Vibia Top LED fali lámpa Ø 60 cm kék L1


328 356 Ft
  • Raktáron

A Top LED fali lámpa két koncentrikus köre keretezi a fényforrást, és egyenletesen oszlatja el a meleg fényt a környezetben. A prémium lámpa alkalmas a fényerőszabályozásra is, mivel kompatibilis az olyan elterjedt módszerekkel, mint a DALI, az 1-10V vagy a Push. A felső rész mennyezeti lámpatestként is felszerelhető.

Gyártó: Vibia

Termékleírás

A Vibia Top LED fali lámpa egy modern és elegáns kiegészítő minden otthon számára. Az L1 verziójának átmérője 60 cm, így tökéletesen illeszkedik a közepes és nagyobb méretű helyiségekbe is.

A lámpa kék színével azonnal vonzza a figyelmet, miközben kellemes és hangulatos fényt biztosít. Az energiatakarékos LED technológiának köszönhetően hosszú élettartammal és alacsony energiafogyasztással rendelkezik. A kör alakú forma és a minimalista stílus tökéletesen illik a mai modern, letisztult belső terekhez.

A Vibia Top LED fali lámpa kialakítása kiemelt figyelmet szentel a funkcionalitásnak. A fali rögzítésnek köszönhetően helytakarékos és praktikus, mely lehetővé teszi, hogy a lámpa ne foglaljon helyet a bútorokon vagy az asztalokon. A kifinomult kialakításnak és a könnyű telepítésnek köszönhetően könnyen beilleszthető bármilyen belső terünkbe.

A Vibia Top LED fali lámpa tökéletes választás lehet azok számára, akik egyediséget és stílust szeretnének vinni a lakásba. A kék színválasztással friss és modern hangulatot teremt, mely felvidítja és felpezsdíti a tér hangulatát. A lámpa nem csak a lakásban mutat jól, hanem munkahelyeken, üzlethelyiségekben vagy éttermekben is különleges és vonzó megjelenést kölcsönöz.

Tájékozódjon a Vibia Top LED fali lámpa Ø 60 cm kék L1 termékről, hogy otthona vagy irodája is elegáns és trendi megjelenést kapjon. Ez a lámpa a stílust és a funkcionalitást tökéletes egyensúlyban kínálja.

A Top LED fali lámpa két koncentrikus köre keretezi a fényforrást, és egyenletesen oszlatja el a meleg fényt a környezetben. A prémium lámpa alkalmas a fényerőszabályozásra is, mivel kompatibilis az olyan elterjedt módszerekkel, mint a DALI, az 1-10V vagy a Push. A felső rész mennyezeti lámpatestként is felszerelhető.

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
NAME třída energetické účinnosti
VAL E

Randi LED fali lámpa, króm Randi LED fali lámpa, króm

A fémből készült Randi LED-es fali lámpa kicsi, de nagyszerű fényhatással rendelkezik. A beépített LED-ek fénye meleg fehér fényszínben ragyog felfelé és lefelé a két üveglencsén keresztül egy gyönyörű, széles kúpban.

A boltba
Lindby Nanda üveg fali lámpa, kerek Lindby Nanda üveg fali lámpa, kerek

A Nanda fali lámpa teljesen fehér színű, és üveg lámpabúra segítségével hangulatos, meleg fényviszonyokat teremt. A lámpa ezért csodálatosan felszerelhető hangulatos akcentusvilágításként a nappaliban.

A boltba
Jiru fali lámpa, gipsz gömb lyukacsos mintával Jiru fali lámpa, gipsz gömb lyukacsos mintával

A Jiru fali lámpa fehér vakolatfelületével, amely festhető, csodálatosan dekoratív. Az ernyőt díszítő perforált minta nem csak dekoratív, hanem nagyszerű hatású, varázslatos fényt is biztosít.

A boltba
Lindby Ulini LED fali lámpa, up/down Lindby Ulini LED fali lámpa, up/down

Az Ulini LED-es fali lámpa nagyon elegáns megjelenésű, és a belsejében található aranyszínű fényezésnek köszönhetően hangulatos fényhatást kelt. Fényét felfelé és lefelé sugározza, és különösen jól illik a modern lakóterekbe.

A boltba
Tetszetős fali lámpa Larry II Tetszetős fali lámpa Larry II

A Larry II két fúvott üvegárnyékolóval és egy speciálisan sárgarézből (berlini sárgaréz) készült falikarral van felszerelve.

A boltba
Andrea - LED tükör lámpa a fürdőszobához Andrea - LED tükör lámpa a fürdőszobához

Az Andrea LED-es tükörvilágító lámpatest LED-ek segítségével hasznos fényt szór a fürdőszobatükör körül, és dizájnját tekintve feltűnésmentesen illeszkedik a modern enteriőrbe

A boltba
C1693 kerámia fali lámpa fehér ipari stílusban C1693 kerámia fali lámpa fehér ipari stílusban

A C1693 fali lámpa az ipari formatervezés és a vintage elemek stíluskeveréke. Mindenekelőtt a kerámia kopottnak tűnő foltjai és a rozsdaszínű fémből készült felfüggesztés különleges vintage részletek.

A boltba
Knikerboker Crash Tube fal, 60x25 cm, levélréz Knikerboker Crash Tube fal, 60x25 cm, levélréz

A Crash Tube LED-es fali lámpa acélból készült és kézzel készült. A fényhatás különösen érdekes a közvetett módon sugárzó, cső alakú kar miatt. Made in Italy.

A boltba
Karman Makeup LED fali lámpa, átlátszó hegyes Karman Makeup LED fali lámpa, átlátszó hegyes

A nyugdíjas izzólámpa gyászjelentése a LED-es fali lámpa Makeup, amely külsőleg a korábban leggyakrabban használt világítótestre emlékeztet. Belül a zárt üvegárnyékoló LED-ekkel van felszerelve. Made in Italy.

A boltba
Louis Poulsen Flindt falilámpa Ø30cm corten 2 700K Louis Poulsen Flindt falilámpa Ø30cm corten 2 700K

A dán tervező, Christian Flindt által a Louis Poulsen lámpagyártó cég számára készített Flindt LED-es fali lámpa egy tökéletes kört ír le, és a tetején homorú fénykibocsátással van ellátva, amely a homorú és domború formák közötti átmenetnél lágyan ragyogó, visszavert fénygyűrűt hoz létre. Maga a forma kissé kiemelkedik a fali tartóból, így úgy tűnik, mintha a fali lámpa lebegne. Alkalmas beltéri és

A boltba
WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm márvány fehér WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Wall 30x30cm márvány fehér

A téglalap alakú Miles LED fali lámpa fehér márványlemezzel van ellátva, ami nagyon exkluzív megjelenést kölcsönöz neki. LED meghajtóval együtt. Külső fényerőszabályzóval tompítható - magas színvisszaadási indexszel

A boltba
Fali lámpa Amarcord, két izzós Fali lámpa Amarcord, két izzós

Az Amarcord fali lámpa igazán eredeti dizájnban készült, mivel a fali konzol alapja egy vízcső. A Rustika lámpák ideális megvilágítók, és még a vízcseppekkel való társításokat is lehetővé teszik.

A boltba
Dyberg Larsen Denver fali lámpa fekete Dyberg Larsen Denver fali lámpa fekete

A Denver fali lámpa matt fekete fémből készült, és egyszerű, mégis feltűnő északi dizájnjának köszönhetően bármilyen enteriőrbe beilleszthető. A dugóval ellátott kábel és a lámpafej tetején lévő kapcsoló ideális fényforrássá teszi a lámpát az ágy mellett.

A boltba
Milan Wire fali lámpa Ø 38 cm réz fém Milan Wire fali lámpa Ø 38 cm réz fém

A Wire fali lámpa egy acél tálból áll, amely középen filccel van kibélelve, és egy üvegből készült diffúzorból, amelybe a fényforrást kell behelyezni. Az üveggömb belsejében egy gömb alakú neodímium mágnes is található. Ez lehetővé teszi, hogy a fényforrás helyzete a filcfelületen tetszőlegesen változtatható legyen.

A boltba
Northern Glint LED fali lámpa, alumínium Northern Glint LED fali lámpa, alumínium

A Glint LED-es fali lámpa Felix Isidorsson tervezőtől származik, és változatos kialakításával győz meg. A kerek lámpatest perforált, és így izgalmas fényjátékot terjeszt a helyiségben. A LED-ek meleg fehér megvilágítást generálnak, amely tökéletesen alkalmas beltéri használatra. - tápvezetékkel és dugóval együtt

A boltba
Americana fali lámpa, karhosszúság 20 cm, nikkel Americana fali lámpa, karhosszúság 20 cm, nikkel

Az Americana fali lámpa acélból készült, és fehér textilből készült ernyővel rendelkezik. A kar, amelyre a foglalatos ernyő felfelé van szerelve, mozgatható, ami lehetővé teszi a fali lámpa rugalmas használatát. A textilanyag szórt fényt biztosít.

A boltba
Lindby Nefeli fali lámpa fa részletek, egy izzós Lindby Nefeli fali lámpa fa részletek, egy izzós

A Nefeli acélból és egy diszkrét faelemből áll. Egylángú, és megfelelő lámpákkal szerelhető fel.

A boltba
Fali lámpa 5LL-6100 Tifffany look, bézsbarna Fali lámpa 5LL-6100 Tifffany look, bézsbarna

Ennek a fali lámpának az üvegét Tiffany stílusban tervezték, ami egyedi megjelenést és hangulatos fényhatást ígér.

A boltba
Luceplan Costanza falilámpa D13aif alumínium/púder Luceplan Costanza falilámpa D13aif alumínium/púder

A fali lámpák között klasszikusnak számít a Luceplan Costanza modellje. Kecses alumíniumkerettel és kúp alakú, szitanyomású polikarbonátból készült árnyékolóval győz meg. - tápkábellel és dugóval

A boltba
Northern Blush LED falilámpa, fehér Northern Blush LED falilámpa, fehér

A Blush fehér fali lámpa egy meglehetősen diszkrét és nem feltűnő fényforrás, amely funkcionalitásával is képes pontozni. A fali kapcsolón keresztül végezhető dimmelési funkció mellett a Blush a lámpatest karjának kényelmes állítási lehetőségét is kínálja.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben