testesíti meg. 2011-ben került a piacra.

A boltba
Versace Versace Pour Homme Dylan Blue - EDT 30 ml Versace Versace Pour Homme Dylan Blue - EDT 30 ml

2016-ban a Versace márka bemutatta az új férfi Versace Pour Homme Blue Dylan illatot. Ez a friss, citrusos - fougere illat megragadja Önt és már soha nem engedi el! A fejillatban kibontakoznak a fügefa levelek tónusai, grapefruit, víz tónusok és a calabriai bergamott illata. Ezután érezhető a borostyán, fekete bors, pacsuli, papirusz levelek és ibolya illatai, és végül az alaphangot a sáfrány, tonkabab,

A boltba
Valentino Uomo Born In Roma - EDT 100 ml Valentino Uomo Born In Roma - EDT 100 ml

Az elegáns mindennapi kompozíciót a romantikus Róma utcáinak színes hangulata ihlette - felülmúlhatatlan építészete, fiatalos energiája és nyelvkeveréke. Antoine Maisondieu és Guillaume Flavigny mesterek tehetséges kreatív duója segített a tökéletes illat létrehozásában azoknak a férfiaknak, akik próbálnak lépést tartani a jelenlegi trendekkel. Ennek az elegáns illatnak a hőse a régi jó klasszikusok

A boltba
Hermes Terre D´ Hermes - EDT 2 x 50 ml Hermes Terre D´ Hermes - EDT 2 x 50 ml

A Terre D´ Hermès egy keleties-fás illat az olyan férfiaknak, akik képesek a hétköznapi dolgokban furcsa dolgokat felfedezni. A férfi, aki ezt az illatot viseli, minden pillanatban ellenállhatatlan, érzéki és egyedi. A grapefruitból, borsból, vetiverfűből és cédrusfából álló illat megerősíti, hogy néha a kevesebb több. Az illatot 2006-ban mutatták be.

A boltba
Tom Ford Grey Vetiver - EDP 50 ml Tom Ford Grey Vetiver - EDP 50 ml

A Grey Vetiver Eau de Parfum a Tom Fordtól egy keleti-fűszeres, fás illat férfiaknak. A nyitóillat egy frissítő citrusos jegy, amelyet a fűszerek szíve követ, a zárójegyek pedig fényűző fás jegyek, valamint a vetiver, ennek az illatesszenciának a fő összetevője, amely fás, friss és földes jellegéről ismert. A Grey Vetiver egy modern és letisztult illat, amely egyszerre rendelkezik mélységgel és összetettséggel.

A boltba
Lattafa Al Ameed - EDP 100 ml Lattafa Al Ameed - EDP 100 ml

Az Al Ameed egy Eau de Parfum férfiaknak és nőknek az arab Lattafa márkától. Az illat a zsálya és a mandarin jegyeivel kezdődik. A szív dobog az ananásznak és a borsnak köszönhetően. Az alap pézsmából és bőrből áll. Burkold magad ebbe a luxusba.

A boltba
Montale Blue Matcha - EDP 100 ml Montale Blue Matcha - EDP 100 ml

Gazdag és ragyogó illat, amely az Indonézia szívébe vezető utazást idézi. Fedezze fel új nyári megszállottságát. Az illata citrusfélékkel, fekete ribizlivel és matcha teával nyit. Ezután egy cédrussal, bőr akkordokkal, pacsulival és dohánnyal teli szív felé fordul. A végét a pézsma, a borostyán, a por és a mate rabul ejti. Az illat 2021-ben debütált.

A boltba
Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP 100 ml Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP 100 ml

Un Bois Vanille egy keleti-vaníliás jellegű illat nők és férfiak számára egyaránt. Összetevői közé tartozik a szantálfa, fekete édesgyökér, kókusztej, a méhviasz, keserű mandula, pézsma, vanília, benzoin, guaiac fa és a tonkabab. Az illatot Christopher Sheldrake hozta létre, amelyet 2003-ban indított el a piacon.

A boltba
Elie Saab Le Parfum - EDP 1,5 ml - illatminta Elie Saab Le Parfum - EDP 1,5 ml - illatminta

A Le Parfum az Elie Saab márkától egy keleti-virágos illat nőknek, amely narancsfa friss árnyalatával nyílik meg, az illat szívében rejtőzik a jázmin. A jázmin illatú szíve fokozatosan átváltozik egy mézes, rózsákkal, pacsulival és cédrusfával teli alapillatba. Ezt az illatot Francis Kurkdjian hozta létre. Az illat 2011-ben került a piacra.

A boltba
RALPH LAUREN Polo Blue Gold Blend EdP 125 ml RALPH LAUREN Polo Blue Gold Blend EdP 125 ml

A boltba
Armaf Skye Pour Femme - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Skye Pour Femme - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Az Armaf Skye Pour Femme parfüm rózsával és muskátlival nyit. Az alma és szeder akkordjaival teli, finom gyümölcsös szív kiemeli az alapot, amely a vanília és a pézsma kifinomult akkordjait tartalmazza. Ízletes, érzéki illat minden nemes és magabiztos nőnek, aki csak a legjobbakkal akar kedveskedni.

A boltba
Armaf Club De Nuit Intense Man IV. Limited Edition - parfüm 105 ml Armaf Club De Nuit Intense Man IV. Limited Edition - parfüm 105 ml

A Club De Nuit Intense Man Limited Edition Parfum egy limitált ajándékcsomag a Club De Nuit Intense Man férfi illat rajongóinak. A összetétele megegyezik az eredetivel, de magasabb koncentrációban tartalmaz illatos esszenciákat. Az illat az elszántság és a megtörhetetlenség merész történetét meséli el, a tökéletesség elérését minden akadály ellenére. Ez a limitált kiadás egy óda a bátorsághoz, amely

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben