serien.lighting Reflex 2 S 150 fekete/matt fehér


208 990 Ft
  • Raktáron

A Reflex² S LED-es mennyezeti lámpatest alumíniumból készült nyitott kocka alakú, az alsó merevítők felső oldalán LED-ek találhatók. A jó színvisszaadású, meleg fehér fény a mennyezet irányába sugárzik, és egy plexiüvegből készült prizmás fényvisszaverőre esik - kívülről Triac-dimmelhető - Design by Jean-Marc da Costa

Gyártó: Serien Lighting

Termékleírás

Az Serien Lighting megalkotta a Reflex 2 S 150 fekete/matt fehér lámpát, amely a modern otthonok különleges látványossága lehet. Ez az elegáns lámpa két kivitelben kapható, az egyik fekete, a másik pedig matt fehér színben érhető el.

A Reflex 2 S 150 egy lágy fényt bocsát ki, ami kellemes hangulatot teremt a helyiségben. A lámpa két részre oszlik, melyeket úgy lehet állítani, hogy azok a megfelelő szöget és irányt adják a világításnak. A Reflex 2 S 150 fekete/matt fehér lámpa kiválóan alkalmas helyiségek világítására, mint például nappalik, hálószobák, fürdőszobák és dolgozószobák.

A lámpa könnyen telepíthető és rendkívül stabil. A lámpatest vastagsága csak 7 mm, így könnyen igazodik bármilyen fellépő helyzetben. A Reflex 2 S 150 fekete/matt fehér lámpa ideális választás azok számára, akik modern, elegáns és kifinomult lámpát keresnek otthonukba vagy irodájukba.

Tulajdonságok:
- Stabil lámpatest 7 mm vastagsággal
- Fekete/matt fehér színben kapható
- Lágy fény a kellemes hangulathoz
- Könnyen telepíthető
- Kiválóan alkalmas bármilyen helyiség világítására

A Reflex² S LED-es mennyezeti lámpatest alumíniumból készült nyitott kocka alakú, az alsó merevítők felső oldalán LED-ek találhatók. A jó színvisszaadású, meleg fehér fény a mennyezet irányába sugárzik, és egy plexiüvegből készült prizmás fényvisszaverőre esik - kívülről Triac-dimmelhető - Design by Jean-Marc da Costa

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
1. Milyen színekben érhető el a Reflex 2 S 150?

A Reflex 2 S 150 fekete és matt fehér színben érhető el.


2. Milyen fényforrások használhatók a Reflex 2 S 150-ben?

A Reflex 2 S 150 LED-es fényforrásokkal működik.


3. Milyen funkciói vannak a Reflex 2 S 150-nek?

A Reflex 2 S 150 többféle fényerősség- és színhőmérséklet-beállítási lehetőséget kínál, illetve az opcionálisan elérhető vezérlőegységgel szabályozható a fényerősség és a színhőmérséklet is.


4. Milyen területeken ajánlott használni a Reflex 2 S 150-et?

A Reflex 2 S 150 ideális választás irodai, kereskedelmi és lakossági felhasználásra egyaránt.


5. Milyen garanciát biztosít a Reflex 2 S 150?

A Reflex 2 S 150-re 5 év garancia érvényes.



Golden Duo mennyezeti lámpa Ø 60cm mentazöld/arany Golden Duo mennyezeti lámpa Ø 60cm mentazöld/arany

A Golden Duo mennyezeti lámpát vonzó, kettős árnyékoló megjelenés jellemzi. Az aranyszínű belső árnyékoló két mentazöld színű bársony szövetcsík közötti résen keresztül látható. A mennyezeti lámpa belső oldala szintén aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen tükröződik, hanem meleg fényt is áraszt.

A boltba
Vivien függőlámpa tricolor sötétszürke/fehér/arany Vivien függőlámpa tricolor sötétszürke/fehér/arany

A Vivien egy kézzel készített függőlámpa, amely érdekes hangsúlyokat teremt a modern életterekben. A két aszimmetrikus lámpabúra kívülről színes velúrral, belülről pedig fényes fóliával borított. Az eredmény egy olyan világítási tárgy, amely nemcsak vizuálisan vonzó, hanem lenyűgöző megvilágítást is biztosít.

A boltba
Lindby Parvin alumínium downlight, szögl. fehér Lindby Parvin alumínium downlight, szögl. fehér

A Parvin egy GU10-es lámpával működtethető alumíniumból készült, egyszerű megjelenésű, sokoldalúságával pedig pontokat szerez. Kereskedelmi környezetben is használható.

A boltba
Vanda mennyezeti lámpa három izzós, elefántcsont Vanda mennyezeti lámpa három izzós, elefántcsont

A Vanda mennyezeti lámpa egy firenzei stílusú, vasból és üvegből készült álom. Az ívelt keretet levelek formájú díszítőelemek díszítik. A lámpaernyőkön található színátmenet teszi teljessé ennek a mennyezeti lámpának a természetes esztétikáját.

A boltba
Lindby Kourtney mennyezeti lámpa üvegbúrával Lindby Kourtney mennyezeti lámpa üvegbúrával

A kerek Kourtney mennyezeti lámpa gyönyörű krómozott kivitelével nyűgöz le. Ez teszi a lámpát modern bútordarabbá, és egyúttal nagyszerű világítási pillanatokat biztosít.

A boltba
Vintage mennyezeti lámpa C135 piros Vintage mennyezeti lámpa C135 piros

A teljesen vintage stílusú, szögletes C135-ös kerámia mennyezeti lámpa szinte csak egy E27-es foglalatból áll. Különleges jellegét a fényes színek és az antikolás adja

A boltba
Modern mennyezeti lámpa ASTRO, 3 égős, fekete Modern mennyezeti lámpa ASTRO, 3 égős, fekete

Az Astro egy nagyon különleges fényjátékot varázsol, mivel az izzók köré csatlakozó számos sarkantyú spirálisan ívelt, ami különleges csillogást és kifejező összképet eredményez

A boltba
PURE Gemin LED mennyezeti lámpa 6 égős mix PURE Gemin LED mennyezeti lámpa 6 égős mix

A Pure-Gemin egy minimalista kialakítású, alumíniumból készült LED-es mennyezeti lámpa, amely egy kerek baldachinból és hat, keskeny henger alakú, különböző színű lámpából áll. A lámpák hajlítható karokon ülnek, így a lámpatest alakja és mérete változtatható. A hat hengerbe meleg fehér LED-eket építettek be, amelyek a fali kapcsolón keresztül a Simply-dim funkcióval a 100-10%-os tartományban tompíthatók.

A boltba
Milan Kronn menny. spot két fényszóró fekete Milan Kronn menny. spot két fényszóró fekete

A Kronn mennyezeti lámpa matt lakkozott alumínium házának formája tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe. A Kronn 310°-kal elforgatható, az oldalsó reflektor pedig 320°-kal dönthető. A mellékelt adaptergyűrű lehetővé teszi 50 mm-es fényforrások használatát 63 mm-es fényforrások helyett.

A boltba
Vibia Structural 2640 lámpa, világosszürke Vibia Structural 2640 lámpa, világosszürke

Az Arik Levy tervező Structural 2640 mennyezeti lámpa két alumíniumdobozból áll, amelyek különböző méretekkel rendelkeznek, és így aszimmetrikus megjelenést kölcsönöznek a lámpának. A dobozok filigrán alumínium rúddal vannak összekötve. Az állandóan beépített LED-ek fényes fényt bocsátanak ki, amelyet a diffúzor lefelé irányít és tompít.

A boltba
Prios Aureka LED mennyezeti lámpa, érzékelő, 33 cm Prios Aureka LED mennyezeti lámpa, érzékelő, 33 cm

Az Aureka egy LED-es mennyezeti lámpa, amely süllyesztett és felszíni szerelésre egyaránt alkalmas. Kerek formája és fehér felülete teljesen időtálló, a fény színe pedig a felszerelés előtt DIP-kapcsolóval állítható. Ez teszi a mennyezeti lámpát multifunkcionális tehetséggé, amely sokféleképpen használható mind magán-, mind kereskedelmi célokra. Beépített érzékelővel: hatótávolság 4-6 méter, a fény

A boltba
serien.lighting Reflex 2 M 200 fekete/arany serien.lighting Reflex 2 M 200 fekete/arany

Az alumíniumból készült, nyitott kocka alakú Reflex² M LED-es mennyezeti lámpatest az alsó merevítők felső oldalain LED-eket helyeztek el. A jó színvisszaadású, meleg fehér fény a mennyezet irányába sugárzik, és egy plexiüvegből készült prizmás fényvisszaverőre esik - kívülről Triac-dimmelhető - Design by Jean-Marc da Costa

A boltba
Plafond mennyezeti lámpa, króm/átlátszó, Ø 35 cm Plafond mennyezeti lámpa, króm/átlátszó, Ø 35 cm

A Plafond mennyezeti lámpa váza acélból készült, a lámpatestet számos, különböző méretű Asfour kristály alkotja. A színek és a kristályok kombinációja nemes és minőségi megjelenést kölcsönöz a mennyezeti lámpának, és különleges látványt nyújt a lakótérben. A Plafond rugalmasan használható, és például az előszobában éppúgy használható, mint a nappaliban vagy a hálószobában. Amint a lámpa bekapcsol,

A boltba
LED mennyezeti lámpa Giro 3 izzó kerek távirányító LED mennyezeti lámpa Giro 3 izzó kerek távirányító

A Giro LED-es mennyezeti lámpatest két kör alakú fényelemmel rendelkezik, lefelé világító LED-ekkel, és egy másik LED-gyűrűvel, amely körös-körül világít az ernyőn. A színhőmérséklet és a fényerő állítható. A kerek baldachin fa megjelenésű díszítése természetes megjelenést kölcsönöz a mennyezeti lámpának.- A szállításhoz távirányító tartozik: fokozatmentesen szabályozható fényerőszabályzó funkció,

A boltba
LED panel SQUARE 18W 4200K fekete négyzet LED panel SQUARE 18W 4200K fekete négyzet

A boltba
Mennyezeti lámpa Tamil ketrec árnyékolóval nikkel antik Mennyezeti lámpa Tamil ketrec árnyékolóval nikkel antik

A Tamil mennyezeti lámpa tökéletes általános vagy területi világításra a kortárs lakóterekben. A dekoratív, antik nikkel színű, ketreces árnyékoló világos rálátást biztosít a felhasznált fényforrásokra. Ezek minden irányba akadálytalanul sugározzák fényüket, és kellemesen megvilágítják a környezetet. A tartozékként kapható esztétikus izzólámpák használata ajánlott e gyönyörű fényforrás dekorativitásának

A boltba
Lucande Joren LED mennyezeti világítás fa 1 izzó Lucande Joren LED mennyezeti világítás fa 1 izzó

A Joren LED mennyezeti lámpa fából készült, és szögletes formájú. Fali kapcsoló segítségével tompítható.

A boltba
Lámpa Cleo DR375 sensor IP20 tölgyfa Ø38cm Lámpa Cleo DR375 sensor IP20 tölgyfa Ø38cm

A kerek Cleo mennyezeti lámpa világos tölgyfából készült ernyővel van felszerelve, a szórófej üvegből készült. Gyönyörű fa tónusával természetes hangulatot kölcsönöz minden környezetnek, és világos fényével otthonos hangulatot is áraszt. érzékelő: érzékelési tartomány: 360°; hatótávolság: max. 8 m; időbeállítás: 10 mp-től 12 percig; fényerősség: 3-2.000 Lux

A boltba
Mennyezeti lámpa Madame Gres kerámia magasság 29 cm, szürke Mennyezeti lámpa Madame Gres kerámia magasság 29 cm, szürke

A Madame Gres mennyezeti lámpa hullám alakú, kerámiából készült árnyékolójával hívja fel magára a figyelmet. Ideális hangulatvilágítás nappali- és étkezőszobákba, konyhákba vagy előszobákba. A széles fénysugár egyenletesen megvilágítja a környezetet - Kézzel készült Olaszországban - Kívülről szabályozható a fényerősség

A boltba
SOCORRO R 300 felületi fehér 230V LED 24W 3000K SOCORRO R 300 felületi fehér 230V LED 24W 3000K

Felületre szerelhető lapos LED diódás lámpatest.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben