Slamp Kalatos mennyezeti lámpa, fekete/arany/fehér


455 830 Ft
  • Raktáron

A Kalatos dizájner mennyezeti lámpa különböző műanyagokból készül. Egy külső fonott gyűrűből és egy belső matt fehér diffúzorból áll. A mennyezeti lámpa négy E27-es foglalatát LED izzólámpával kell felszerelni. - Elisa Giovannoni tervezte - made in Italy

EAN: 8024727081052

Gyártó: Slamp

Termékleírás

A Kalatos dizájner mennyezeti lámpa különböző műanyagokból készül. Egy külső fonott gyűrűből és egy belső matt fehér diffúzorból áll. A mennyezeti lámpa négy E27-es foglalatát LED izzólámpával kell felszerelni. - Elisa Giovannoni tervezte - made in Italy

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Cassy mennyezeti lámpa, alulról zárt, fehér, Ø48cm Cassy mennyezeti lámpa, alulról zárt, fehér, Ø48cm

Modern és egyszerű - a fehér Cassy mennyezeti lámpa egy klasszikus kerek kialakítású textilárnyékolóból és egy alul elhelyezett fedőlámpából áll. A lámpa egyenletesen és káprázás nélkül világítja meg a helyiséget, legyen szó nappaliról, előszobáról vagy hálószobáról.

A boltba
Dalia mennyezeti lámpa firenzei stílusban Dalia mennyezeti lámpa firenzei stílusban

Hatlámpás mennyezeti lámpa Dalia rusztikus stílusban A firenzei stílusú Dalia mennyezeti lámpa feltűnő dizájnnal rendelkezik, amely minden nappaliban szemet gyönyörködtető. A lámpa rozsdaszínű és aranyszínű acélból készült, és számos ívelt és hajlított merevítőrúdból áll. A lámpatest középpontjából összesen hat kis fényfej indul ki körkörösen, és minden irányba mutat. Ez olyan egységes szobavilágítást

A boltba
Lucande Wynona mennyezeti lámpa, 7 izzós fekete Lucande Wynona mennyezeti lámpa, 7 izzós fekete

Hétlámpás Wynona mennyezeti lámpa gömb alakú füstölt üvegárnyékolóval A Wynona nemes megjelenéssel és jelenléti külsővel rendelkezik - ez azt jelenti, hogy a lámpatest egyértelműen kiemelkedik hét gyönyörű fényforrásával. Az étkező vagy a nappali egy részének megvilágítására is kiválóan alkalmas, ahol kellemesen világos fényt biztosíthat. Majdnem úgy, mint egy szekérkerék, hét árnyalatú, bordázott,

A boltba
Lindby LED mennyezeti lámpa Joline, 46 cm, króm színű, fém Lindby LED mennyezeti lámpa Joline, 46 cm, króm színű, fém

A Joline mennyezeti lámpa finoman megmunkált és világos fényt biztosít. Csodálatos kiegészítője bármely modern stílusú helyiségnek.

A boltba
Lucande Admira LED mennyezeti lámpa, 101 cm fekete Lucande Admira LED mennyezeti lámpa, 101 cm fekete

Az Admira fekete színű, aranyszínű könnyű ecsetvonásokkal ellátott, játékos LED-es mennyezeti lámpa szokatlan formájával nyűgöz le. A lámpatest három ívelt vonalból áll, amelyek alul és felül is LED-ekkel vannak ellátva. Az Admira három fokozatban (100%, 40%, 15%) szabályozható a fali kapcsolón keresztül.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Nico Duo 3 000K szögl. arany LED mennyezeti lámpa Nico Duo 3 000K szögl. arany

A Nico Duo LED-es mennyezeti lámpa fémtesttel rendelkezik, és a téglalap alakú ernyő aljára meleg fehér LED-eket szereltek. A lámpatest dimmelhető, és a memóriafunkció segítségével a legutóbbi fénybeállítás elmentésre kerül. A futurisztikus kialakításnak köszönhetően a LED-es lámpatest könnyen kombinálható a modern bútorokkal. Használható mennyezeti vagy fali lámpaként

A boltba
Háromlámpás Pirates mennyezeti lámpa a gyerekszobába Háromlámpás Pirates mennyezeti lámpa a gyerekszobába

A Pirates gyerekszobai mennyezeti lámpa három kétrétegű polipropilén ernyővel, a négyzet alakú lámpaernyők mindkét oldalán különböző kalózmotívumokkal. Az árnyékolók körül kívülről fluoreszkáló csillagok vannak, amelyek világítanak a sötétben.

A boltba
mennyezeti lámpa foci, négy égős sötétzöld-fehér mennyezeti lámpa foci, négy égős sötétzöld-fehér

A mennyezeti lámpa labdarúgó alkalmas dekoratív világításként minden gyermek és tinédzser szobájába. A kerek lámpa közepén egy labdarúgó található, amelyet négy E14-es foglalat és 20 meleg fehér LED vesz körül.

A boltba
Helestra Liv - kerek LED mennyezeti lámpa, Ø 30cm Helestra Liv - kerek LED mennyezeti lámpa, Ø 30cm

A matt fehér színű, kerek Liv LED mennyezeti lámpatest világos, meleg fehér fényt biztosít, amely a szatén szóróelemeken keresztül egyenletesen sugározza a környezetbe. A fényerősség fázisvágó vagy fázisvágó dimmerrel szabályozható (a dimmer nem tartozék).

A boltba
Kundalini Giass - LED lámpa, Ø 30 cm, fehér Kundalini Giass - LED lámpa, Ø 30 cm, fehér

A Giass LED mennyezeti lámpát a német tervező, Sebastian Herkner tervezte. A különböző változatoknak köszönhetően változó alkotások is kialakulhatnak

A boltba
mennyezeti lámpa Valerie, arany, Ø 50 cm mennyezeti lámpa Valerie, arany, Ø 50 cm

A számos kristállyal kirakott Valerie mennyezeti lámpa pompás és királyi, megvilágítja a szobát. A kristályok csillogását a 24 karátos aranyozott fémszerkezet kiemeli.

A boltba
Rico - LED mennyezeti lámpa forg. fényekkel Rico - LED mennyezeti lámpa forg. fényekkel

Az acélból készült Rico LED-es mennyezeti lámpatest négy hosszúkás lámpája egymástól függetlenül forgatható, így fényüket közvetlenül a helyiségbe és közvetve a mennyezet felé is sugározhatják

A boltba
mennyezeti lámpa Cubic³ 3384, három égős, fekete mennyezeti lámpa Cubic³ 3384, három égős, fekete

A sárgarézből készült háromlámpás mennyezeti lámpa Cubic³ 3384 fekete színűre lakkozott, divatos fényforrásként tervezett. A világítótestek látványa akadálytalan marad, a megjelenést továbbra is befolyásolhatja a dekoratív világítótestek megválasztása. A világítóeszköz nem tartozék.

A boltba
Tiszta Tutua LED mennyezeti lámpa, 2 égős, fekete Tiszta Tutua LED mennyezeti lámpa, 2 égős, fekete

A Pure Tutua LED-es mennyezeti lámpa egy kocka alakú lámpaburából áll, amelyhez két keskeny, rövid rúd csatlakozik. Minden egyes rúdhoz egy reflektor van csatlakoztatva, amely szelektíven bocsátja ki a fényt. A fényerő egy külső Tronic dimmerrel is szabályozható.

A boltba
Két égős halogén menny. spot Dora Két égős halogén menny. spot Dora

A téglalap alakú Dora halogén mennyezeti spot két matt nikkel színű spotlámpával rugalmas és egyszerű. Minden reflektor egyedileg igazítható.

A boltba
RZB Flat Polymero lámpa DALI 14W 30cm 840 RZB Flat Polymero lámpa DALI 14W 30cm 840

Az RZB Flat Polymero LED-es mennyezeti lámpatest lencse alakban ívelt a helyiségbe, és ütésálló, opálos polikarbonátból készült burkolattal van ellátva. A belsejében elhelyezett LED felületű tábla homogén megvilágítást biztosít. - egyszerű szerelés és karbantartás a szabadalmaztatott, szerszám nélküli zárási technológiának köszönhetően (press lock) - ütésállóság: IK10 - védelmi osztály: IP40 - kívülről

A boltba
Paulmann Liska mennyezeti lámpa világos színű fából Paulmann Liska mennyezeti lámpa világos színű fából

A Liska mennyezeti lámpa árnyékolója vékony, világos színű fából készült, így bekapcsoláskor szépen kiemelkedik a fa mintázata. Az árnyékolót alul egy diffúzor korong zárja le.

A boltba
EGLO Glyneath rattan mennyezeti lámpa EGLO Glyneath rattan mennyezeti lámpa

A Glyneath mennyezeti lámpa félkör alakú ernyője alul nyitott, és szövött megjelenésének köszönhetően a fény is körbe-körbe távozik. Az árnyékoló rattanból készült, és természetes színében maradt.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Hamupipőke fa CCT 61 x 16 cm LED mennyezeti lámpa Hamupipőke fa CCT 61 x 16 cm

A téglalap alakú Cinderella LED-es mennyezeti lámpa, amelynek kerete MDF-ből készült, sötét faborítású, a lámpatestre szerelt kapcsolóval három fényszínre (meleg fehér 2700 K, univerzális fehér 4500 K vagy nappali fény 6500 K) kapcsolható.

A boltba
Paul Neuhaus mennyezeti lámpa Icicle, 4 lámpás, fekete Paul Neuhaus mennyezeti lámpa Icicle, 4 lámpás, fekete

A csodálatos Icicle mennyezeti lámpa elegáns kialakításával nyűgöz le. A gyönyörű kialakítású mennyezeti lámpa négy G9 izzóval (max. 40 watt) szerelhető fel. Nem számít, hogy halogén vagy LED fényt választ. A lámpa igazi szemet gyönyörködtető, és nem csak bekapcsolt állapotban. Világításkor az üvegcseppes függeszték fantasztikus fényjátékot hoz létre. Helyezze ezt a mennyezeti lámpát ügyesen a lakótérben,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben