Tornado mennyezeti lámpa, króm-nikkel, 50 cm


71 490 Ft
  • Raktáron

A Tornado mennyezeti lámpa egymásra helyezett fémcsíkokból kialakított árnyékolójával nagyon dekoratív hatást kelt bekapcsolva és kikapcsolva egyaránt, és kellemes fényviszonyokat teremt a helyiségben.

EAN: 5905563000380

Gyártó: Domiluce

Termékleírás

A Tornado mennyezeti lámpa egymásra helyezett fémcsíkokból kialakított árnyékolójával nagyon dekoratív hatást kelt bekapcsolva és kikapcsolva egyaránt, és kellemes fényviszonyokat teremt a helyiségben.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Euluna Boho juta & fekete mennyezeti lámpa Ø45cm Euluna Boho juta & fekete mennyezeti lámpa Ø45cm

A Boho juta & fekete mennyezeti lámpa természetes megjelenést testesít meg. Az árnyékoló két különböző méretű, természetes barna jutából készült hengeres gömbből áll, amelyek felső és alsó szélein fekete akcentusok találhatók. A fényt közvetlenül lefelé bocsátja ki, és finoman áthatol a jutaszöveten keresztül az oldalakra.

A boltba
Connor LED mennyezeti lámpa hangszóróval CCT Connor LED mennyezeti lámpa hangszóróval CCT

A Conner LED mennyezeti lámpa Bluetooth hangszóróval rendelkezik, és a fény színe három fokozatban szabályozható egy szabványos fali kapcsolóval (meleg fehér, univerzális fehér és nappali fény). Emellett kerek, meglehetősen visszafogott fehér kialakítással rendelkezik, amely könnyen integrálható a különböző helyiségekbe.

A boltba
Durun LED mennyezeti lámpa, dimm, CCT, szögl, 96cm Durun LED mennyezeti lámpa, dimm, CCT, szögl, 96cm

A Durun LED mennyezeti lámpa érdekes, modern stílusú kialakítással rendelkezik, és magas szintű funkcionalitást kínál, mivel mind a fényerő, mind a fény színe változtatható. A működtetés a mellékelt távirányítóval történik.

A boltba
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, tölgy, Ø 70 cm Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, tölgy, Ø 70 cm

A fenntartható módon készült Veneria mennyezeti lámpa egyszerre fényforrás és dekoratív lakberendezési kiegészítő. A mennyezeti lámpa spirálisan elrendezett fafurnérból készült: a széles tölgyfa léceket ugyanabból a fából készült keskenyebb csíkok veszik körül. Ez a fény és árnyék nagyon esztétikus képét hozza létre. A belülről érkező világítás különösen szépen kiemeli a fa szemcsézettségét. A fényt

A boltba
Artemide Calipso LED mennyezeti lámpa, 2700 K app Artemide Calipso LED mennyezeti lámpa, 2700 K app

A Calipso LED-es mennyezeti lámpa szokatlan, méhsejtes szerkezetű árnyékolója a Hold számítógépes képén alapul. Így jött létre ennek az egységes, tetszetős fénykibocsátónak a páratlan kialakítása.

A boltba
Távtartó mennyezeti lámpa Evington, nikkel Távtartó mennyezeti lámpa Evington, nikkel

Az Evington távtartós mennyezeti lámpatest a nagyméretű, fújt, maratott üvegből készült világítótestnek köszönhetően nagy sugarú körben szórja szét a behelyezett izzó fényét. A kisugárzott fény a mennyezeti lámpatest alá rögzített üveggömbben is megtörik. - Befejezés: Szatén nikkel

A boltba
LED mennyezeti lámpa Tara R, kerek, Ø 31 cm LED mennyezeti lámpa Tara R, kerek, Ø 31 cm

A Tara R fehér LED-es mennyezeti lámpa kerek formájú, alumínium keretből és egy lefelé irányuló, matt polikarbonát diffúzorból áll. A világító LED-ek erőteljes meleg fehér fényt biztosítanak.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Vika, kerek, fehér, Ø 18cm LED mennyezeti lámpa Vika, kerek, fehér, Ø 18cm

A Vika LED-es mennyezeti lámpatest nagyon lapos házával és homogén LED-fényével meggyőz. Általános világításként a legkülönbözőbb helyiségekbe illeszkedik, és a mennyezetre, valamint a falra is felszerelhető

A boltba
Axolight Hoops 3 LED-es mennyezeti lámpa, arany színben Axolight Hoops 3 LED-es mennyezeti lámpa, arany színben

Az Axolight modern Hoops 3 LED-es mennyezeti lámpája egy különleges lámpatest, amely keskeny fémszálakból áll, amelyek a fényforrás körül fonalként keringenek. Ez az ernyő tetején található, és melegfehér fénye homogén megvilágítást biztosít, amely átragyog az ívelt hálón - Design by Giovanni Barbato

A boltba
Milan Kronn menny. spot két fényszóró fekete Milan Kronn menny. spot két fényszóró fekete

A Kronn mennyezeti lámpa matt lakkozott alumínium házának formája tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe. A Kronn 310°-kal elforgatható, az oldalsó reflektor pedig 320°-kal dönthető. A mellékelt adaptergyűrű lehetővé teszi 50 mm-es fényforrások használatát 63 mm-es fényforrások helyett.

A boltba
Lindby mennyezeti lámpa Upari, 6 lámpás, 100 cm hosszú, acél Lindby mennyezeti lámpa Upari, 6 lámpás, 100 cm hosszú, acél

Az Upari egy modern, egyenes vonalvezetésű LED mennyezeti lámpa, amely nemes színkeverékével tűnik ki. Ez egy dekoratív fényforrás, amely különleges megjelenést biztosít például a nappaliban vagy az előszobában.

A boltba
serien.lighting Annex S LED, Triac 2,700K polírozva serien.lighting Annex S LED, Triac 2,700K polírozva

A kúpos Annex LED mennyezeti lámpa szájjal fújt üvegből készült. A polírozott alumíniumból készült, felfelé kúposodó reflektor diszkrét mennyezeti megvilágítást biztosít, míg a meleg fehér fényt többnyire közvetlenül lefelé bocsátja ki. A fényezett baldachin és a fehérre porszórt kúp alakú lámpatest kombinációja alumíniumból készült. Beépített LED modul. Triac segítségével külsőleg dimmelhető.- Design

A boltba
serien.lighting Reflex 2 M 200 fekete/arany serien.lighting Reflex 2 M 200 fekete/arany

Az alumíniumból készült, nyitott kocka alakú Reflex² M LED-es mennyezeti lámpatest az alsó merevítők felső oldalain LED-eket helyeztek el. A jó színvisszaadású, meleg fehér fény a mennyezet irányába sugárzik, és egy plexiüvegből készült prizmás fényvisszaverőre esik - kívülről Triac-dimmelhető - Design by Jean-Marc da Costa

A boltba
Boho mennyezeti lámpa rattanból, bézs/petrol Boho mennyezeti lámpa rattanból, bézs/petrol

A Boho mennyezeti lámpa izgalmas színvilágával győz meg. Rattanból és pamutból készült, és két lámpaernyőből áll, amelyek közül az egyik intenzív, benzinszínű külsőt mutat. Ezenkívül a lámpa a rattanra jellemző lyukmintával rendelkezik, amely a keletkező fényt izgalmas fényjátékká alakítja át.

A boltba
Puk Maxx Turn mennyezeti lámpa, matt nikkel Puk Maxx Turn mennyezeti lámpa, matt nikkel

A Puk Maxx Turn mennyezeti lámpa sokoldalú fényforrás. Forgathatóságának és dönthetőségének köszönhetően különleges rugalmasságot biztosít a fény irányában. Ily módon tetszés szerint változtathatja a fényhangsúlyokat a nappaliban, vagy vizuálisan kiemelhet bizonyos tárgyakat. Innovatív kialakításának köszönhetően a Puk Maxx Turn stílusos és kifejező fénypontja bármely mennyezetnek.

A boltba
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 4 izzós fekete/arany Lindby Eudoria mennyezetlámpa 4 izzós fekete/arany

Az Eudoria mennyezeti lámpa négy lánggal rendelkezik, vasból készült, és E14-es izzókkal szerelhető. Ezenkívül fekete és arany színkombinációban mutatkozik be.

A boltba
LED mennyezeti lámpa tok a fürdőszobába IP44 3,000K Ø 40cm LED mennyezeti lámpa tok a fürdőszobába IP44 3,000K Ø 40cm

Kerek LED mennyezeti lámpa Case meleg fehér általános világításhoz A fehér műanyagból készült, diszkrét és semleges kerek formájú Case mennyezeti lámpa szinte bármilyen környezetbe könnyedén illeszkedik. A LED-es mennyezeti lámpa a fröccsenésvédelemnek (IP44) köszönhetően a fürdőszobában is használható. A beépített LED-ek melegfehér fényt bocsátanak ki, amely széles szórással jut a környezetbe.

A boltba
Lámpa Aqua Wall Fixture fekete Lámpa Aqua Wall Fixture fekete

Hermetikus mennyezeti lámpa, polipropilénből és PC-polikarbonátból, fekete színben, dedikált fényforrása egy E27 alapú fénycső. A lámpatest magas védettséggel rendelkezik az IP54 por és nedvesség behatolása ellen, tartós anyagok használatának köszönhetően, amelyek megóvják a fényforrást a sérülésektől. Alkalmazva a legnehezebb körülmények között történő munkavégzésre is, erre a célra kültéri telepítésre

A boltba
LED mennyezeti világítás Via CCT dim táv fa/fekete LED mennyezeti világítás Via CCT dim táv fa/fekete

A modern, négyzet alakú Via LED mennyezeti lámpa távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényerőszabályozást, a színhőmérséklet szabályozását, az éjszakai fény és a memória funkció beállítását.

A boltba
Euluna Mika mennyezeti világítás fekete/arany 3 Euluna Mika mennyezeti világítás fekete/arany 3

Az acélból készült modern Mika mennyezeti lámpa három hengeres, aranyszínű foglalattal van felszerelve, amelyek nyitott kockákban, valamint egy fekete színű baldachin alatt helyezkednek el. Európában készült.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben