UMAGE Around The World asztali lámpa, Santé acél


148 874 Ft
  • Raktáron

Az Around The World asztali lámpa szájjal fújt opálüvegből készült, hőlégballon formájú, gyönyörű textúrájú, fúvott üvegárnyékolóval gyönyörködtet, amely bekapcsoláskor még hatásosabbá válik. Egy acélból készült vázon ül, amelynek tetején egy húzókapcsoló található.

Gyártó: UMAGE

Termékleírás

A UMAGE Around The World asztali lámpa Santé acél kivitelben igazi stílusikonná avanzsálhat otthonodban vagy munkahelyeden. Az elegáns lámpa a minimalista és modern skandináv design és a szokatlan bolygó formák ötvözete. A Santé acélból készült lámpa vázához hasonló kerek talpán határozott, mégis nőies formák és rozsdamentes acél anyag játsszák az egyensúly játékát.

Az Understand Lighting (UMAGE) minőségi prémium lámpáinak hagyományos dán tervezése által a Around The World lámpa kívül-belül magában hordozza a kifinomultságot. Az acélból készült lámpa dacára rendkívül könnyű és egyszerűen használható. Az asztali lámpában semmi sem idézi fel az átlagos lámpákat, a darab harmonikus és kifinomult külsejével, ugyanakkor széles körű lehetőséget biztosít a saját dekoratív ötleteid kibontakoztatásához, mert kialakítása tökéletesen megy a skandináv bútorokkal, mivel alkalmazkodik a környezethez anélkül, hogy kisajátítaná azt.

Ez a fonott, bolygó formájú lámpa Kínában készült és A szőtt textúrájú lámpaernyő és a kézzel készített részletek a természet ihlette megjelenést tükrözik, ami kellemes és nyugodt környezetet teremt bárhol is használod. Az Around The World bolygóformája remekül felajánlja magát, hogy egyike legyen a kiemelkedőbb elemek a térben, hiszen a körvonalai és a lakkozott, rozsdamentes acél kivitel csillogása tényleg megragadó.

Bárhol is használd, a UMAGE Around The World asztali lámpa Santé acél kivitelben a te legyen a legstílusosabb berendezni minden helyiségét. Hosszú élettartamával, modern megjelenésével és az UMAGE márkanév minőségének garanciájával, ez a stílusos lámpa tökéletes választás a személyes és irodai környezeted világítási igényeinek kielégítéséhez. Kellemes fénye segít az izguló éjszaka álmodozásában, tehát az Around The World kialakítása határozottan funkcióval párosul a megjelenés mellett. Tedd ki az asztalodra dolgozni mellette vagy helyezd el otthonodban az otthonod szinte bármelyik pontján, ez a stílusos lámpa remekül illeszkedik minden környezetbe!

Az Around The World asztali lámpa szájjal fújt opálüvegből készült, hőlégballon formájú, gyönyörű textúrájú, fúvott üvegárnyékolóval gyönyörködtet, amely bekapcsoláskor még hatásosabbá válik. Egy acélból készült vázon ül, amelynek tetején egy húzókapcsoló található.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készült az UMAGE Around The World asztali lámpa?

Az UMAGE Around The World asztali lámpa külső burkolata környezetbarát, újrahasznosított PET anyagból készült, míg az alapja fa.


Milyen színváltozatokban érhető el az UMAGE Around The World asztali lámpa?

Az UMAGE Around The World asztali lámpa több színváltozatban érhető el, például fehér, fekete, szürke és füstös áttetsző anyagban is kapható.


Milyen égőt ajánl az UMAGE Around The World asztali lámpa?

Az UMAGE Around The World asztali lámpa E27-es foglalatot tartalmaz, és az UMAGE ajánlása szerint 15-60W-os LED vagy energiatakarékos izzóval kompatibilis.


Mekkora méretű az UMAGE Around The World asztali lámpa?

Az UMAGE Around The World asztali lámpa átmérője 40 cm, magassága pedig 31,5 cm.


Milyen stílusú belső térhez ajánlott az UMAGE Around The World asztali lámpa?

Az UMAGE Around The World asztali lámpa modern stílusú belső terekhez ajánlott, de a letisztult designja miatt több stílushoz is jól passzolhat.



Corralee asztali lámpa, fa és fehér szövetbúra Corralee asztali lámpa, fa és fehér szövetbúra

A Corralee asztali lámpa fehér, hengeres textilből készült ernyővel rendelkezik. Ez egy fekete fém állvánnyal van a kerek talapzathoz rögzítve. Ez utóbbi olajozott tölgyfából készült. Ideális a nappali komódjához vagy az éjjeliszekrényhez.

A boltba
Lindby Grandesa asztali lámpa fa talppal Lindby Grandesa asztali lámpa fa talppal

A Grandesa asztali lámpa vintage megjelenésben világítási akcentust állít a legkülönbözőbb helyiségekbe. Az állítható fém spotlámpa az egyenes vázon lévő konzolban ül, és forgatható, illetve dönthető. Az asztali lámpa talapzata rétegelt lemezből készült.

A boltba
Paulmann asztali lámpa Pinja króm/füst szürke Paulmann asztali lámpa Pinja króm/füst szürke

A Pinja asztali lámpa krómszínű talppal és füstölt üvegárnyékkal nagyon elegáns, és megfelelő éjjeliszekrényként vagy akcentusvilágításként is használható. Érintőkapcsolóval: be/ki.

A boltba
Axolight Cut designer LED asztali lámpa Axolight Cut designer LED asztali lámpa

A Cut designer asztali lámpa az Axolight világítástechnikai gyártó és Timo Ripatti tervező együttműködése. A lenyűgöző lámpabúra lézervágott alumíniumból készült, amely több helyen hajtogatott. A kör alakú, beágyazott fényforrás egy nagyméretű, matt diffúzorhoz kapcsolódik, amely pontosan szemben helyezkedik el. Ez biztosítja, hogy a fény enyhén szűrt és részben visszaverődik. Ezáltal érzelemdús fényt

A boltba
Egger Tosca LED lámpa akkuval, fehér Egger Tosca LED lámpa akkuval, fehér

A porszórt alumíniumból készült Tosca asztali lámpa elemmel működik, ezért alkalmas olyan helyiségekbe, ahol nincs konnektor, vagy ahol a kábel zavaró lenne - például a vendéglátóiparban. A fény színe 2700 K és 3000 K között változtatható, a fényerő pedig érintésvezérléssel szabályozható. Szállítás USB-kábellel és töltőállomással.

A boltba
Lucy LED lámpa érintésszabályozóval, fekete Lucy LED lámpa érintésszabályozóval, fekete

A Lucy LED asztali lámpa klasszikus kialakítású, ami sokoldalúvá teszi. A nappalitól a hálószobáig minden otthonban remekül mutat. G9 LED izzót tartalmaz, amely meleg fehér fényt bocsát ki. Ezenkívül a fényerősség három fokozatban, a beépített érintésvezérlővel egyszerűen állítható

A boltba
Foscarini Gregg piccola lámpa fényerősz. Foscarini Gregg piccola lámpa fényerősz.

A Foscarini Gregg asztali lámpája organikus formájának köszönhetően, amely a látószögtől függően mindig másként jelenik meg, olyan, mint egy kavics, amelyet a folyó sodrása fokozatosan simára csiszolt. A szájjal fújt, savmaratott üvegből készült árnyékoló körös-körül leárnyékolja a fényforrást, így abszolút vakításmentes és homogén fénykibocsátás garantált. A fényerő fokozatmentesen állítható a tápkábelben

A boltba
HerzBlut Conico fehér, tölgyfa olajozott, 58 cm HerzBlut Conico fehér, tölgyfa olajozott, 58 cm

A Németországban gyártott Conico asztali lámpa fehér pamutszövetből készült ernyővel rendelkezik, amelyet tömör fából és fémből készült, csiszolt nikkel megjelenésű váz tart.

A boltba
LZF Tomo LED asztali lámpa, sárga LZF Tomo LED asztali lámpa, sárga

A modern Tomo LED-es asztali lámpát a valenciai Mut Studio tervezte, és formája egymás mellé helyezett könyvekre emlékeztet. A valóságban a fafurnér oválisok hozzák létre ezt a megjelenést. Belsejében dimmelhető LED-ek találhatók, amelyek finoman ragyognak egy műanyag diffúzoron keresztül.

A boltba
LE KLINT Cylinder 14 cm átmérőjű asztali lámpa LE KLINT Cylinder 14 cm átmérőjű asztali lámpa

A Cylinder sorozat kézzel hajtogatott ernyővel ellátott asztali lámpái hívogató karakterű, világos akcentusvilágítást biztosítanak, amelyet fém részletekkel ellátott, fekete pácolt tölgyfából készült talapzat emel ki. - a KLINT Design Team alkotása - kábel textilbevonatú, sötétszürke színben

A boltba
LED asztali lámpa Atlantic w. Állvány fekete LED asztali lámpa Atlantic w. Állvány fekete

Az Atlantic rendkívül alacsony energiafogyasztással inspirál, és stabil állvánnyal van felszerelve, súlyozóbetéttel. A lámpafejen lévő kapcsolóval. Magasság normál munkapozícióban: 45 cm- 6500 Kelvin- B energiahatékonysági osztály- LED élettartam: akár 20.000 óra- több mint 2000 lux fényerősség 35 cm távolságban- 400 lumen- Kábelhossz: kb. 1,80 m

A boltba
New Works Material Originals parafa természetes New Works Material Originals parafa természetes

A természetes anyagok kiválasztása és az egyszerű forma révén a Material The Originals asztali lámpa különleges hangsúlyokat helyez el a lakótérben. A két alkotó Nørgaard

A boltba
ALMUT 0239 Asztali lámpa, vegán, dió/téli fehér ALMUT 0239 Asztali lámpa, vegán, dió/téli fehér

Ez a 0239-es sorozatú asztali lámpa az Almut von Wildheim kiváló minőségű terméke. A hengeres formájú lámpa minimalista esztétikájával, valamint a felhasznált diófa természetes ragyogásával győz meg. A gyártás vegán és fenntartható Európában; nem használnak műanyagot vagy állati eredetű anyagokat. A csomagolás is újrahasznosítható.

A boltba
ALMUT 0239 lámpa, tartós, cirbolyafenyő/zöld ALMUT 0239 lámpa, tartós, cirbolyafenyő/zöld

Ez a 0239-es sorozatú asztali lámpa az Almut von Wildheim kiváló minőségű terméke. A hengeres formájú lámpa minimalista esztétikájával, valamint a felhasznált fenyőfa természetes ragyogásával győz meg. A gyártás vegán és fenntartható Európában; nem használnak műanyagot vagy állati eredetű anyagokat. A csomagolás is újrahasznosítható.

A boltba
Profiterolle padlóvilágítás fénydekorációhoz Profiterolle padlóvilágítás fénydekorációhoz

A Profiterolle állólámpa tökéletesen alkalmas hangulatos kiegészítő és dekoratív világításra. Átlátszó metakrilátból és műgyantából készült diffúzora a beleszőtt üvegszálakkal varázslatos fényhatást biztosít. Félmagasságban egy fekete gumigyűrű szolgál vizuális felosztásként. Az alap fekete lakkozott alumíniumból készült. - Tervezte: Sergio Asti - Új kiadás, gyártotta: Martinelli Luce

A boltba
UMAGE Jazz asztali lámpa világos tölgyfa, fekete talppal UMAGE Jazz asztali lámpa világos tölgyfa, fekete talppal

Az UMAGE Jazz asztali lámpa széles, tölgyfából készült ernyőből és pezsgőspohár alakú fém talapzatból áll. A Magnus Nero és Ingemar Jönsson tervezőpáros alkotása, amelynek formája egy frangipani virágra vagy egy régi gramofon kürtjére emlékeztet. Minden helyiségbe természetet hoz, és amellett, hogy kiegészítő fényforrásként funkcionál, dekoratív berendezési tárgy is. A lámpatalp tetejére egy húzókapcsolót

A boltba
LED asztali lámpa Greta, újratölthető akkumulátorral, természetes LED asztali lámpa Greta, újratölthető akkumulátorral, természetes

Az elemmel működő Greta LED asztali lámpa meggyőző mobil, természetes kiegészítő fényforrás száraz beltéri helyiségekbe. A hengeres árnyékoló természetes bézs színű pálmafaszövetből, a rövid, tölgyfából készült állványkeret és a barna bőrből készült hurok.- Gabriel Teixidó tervei- Az akkumulátor töltöttségi fokozata kb. 8 óra- USB töltőkábellel és hálózati adapterrel együtt- Kapcsolási és fényerőszabályozási

A boltba
Asztali világítás Joel, fém és üveg, bézs/fehér Asztali világítás Joel, fém és üveg, bézs/fehér

Visszafogott kialakításának köszönhetően a Joel asztali lámpa könnyen illeszkedik a különböző környezetekbe. Használható például fényforrásként a nappaliban, komódon az előszobában vagy éjjeli lámpaként a hálószobában. Karcsú váza fémből, kerek ernyője pedig üvegből készült, fehér matt fényezéssel.

A boltba
Asztali világítás Winston, állítható, fekete/fehér Asztali világítás Winston, állítható, fekete/fehér

A fekete lakkozott fémből készült Winston asztali lámpa ernyője forgatható és elfordítható, így a fény iránya nagyon egyénileg állítható. Az ernyő belseje fehérre lakkozott az optimális fényvisszaverődés érdekében. A kábelen található kapcsolóval felszerelve - állítható magasságú és vetületű

A boltba
Grundig Balance USB asztali lámpa, fekete Grundig Balance USB asztali lámpa, fekete

Újszerű és modern hatást keltő dekoratív lámpa, amely rendkívül látványos kiegészítője lehet otthonának, de művészi megjelenésének köszönhetően a lakás bármely részében jól mutat. Innovatív kapcsolóval van ellátva, mely két mágneses golyó segítségével kapcsolható be és ki, ha a két golyót egymáshoz közelíti, a mágnesek hatására lebegni fognak és bekapcsol a lámpa, a golyók széthúzásával pedig

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben