Teo LED asztali lámpa fényerő-szabályozóval


62 006 Ft
  • Raktáron

A Teo LED-es asztali lámpa egy kerek rácsos lámpaernyőből áll, amelyet bekapcsoláskor láthatatlanul elhelyezett LED-ek világítanak meg, és teljesen megvilágítják a környezetet. Az izgalmas fény különösen alkalmas nappalikba és hálószobákba.

EAN: 9010506136852

Gyártó: Molto Luce

Termékleírás

A Teo LED-es asztali lámpa egy kerek rácsos lámpaernyőből áll, amelyet bekapcsoláskor láthatatlanul elhelyezett LED-ek világítanak meg, és teljesen megvilágítják a környezetet. Az izgalmas fény különösen alkalmas nappalikba és hálószobákba.

Éjjeli lámpák

Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal egyedi és különleges megjelenése és tartalma miatt kiemelkedik a webáruházak közül. A belső lámpák kategóriájába tartozik, és olyan termékeket kínál, amelyek nem csak megvilágítják otthonunkat, hanem stílusunkat és személyiségünket is kifejezik. A weboldal könnyen navigálható és felhasználóbarát. A főoldalon azonnal a legnépszerűbb termékek között lapozhatunk, és a keresőmező segítségével könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelő lámpát. Az oldal tetején található felhasználói fiók mellett lehetőség van az egyes termékekre történő értékelésre is. A termékek kategóriákba vannak rendezve, így a felhasználók gyorsan kiválaszthatják azokat a lámpákat, amelyek érdeklik őket. A belső lámpák kategóriában megtalálhatóak a modern, klasszikus, minimalista és bohém stílusú lámpák. Minden termékhez részletes leírás és képek is tartoznak, így a felhasználók pontosan tudják, mire számíthatnak. A vásárlás folyamata egyszerű és gyors. A termékeket kosárba lehet helyezni, majd a fizetési opciókra kattintva választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A weboldal biztonságos fizetési lehetőségeket kínál, és biztosítja az adatvédelmet is. Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal érdekes és egyedi lámpákat kínál azoknak, akik szeretnének különleges kiegészítőket otthonukba. A termékek minőségi anyagokból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak. A weboldal elkötelezett az ügyfelek elégedettsége mellett, és könnyen elérhető az ügyfélszolgálat, amennyiben kérdés vagy probléma merülne fel a vásárlás során.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
NAME třída energetické účinnosti
VAL E

Fulda textil asztali lámpa, fekete ernyő, krómozott talapzat Fulda textil asztali lámpa, fekete ernyő, krómozott talapzat

A klasszikus formájú, szövetárnyékolóval ellátott Fulda asztali lámpa különlegessége az üvegdíszítés: három átlátszó üveggömb díszíti a keretet, amelyeken keresztül a krómszínű keret látható. A kisugárzott fény hatásosan határozza meg mindkettő színterét. Az eredmény egy csodálatosan hangsúlyos kiegészítő világítás a nappali és a hálószobák számára.

A boltba
Frez modul asztali lámpa minta ernyő Ø17.5cm fekete Frez modul asztali lámpa minta ernyő Ø17.5cm fekete

A Modul Frez asztali lámpa henger alakú ernyője fémből készült, és az ernyő körül csíkban futó kivágott mintázatnak köszönhetően egyedi fényhatásokat kelt a környezetben. 1 x E27 max. 60 W, exkluzív.

A boltba
Annatina fehér asztali lámpa szövetbúrával Annatina fehér asztali lámpa szövetbúrával

Az Annatina asztali lámpa hengeres szöveternyővel és karcsú fémvázzal rendelkezik, így jól illeszkedik a modern környezetbe. A lámpa fénye hangulatos és hívogató.

A boltba
Pozzo asztali lámpa, magasság 48 cm Pozzo asztali lámpa, magasság 48 cm

A POZZO antik aranyszínű fémből és borostyánszínű Scavo üvegből készült keleti dizájnnal nyűgöz le. Lágy fényt biztosít számos alkalomra.

A boltba
King asztali l. okostelefonok töltési funkciójával King asztali l. okostelefonok töltési funkciójával

A King asztali lámpa, amely az okostelefon töltésére szolgáló USB-porttal van ellátva, praktikus mindennapi használati tárgynak bizonyul. A hosszúkás alapon elegendő hely van a mobiltelefon biztonságos tárolására.

A boltba
LED asztali lámpa Halo, arany / opál LED asztali lámpa Halo, arany / opál

A Halo LED-es asztali lámpa hangulatos légkört teremt - függetlenül attól, hogy hová helyezzük. Az aranyszínű talapzatból egy aranyszínű gyűrű emelkedik ki, amely körülveszi a fényforrást. A melegfehér LED-ek egy opálüveggömbben ülnek, amely a gyűrű belsejéhez enyhe szögben van rögzítve. Egy kapcsolón keresztül a fény színe 2700 K vagy 3000 K-ra állítható.

A boltba
LED asztali lámpa tűzoltó Fred, piros és fehér LED asztali lámpa tűzoltó Fred, piros és fehér

Fred tűzoltó egy piros asztali lámpa kerek talapzatán ül, és barátságosan néz a nézőre. A lámpatest és a lámpafej virág alakú, amelynek virágába egy GU5,3 izzó van behelyezve.

A boltba
Érintésszabályozóval - Brenta arany LED lámpa Érintésszabályozóval - Brenta arany LED lámpa

A Brenta LED-es asztali lámpa üvegkockája homogén módon világít, és így különösen szépen kiemelkedik. 3 irányú érintésvezérlésű fényerőszabályzóval felszerelve.

A boltba
FRANDSEN Minneapolis asztali lámpa fehér matt FRANDSEN Minneapolis asztali lámpa fehér matt

A Minneapolis asztali lámpa fém ernyővel egy fali, asztali, állólámpa és függőlámpa sorozat része, amely eredetileg 1984-ben készült a minneapolisi Scanticon hotel és konferenciaközpont (ma Crown Plaza) számára. A szinte japán, purista stílusú asztali lámpa számos lakó- és üzleti környezetbe illik. - Tervezés: Friis

A boltba
LZF Thesis LED asztali lámpa fekete matt/szürke LZF Thesis LED asztali lámpa fekete matt/szürke

A Thesis LED-es asztali lámpa árnyékolója vékony fafurnérból készült sávból áll. Belül a melegfehéren sugárzó LED-ek egy háromkarú fémszerkezet alján helyezkednek el, amelyet egy karcsú keret és egy szintén háromkarú talapzat tart. - Ramón Esteve - a kábelen található fényerőszabályzóval - fenntartható, környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fával (FSC® tanúsítvánnyal) - jó színvisszaadás: CRI

A boltba
Louis Poulsen PH 3/2 asztali lámpa fekete Louis Poulsen PH 3/2 asztali lámpa fekete

A PH 3/2 asztali lámpa - Poul Henningsen tervei alapján - háromrétegű, szájjal fújt opálüvegből készült, fényvisszaverő hármas ernyőből áll, az alap és a keret rúdja sárgarézből készült és nemes kivitelben megmunkált. Közbenső zsinórkapcsolóval felszerelve. - A szemüveg kívül fényes, belül matt homokfúvott

A boltba
Martinelli Luce Elmetto - asztali lámpa, fehér Martinelli Luce Elmetto - asztali lámpa, fehér

Az Elmetto asztali lámpa egyszerű geometriai formákkal ragad magával, amelyek érdekes fényforrást alkotnak. A fehér fényvisszaverővel ellátott félköríves fej sisaknak tűnik. A fényvisszaverő elforgatható, így a fény egyénileg irányítható.

A boltba
lámpa Molli üveg ernyővel és kapcsolóval lámpa Molli üveg ernyővel és kapcsolóval

A Molli asztali lámpa fémből, az ernyő pedig üvegből készült, amely fazettázott. Az árnyékoló dönthetősége mellett a kerek talpba egy érintőkapcsolót is beépítettek

A boltba
Prandina Luisa T1 asztali lámpa 2.700K fehér/tükör Prandina Luisa T1 asztali lámpa 2.700K fehér/tükör

A Luisa T1 asztali lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, időtlenül szép formájú. Középen a fémkeret felülről lefelé átnyúlik az üvegárnyékon, így alulról három kis láb, felülről pedig egy hordozófogantyú áll ki. A keret - és így az árnyékoló közepén is - melegfehér LED-ek találhatók egy hengeres diffúzorban, amelynek fénye körös-körül sugárzik, és nagyon jó színvisszaadás jellemzi. A Luisa T1

A boltba
Asztali lámpa Touch 3923, sárgaréz antik Asztali lámpa Touch 3923, sárgaréz antik

Az egyszerű Touch 3923 asztali lámpa funkcionalitásával győz meg: a beépített érintés funkciónak köszönhetően a lámpa kényelmesen be- és kikapcsolható, fényereje pedig három fokozatban állítható

A boltba
Asztali lámpa Raffy öregített fából Asztali lámpa Raffy öregített fából

A Raffy asztali lámpa rusztikus stílust testesít meg. Vonzó formájú talapzata öregített fából készült. Könnyű felülete egyedi szerkezetváltozásokat mutat. A textilből készült hengeres árnyékoló bézs színű, és kerekíti az összképet. A textúra meleg fehér izzó behelyezésekor szórt, hangulatos fényt ad.

A boltba
Slamp Clizia - designer lámpa, füstszürke Slamp Clizia - designer lámpa, füstszürke

A Clizia asztali lámpa árnyékolóját számos lapocska alkotja, amely egyedi megjelenésével meggyőző, és modern designtárgyat képvisel

A boltba
Asztali világítás Villy textilbúrával Asztali világítás Villy textilbúrával

A Villy asztali lámpa váza fekete lakkozott acélból készült, és fa elemmel rendelkezik. Az ernyője fekete szövetből készült. A kábelbe beépített kapcsoló (be/ki) található. Egy E27 izzóhoz (nem tartozék).

A boltba
Asztali világítás Pit, tölgy, fekete, kábel piros Asztali világítás Pit, tölgy, fekete, kábel piros

Az e sorozatban ismert gyűrű egy egyszerű, két tengelyben fokozatmentesen állítható csuklót alkot. Ehhez csatlakozik a Pit asztali lámpa fekete, kúp alakú ernyője, amely lehetővé teszi a sugárzás irányának befolyásolását. A váz olajozott tölgyfából készült, és természetes, minőségi megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet harmonikusan egészíti ki a felfelé kanyargó, piros textilkábel, amely az

A boltba
Lindby Aelith asztali lámpa Ø 40 cm sötét kerámia Lindby Aelith asztali lámpa Ø 40 cm sötét kerámia

Az Aelith asztali lámpa kerámiából és textilből készült. E27-es izzókkal szerelhető fel, és kábelkapcsolóval vezérelhető.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben