UMAGE Asteria Up nagy menny. 60cm gyöngyház feh.


204 975 Ft
  • Raktáron

Az Asteria Up LED mennyezeti lámpatest a közvetlen, erős fényt a közvetett, kényelmes fénnyel kombinálja. A mennyezettől való távolság lehetővé teszi, hogy a közvetett fény környezeti fényként felfelé sugározzon. A fény a beépített LED-panel nagy felületén keresztül közvetlenül lefelé sugárzik, és megvilágítja a helyiséget. A lámpatest külső fényerőszabályozóval tompítható.

EAN: 5710302023298

Gyártó: UMAGE

Termékleírás

Az UMAGE Asteria Up nagy méretű, 60 cm átmérőjű, gyöngyház fehér mennyezeti lámpa tökéletes választás otthonodba, irodádba vagy más helyiségedbe, ahol modern és elegáns megjelenésre vágysz. Az Asteria Up lámpa egy egyszerű, de jól kidolgozott dizájnnal rendelkezik, amely megfelel az igényeidnek és szépen belesimul a környezetbe.

A lámpa fehér színű, amely nagyon jól passzol a modern lakberendezéshez és más színekhez, így bátran kombinálhatod más bútorokkal és kiegészítőkkel. Az UMAGE Asteria Up lámpa fényereje kiváló, így megvilágítja a teljes helyiséget, hogy látható legyen minden részlet a szobában. Az energiahatékony LED-ekkel szerelt Asteria Up lámpa környezetbarát és energia-megtakarító megoldás.

Az UMAGE Asteria Up lámpa telepítése egyszerű és gyors, és függetlenül attól, hogy melyik helyiségben telepíted, úgy érzed majd, hogy egy divatos és korszerű lámpával rendelkezel. A nagy méretű Asteria Up lámpa megfelelő mennyiségű fényt biztosít otthonodban, így kényelmesen és biztonságosan mozogsz benne.

Összességében nagyon ajánljuk az UMAGE Asteria Up nagy méretű, 60 cm-es gyöngyház fehér mennyezeti lámpát, ha egy stílusos és funkcionális megoldást keresel otthonod világítására. A design és teljesítmény meggyőző, és biztosan hosszú távra szolgál majd elégedettséggel.

Az Asteria Up LED mennyezeti lámpatest a közvetlen, erős fényt a közvetett, kényelmes fénnyel kombinálja. A mennyezettől való távolság lehetővé teszi, hogy a közvetett fény környezeti fényként felfelé sugározzon. A fény a beépített LED-panel nagy felületén keresztül közvetlenül lefelé sugárzik, és megvilágítja a helyiséget. A lámpatest külső fényerőszabályozóval tompítható.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen méretű a UMAGE Asteria Up lámpa?

Az UMAGE Asteria Up lámpa nagy méretű és 60 cm átmérőjű.


Milyen színű a UMAGE Asteria Up lámpa?

A UMAGE Asteria Up lámpa gyöngyház fehér színű.


Milyen anyagból készül a UMAGE Asteria Up lámpa?

A UMAGE Asteria Up lámpa alumíniumból és acélból készül.


Melyik izzót ajánlják a UMAGE Asteria Up lámpához?

A UMAGE Asteria Up lámpához LED izzót ajánlanak.


Hogyan tisztíthatom meg a UMAGE Asteria Up lámpát?

A UMAGE Asteria Up lámpát puha, száraz kendővel vagy tollseprűvel lehet tisztítani.


Milyen színű fényt ad a UMAGE Asteria Up lámpa?

A UMAGE Asteria Up lámpa hideg fehér fényt ad.



Golden Roller mennyezeti lámpa Ø60cm s.zöld/arany Golden Roller mennyezeti lámpa Ø60cm s.zöld/arany

A Golden Roller mennyezeti lámpa sötétzöld bársony árnyékolójával dekoratív színt kölcsönöz bármely lakótérnek. Belseje aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen visszaverődik, hanem meleg csillogással is rendelkezik.

A boltba
Mennyezeti lámpa Wooddream 3-lámpás tölgyfa, kerek Mennyezeti lámpa Wooddream 3-lámpás tölgyfa, kerek

Az elegáns Wooddream LED mennyezeti lámpa olajozott tölgyfából készült lámpatestből áll. A lámpa elegánsan megvilágítja a nappali vagy étkező, a konyha vagy az előszoba területeit.

A boltba
Lindby Acia LED mennyezeti lámpa, nikkel Lindby Acia LED mennyezeti lámpa, nikkel

Az Acia LED-es mennyezeti lámpatest modern, egyszerű és letisztult dizájnjával pontszerző. Az állandóan beépített LED-ek fényesek és ugyanakkor takarékosak a fogyasztásban. A lámpatest meleg fehér fényt bocsát ki, amelynek fényereje szükség esetén szabványos fali fényerőszabályozóval állítható.

A boltba
Lucande Noud LED mennyezeti lámpa, CCT színváltós Lucande Noud LED mennyezeti lámpa, CCT színváltós

A merész, elegáns dizájn és a praktikus funkciók a Noud LED mennyezeti lámpát valami egészen különlegessé teszik. Ezüstszínű alumíniumból és vasból készült, fényereje és fényszíne pedig fali kapcsolóval vagy távirányítóval szabályozható.

A boltba
Lindby Khai LED mennyezeti lámpa, fok. dim, Ø60cm Lindby Khai LED mennyezeti lámpa, fok. dim, Ø60cm

A Khai modern LED-es mennyezeti lámpa egy különleges, fekete-fehér színű lakberendezési elem. A kör alakú panel egy szintén kerek alumíniumkeretre van helyezve, amely vizuálisan hat egyforma méretű darabra van osztva. A fényerő négy fokozatban (100 %, 60 %, 30 %, 13 %) szabályozható a fali kapcsolóval.

A boltba
Sonny LED mennyezeti lámpa, ezüst, CCT, Ø 50,5 cm Sonny LED mennyezeti lámpa, ezüst, CCT, Ø 50,5 cm

A Sonny LED mennyezeti lámpa stílusos és egyszerű megoldás a belső világítás terén. Vasból készült, és műanyag diffúzorral rendelkezik. Távirányítóval tompítható és fényszíne szabályozható.

A boltba
Eclipse LED mennyezeti lámpa innovatív technológiával Eclipse LED mennyezeti lámpa innovatív technológiával

Az Eclipse LED mennyezeti lámpa 3 irányú meghajtóval rendelkezik, amely három különböző világítási módot képes elindítani. Az első kapcsoláskor a középső rész közvetlen fénnyel világít, a második kapcsoláskor a következő gyűrű közvetett megvilágítást kap, a harmadik kapcsolás pedig mindkét lehetőséget egyesíti. A kívánt fénybeállítás négy perc elteltével elmentésre kerül.

A boltba
BEGA 50535 LED lámpa 930 rozsdamentes acél Ø15,5cm BEGA 50535 LED lámpa 930 rozsdamentes acél Ø15,5cm

Ez a kerek LED mennyezeti lámpa alkalmas nedves helyiségekben való használatra, IP65 szerinti sugárvízvédelemmel. A modell öntött alumínium házból és vastag falú kristályüvegből áll. A mennyezeti lámpa kellemes, meleg fehér fényt bocsát ki, amely a magas színvisszaadási index CRI > 90-nek köszönhetően nagyon jól mutatja a helyiségben lévő tárgyakat. - alkalmas átmenő vezetékezésre

A boltba
mennyezeti lámpa Freniso, fenyőfa, bézs, 3 égő mennyezeti lámpa Freniso, fenyőfa, bézs, 3 égő

A hosszúkás Freniso mennyezeti lámpa három Texilből készült lámpaernyővel rendelkezik, amelyek tökéletesen kiemelik a lámpa természetességét. A keret diószínű fenyőfából készült, így kikapcsolt állapotban is hangulatos légkört teremt.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Jive, 50cm, nikkel LED mennyezeti lámpa Jive, 50cm, nikkel

A Jive LED mennyezeti lámpatest fali vagy mennyezeti lámpatestként is felszerelhető, és különösen jól illeszkedik a korszerűen berendezett lakóterekbe. Rendkívüli formájával és magas funkcionalitásával győz meg: a mellékelt távirányítóval a lámpatest tompítható, a fény színe változtatható és az éjszakai fény funkció aktiválható.

A boltba
Foscarini Circus grande üveg lámpa, Ø 46cm Foscarini Circus grande üveg lámpa, Ø 46cm

Az időtlen Circus mennyezeti lámpa egyszerű, harmonikus formájával nyűgöz le. A puha, kerek formájú, szájjal fújt üveg itt egy kis nikkelezett fémlemezzel van kombinálva középen, ami a Foscarini Circus designjára jellemző. Szobavilágításként a mennyezeti lámpa sokféleképpen használható, és kellemes, egyenletes fényt teremt. Tervezte: Defne Koz

A boltba
Arcchio Cirdan LED mennyezeti lámpa 1 égős fehér Arcchio Cirdan LED mennyezeti lámpa 1 égős fehér

Az egylámpás Cirdan LED mennyezeti lámpatest lenyűgöző lineáris kialakításával, és ideális a modern helyiségek egyedileg szabályozható akcentus-, általános vagy prezentációs világításához. - ballasztot tartalmaz - fényszög: 34° - színvisszaadás: Ra ≥ 90 - káprázáscsökkentés: UGR ≤ 16 - védettségi osztály: IP23 - színhelytűrés (kezdeti MacAdam): 2

A boltba
Nemo Canna Nuda LED mennyezeti lámpa, króm Nemo Canna Nuda LED mennyezeti lámpa, króm

A Canna Nuda LED-es mennyezeti lámpát egy monokróm kivitelű, vékony, függőleges fémhenger alkotja. A 25°-os dőlésszög lehetővé teszi a meleg fehér fénykúp beállítását. - Piero Castiglioni tervezte

A boltba
Apolo mennyezeti lámpa, IP44, 35 cm, nikkel Apolo mennyezeti lámpa, IP44, 35 cm, nikkel

A négyzet alakú design időtálló és univerzálisan alkalmazható fényforrássá teszi az Apolo-t. Sárgarézből és üvegből készült, és az IP44-es védettségnek köszönhetően akár kültéri használatra is alkalmas.

A boltba
Oldalsó mennyezeti lámpa, két égő Oldalsó mennyezeti lámpa, két égő

A Side mennyezeti lámpa kialakítása több, fehér gipszből készült lapos négyzetből áll, amelyek két eleme egy-egy GX53 lámpát tartalmaz.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Ritus, Ø 39.3cm matt sárgaréz LED mennyezeti lámpa Ritus, Ø 39.3cm matt sárgaréz

A kerek Ritus LED mennyezeti lámpatest egyszerű, időtlen megjelenésével és hatékony LED-es világítástechnikájával nyűgöz le. Meleg fehér fényével mesés hangulatvilágítást biztosít, amely meghitt légkört teremt. Switchmo funkcióval: A fény három fokozatban tompítható a normál fali kapcsolón keresztül.

A boltba
Philips SuperSlim LED IP44 2,700K Ø 29.5cm fekete Philips SuperSlim LED IP44 2,700K Ø 29.5cm fekete

A Superslim kerek LED mennyezeti lámpa ultra lapos kialakítású Superslim az IP44-es védettségnek köszönhetően alkalmas fürdőszobákba és más nedves helyiségekbe. Meleg fehér fényt bocsát ki, és a fénykapcsoló ismételt kapcsolásával három fényerősségfokozatba (100 %, 50 % vagy 10 %) kapcsolható

A boltba
Lámpa 1030 venge 14-83862 D40 PL2 Lámpa 1030 venge 14-83862 D40 PL2

A Lámpa 1030 venge 14-83862 D40 PL2 egy elegáns és modern megjelenésű lámpa, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely otthoni vagy irodai térnek. A lámpa venge színű, melynek elegáns megjelenése könnyedén illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A Lámpa 1030 venge 14-83862 D40 PL2 kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik és tartósan szolgálja ki a felhasználót. A lámpa magassága

A boltba
Envostar Various mennyezeti lámpa 4i natúr fenyő Envostar Various mennyezeti lámpa 4i natúr fenyő

A négylámpás Various mennyezeti lámpa fekete fémszálakból készült ketreces árnyékolókkal van felszerelve. Ezek egy világosra pácolt fenyőfából készült téglalap alakú baldachin alá vannak szerelve - Európában készült - Fenntartható csomagolásban szállítjuk

A boltba
Kiru LED mennyezeti lámpa, fenyőfa, hossza 60,8 cm, 3-lámpás, fa Kiru LED mennyezeti lámpa, fenyőfa, hossza 60,8 cm, 3-lámpás, fa

A háromlámpás Kiru LED mennyezeti lámpa bármilyen modern környezetbe illeszkedik, és kellemes, meleg fehér megvilágítást és hangulatos légkört biztosít.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben