Vibia Musa 7404 lámpa akkuval, lazacszínű


218 904 Ft
  • Raktáron

A Musa 7404 LED-es asztali lámpát a svéd Note Design Studio készítette, amelynek tervezőit a természet ihlette. Egy matt opálüveg gömb egy ovális alumínium tálba van ágyazva, amelyen keresztül a tartósan beépített LED fénye lágyan hatol kifelé. A kagyló fényvisszaverőként szolgál, amely szétosztja a fényt a környezetében. A lámpatest fényereje a beépített fényerőszabályzó segítségével tompítható. A

Gyártó: Vibia

Termékleírás

A Vibia Musa 7404 lámpa akkuval kiváló választás azoknak, akik elegáns és modern megjelenésre vágynak otthonukban vagy irodájukban. A lámpa különleges lazacszínének köszönhetően kitűnik a többi berendezés közül, így lehetőséget ad arra, hogy stílusosságot és egyediséget vigyünk a térbe.

Az akkumulátoros működésének köszönhetően a Musa 7404 lámpa rugalmas megoldást kínál a helyiségek megvilágítására. Nem szükséges elektromos csatlakozás, így könnyedén elhelyezhető bárhová anélkül, hogy aggódnunk kellene a vezetékek vagy aljzatok meglétéért. Ezáltal a lámpa ideális választás lehet olyan helyiségekben, ahol nem áll rendelkezésre elegendő elektromos forrás, például a teraszokon vagy kerti partiknál.

A Musa 7404 lámpa két fényállást kínál: egy erősebb fénnyel rendelkező mód, amely ideális a szórakozásra vagy olvasásra, valamint egy lágyabb fény, amely a relaxációt és hangulatfényt erősíti. Így a lámpa alkalmazkodni tud az adott helyzetekhez és igényekhez.

Az energiahatékony LED világításnak köszönhetően a Musa 7404 lámpa élettartama hosszú, és alacsony energiafogyasztás mellett is erős és kellemes fényt biztosít. Ezáltal nem csak környezetkímélő, de hosszú távon költséghatékony megoldást ad a világításra.

A lámpa elegáns és szabadalmaztatott formaterve tökéletesen illeszkedik a modern belső térbe, bármilyen stílusban is legyen kialakítva. A lazacszín pedig még inkább erősíti a lámpa varázsát és figyelemfelkeltő jellegét.

Röviden összefoglalva, a Vibia Musa 7404 lámpa akkuval és lazacszínével egy látványos és praktikus megoldást kínál a teraszoktól az irodákig bármilyen helyiség megvilágítására. Az energiahatékony LED világítás, a két fényállás és a stílusos formatervezés minden igényt kielégít, miközben egyedülálló megjelenést kölcsönöz a térnek.

A Musa 7404 LED-es asztali lámpát a svéd Note Design Studio készítette, amelynek tervezőit a természet ihlette. Egy matt opálüveg gömb egy ovális alumínium tálba van ágyazva, amelyen keresztül a tartósan beépített LED fénye lágyan hatol kifelé. A kagyló fényvisszaverőként szolgál, amely szétosztja a fényt a környezetében. A lámpatest fényereje a beépített fényerőszabályzó segítségével tompítható. A Musa 7404 továbbá elemekkel van felszerelve, így bárhol elhelyezhető.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
NAME třída energetické účinnosti
VAL G

Rabalux 2696 Nalani asztali lámpa, kék Rabalux 2696 Nalani asztali lámpa, kék

 Ez a lámpa remekül kiegészíti a belső teret és elegendő fényt biztosít, például a kedvenc könyve esti olvasása során. Az ernyője textilanyagból készült, amely szarvasbőrre hasonlít. A kúpos alapja kerámiából van. A kapcsolója a tápkábelén található.

A boltba
lámpa 6027 üveg lámpaernyővel Tiffany kivitelben lámpa 6027 üveg lámpaernyővel Tiffany kivitelben

A 6027-es asztali lámpa Tiffany megjelenésű, sok különböző színű üvegrészecskéből álló geometrikus mintákkal inspirál, és hangulatos akcentusvilágítást teremt nappalikba és hálószobákba.

A boltba
&Tradition Virágcserép VP3 asztali lámpa, matt fekete &Tradition Virágcserép VP3 asztali lámpa, matt fekete

A Flowerpot asztali lámpát a dán Verner Panton tervezte 1969-ben, és a mai napig az 1960-as évek végének Flower Power mozgalmát szimbolizálja. A lámpaernyő két fémből, egy nagy és egy kis félgömbből áll, amelyek úgy vannak elhelyezve, hogy a fényforrás ne okozzon káprázást, és a fényeloszlás optimális legyen

A boltba
By Rydéns Dixton asztali lámpa 52 cm füstüveg By Rydéns Dixton asztali lámpa 52 cm füstüveg

A Dixton asztali lámpa árnyékolóját hengeres-ovális, füstszürke színű üveg alkotja. A téglalap alakú keret felső része alatt van rögzítve. Ez fekete fémből készült, és betonszürke alapra támaszkodik. 1 x E27, max. 40 W (kizárólag).

A boltba
Adrette LED asztali lámpa Glimmer, sárgaréz Adrette LED asztali lámpa Glimmer, sárgaréz

A Glimmer ideális támasz a munkaasztalok hatékony és stílusos megvilágításához, például könyvtárakban. LED technológiával: energiatakarékos és hosszú élettartamú.

A boltba
GUBI Unbound LED asztali lámpa canvas GUBI Unbound LED asztali lámpa canvas

A márvány talapzattal és vászonból készült ernyővel ellátott Unbound asztali lámpa nagy teljesítményű LED fényforrással van felszerelve. Az árnyékoló szabadon forgatható a márvány talapzaton. Az Unbound japán ihletésű dizájnja a Space Copenhagen cégtől származik. - zsinórral ellátott fényerőszabályzóval - a Gubi (Dánia) gyártmánya

A boltba
Asztali lámpa, Műhold arany-barna, magassága 58 Asztali lámpa, Műhold arany-barna, magassága 58

A Satellite dizájner LED asztali lámpa a bolygók pályájára emlékeztet - szokatlan lámpatest az egyéni ízléshez és a különleges lakókörnyezethez.

A boltba
Prandina Luisa T1 asztali lámpa 2,700K króm/füst Prandina Luisa T1 asztali lámpa 2,700K króm/füst

A Luisa T1 asztali lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, időtlenül szép formájú. Középen a krómozott fémkeret felülről lefelé átnyúlik az üvegárnyékon, így alulról három kis láb, felülről pedig egy hordozófogantyú áll ki. A keret - és így az árnyékoló közepén is - melegfehér LED-ek találhatók egy hengeres diffúzorban, amelynek fénye körös-körül sugárzik, és nagyon jó színvisszaadás jellemzi.

A boltba
Chloe asztali lámpa töltőállomással, fekete Chloe asztali lámpa töltőállomással, fekete

A Chloe asztali lámpa lapos, téglalap alakú, fémből készült talppal és üvegből készült, gömb alakú lámpaernyővel rendelkezik. Induktív töltőállomással van felszerelve a megfelelő okostelefonok stb. számára, és érintésvezérlő felülettel rendelkezik a fény kapcsolásához. Ideális kiegészítő világításként a nappaliban vagy éjjeli lámpaként.

A boltba
Asztali világítás Lovis rattanfonatból Asztali világítás Lovis rattanfonatból

A Lovis egy divatos boho stílusú asztali lámpa, amely rattanszövésből készült árnyékolójával természetes és hangulatos hangulatot visz a lakótérbe. Használható például fényforrásként az éjjeliszekrényen, a komódon vagy az asztalfiókon. A rattanszövés emellett gyönyörű fény-árnyék játékokat teremt a nappaliban. A megvilágításhoz dekoratív fényforrás használható.

A boltba
Margot asztali lámpa, magasság 55cm, bézs, arany, fehér Margot asztali lámpa, magasság 55cm, bézs, arany, fehér

A Margot asztali lámpa álló, téglalap alakú fémvázzal rendelkezik, amely egy 90°-kal eltolt természetes anyagból készült elemmel együtt alkotja az alapot, és egyúttal hordozza az ovális textil ernyőt.- Design by Gabriel Teixidó

A boltba
Asztali világítás Alsager nemezbúrával Asztali világítás Alsager nemezbúrával

Az Alsager asztali lámpa fekete, acélból készült vázzal és világosszürke filcből készült kúp alakú ernyővel egyszerűségével inspirál - akár a nappaliban, akár éjjeli lámpaként.

A boltba
Lámpa Togo black 5054 LB1 Lámpa Togo black 5054 LB1

A stílusos és modern Lámpa Togo black 5054 LB1 remek kiegészítője lehet otthonodnak vagy irodádnak. Az elegáns fekete bázis és átlátszó, csepp alakú üvegborítás egyaránt vonzó látványt nyújt. A lámpa izzója kellemes, meleg fehér fényt sugároz, ideális hangulatot teremtve bármely térben. A Togo lámpa tökéletes választás lehet éjjeli lámpaként az éjjeliszekrényre vagy dekoratív elemként a nappaliba.

A boltba
Lámpa Kalista AT-KAE271S LB1 Lámpa Kalista AT-KAE271S LB1

A Kalista AT-KAE271S LB1 egy elegáns és modern megjelenésű asztali lámpa, mely tökéletes kiegészítője lehet bármelyik otthoni vagy irodai térnek. A krómozott fém lámpatest és a különleges báránybőr árnyék kombinációja igazán exkluzív benyomást kelt. Ez a stílusos lámpa nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionális szempontból is kiváló választás. A termék LED izzóval működik, melynek köszönhetően

A boltba
Asztali lámpa SM-7791W WHITE LB1 Asztali lámpa SM-7791W WHITE LB1

Az Asztali lámpa SM-7791W White LB1 egy modern és elegáns kiegészítő bármelyik otthoni vagy irodai helyiségbe. A fehér színű, stílusos designja tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz. Ez a lámpa nagy teljesítményű LED izzóval rendelkezik, így tiszta és erős fényt biztosít, amely ideális olvasáshoz, munkához vagy egyszerűen hangulatvilágításnak. A fényerő könnyen szabályozható a beépített érintőkapcsolón

A boltba
Asztali lámpa RGB VO0795 12W LB1 Asztali lámpa RGB VO0795 12W LB1

Az Asztali lámpa RGB VO0795 12W LB1 egy modern és stílusos kiegészítő bármely otthonba vagy irodába. Az energiatakarékos 12W-os LED izzónak köszönhetően hatékonyan és fényesen világít, miközben kevesebb energiát fogyaszt. A lámpa RGB funkcióval rendelkezik, így többféle szín közül választhatsz a hangulatodnak megfelelően. Használhatod fehér fényként is, hogy a munkád során ideális fényviszonyokat

A boltba
Asztali lámpa Arno, zöld, nikkel polírozott Asztali lámpa Arno, zöld, nikkel polírozott

Az Arno asztali lámpa szájjal fújt, prizmás üvegből készült cső alakú ernyővel van ellátva, amely különleges hangulatot kölcsönöz a kibocsátott fénynek. A GX53-as talppal ellátott fényforrás a fém talpban van elrejtve. Az izzót tartalmazza.

A boltba
MARSET Bicoca LED elemes asztali gyöngyház fehér MARSET Bicoca LED elemes asztali gyöngyház fehér

A Bicoca LED asztali lámpa újratölthető akkumulátorral van felszerelve, és USB-C töltőkábellel érkezik. Bárhol használható, ahol nincs konnektor a közelben, és hangulatos, meleg fehér fényt biztosít, amely a beépített fényerőszabályzóval 3 fokozatban tompítható. Az alapon található kapcsolóval felszerelt. Az aljzatadapter nem tartozék. - Design: Christophe Mathieu - A lámpafej elforgatható - Flicker-free

A boltba
Rabalux 7029 Minka dekoratív lámpa, kék Rabalux 7029 Minka dekoratív lámpa, kék

  A karcsú Minka dekoratív lámpa gyönyörű kiegészítője lesz a nappali, a hálószoba vagy a gyerekszoba berendezésének. Ez a bájos kék színű lávalámpa műanyagból és üvegből készült, és egy legfeljebb 20 W-os izzóval használható. A foglalat típusa GY6.35. A Minka lámpa a Rabalux gyermekbiztos modellje. Az

A boltba
V-TAC bronz színű asztali lámpa, E27 foglalattal - SKU 40331 V-TAC bronz színű asztali lámpa, E27 foglalattal - SKU 40331

Asztali lámpa, E27 foglalattal.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben