Vivien függőlámpa, kétszínű, világoskék/fehér


49 490 Ft
  • Raktáron

A Vivien egy kézzel készített függőlámpa, amely érdekes hangsúlyokat teremt a modern életterekben. A két aszimmetrikus lámpabúra kívülről színes velúrral, belülről pedig fehér fóliával borított. Az eredmény egy olyan világítási tárgy, amely nemcsak vizuálisan vonzó, hanem lenyűgöző megvilágítást is biztosít.

EAN: 5902751346947

Gyártó: Maco Design

Termékleírás

A Vivien egy kézzel készített függőlámpa, amely érdekes hangsúlyokat teremt a modern életterekben. A két aszimmetrikus lámpabúra kívülről színes velúrral, belülről pedig fehér fóliával borított. Az eredmény egy olyan világítási tárgy, amely nemcsak vizuálisan vonzó, hanem lenyűgöző megvilágítást is biztosít.

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Függőlámpa Glassy 3 lámpás kerek, üveg grafit Függőlámpa Glassy 3 lámpás kerek, üveg grafit

A Glassy függőlámpa egy fekete lakkozott fémből készült kerek baldachinból áll, amelyről három grafitszínű üvegből készült gömb alakú lámpa lóg le különböző magasságban, gyönyörű, minden irányba kiterjedő megvilágítást biztosítva.

A boltba
Függő lámpa C1750 kerámia búrával, fehér Függő lámpa C1750 kerámia búrával, fehér

A kupola alakú C1750 függőlámpa egyesíti az ipari jellegzetességeket a retro megjelenéssel. Ebből a célból a láncos felfüggesztés rozsdás felületet kapott, a két sarkú kerámiaárnyékoló pedig egyenetlen lakkozású, amely a kopás nyomait imitálja. - kézzel készített Olaszországban

A boltba
Louis Poulsen függő lámpa Toldbod 250 kékesszürke Louis Poulsen függő lámpa Toldbod 250 kékesszürke

A Toldbod 250-et a dán Louis Poulsen gyártó tervezői alkották meg, és Poul Henningsen építész, író és lámpatervező ötletein alapul. A függőlámpa alumíniumból készült matt ernyővel rendelkezik, amelyet belülről fehérre lakkoztak az egyenletes fényeloszlás érdekében. A lámpatest visszafogott dizájnnal rendelkezik, így sokoldalúan használható, akár egyenként, akár több változatban.

A boltba
Louis Poulsen Moser üveg függő lámpa, Ø 20,5 cm Louis Poulsen Moser üveg függő lámpa, Ø 20,5 cm

A Moser függőlámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, és homogén fényeloszlást biztosít. A felfüggesztés polírozott alumíniumból készült. Az eredmény egy időtlen szépségű fényforrás, amely stílusos kiegészítője bármely helyiségnek vagy térnek. - Tervezés: Anu Moser - Louis Poulsen gyártmányú

A boltba
LED függő lámpa Olà S2 15, Ø 15 cm, levélarany/b. LED függő lámpa Olà S2 15, Ø 15 cm, levélarany/b.

Az Olà LED-es függőlámpa egy kerek, fémből készült, vonzóan lakkozott ernyőből áll. A fémkeretben olasz üvegkristályok függönyként függenek. A lámpatest felfelé és lefelé is sugározza a fényt. A felfelé irányuló világításhoz két G9-es lámpa használható közvetett fény létrehozására. A lefelé világító lámpákba integrált LED-ek biztosítják a meleg fehér fényt, és hangulatos környezetet teremtenek. Mint

A boltba
Gömb alakú LED függő lámpa Sphere, Ø 20 cm Gömb alakú LED függő lámpa Sphere, Ø 20 cm

A Sphere LED-es függőlámpa kétrészes, gömb alakú ernyője felül krómozott fémből, alul pedig polikarbonátból készül, amelynek különleges textúrájú belső része csillogó hatást kelt. Meleg fehér LED-ekkel felszerelve kellemes, energiatakarékos világítást biztosít.

A boltba
Runa függő lámpa, szizálernyő, egy izzós, Ø 35 cm Runa függő lámpa, szizálernyő, egy izzós, Ø 35 cm

Az egylámpás Runa függőlámpa szizálból, az agávé leveléből származó természetes rostból készült kalitkás árnyékolóval van ellátva, és lágy fényt bocsát ki mindenfelé a hangulatos megvilágítás érdekében. A Runa természetes hangulatot kölcsönöz bármilyen környezetnek.

A boltba
LED függő lámpa Jube SP G b/f, 3 000 K, DIM2 LED függő lámpa Jube SP G b/f, 3 000 K, DIM2

A Jube függőlámpát a két fúvott üvegből készült, később összeillesztett rész kombinációja teszi olyan vonzóvá. Bájos tónus-tónus hatások jönnek létre, mivel az alsó elem fehér színű és LED-es fényforrással van ellátva, míg a felső, környező üveg átlátszó. Vintage jellegű függőlámpa. - szájjal fújt, többrétegű üveggel

A boltba
Axolight Mountain View - LED függő lámpa sz.-króm Axolight Mountain View - LED függő lámpa sz.-króm

A meleg fehér LED-fény meleg fehér fényben fürdeti a hegyi tájat a kézzel fújt, átlátszó üvegárnyékoló alatt, és hagyja, hogy a Mountain View dizájner függőlámpa teljes szépségében ragyogjon. Kikapcsolt állapotban is igazi szemet gyönyörködtető.

A boltba
Luceplan Mesh Wireless függő lámpa Ø 80 cm 1 m Luceplan Mesh Wireless függő lámpa Ø 80 cm 1 m

A Mesh Wireless LED-es függőlámpa, amely az ingyenes Luceplan alkalmazással (csak Androidra) vezérelhető, látványos megjelenést és változatos világítási forgatókönyveket kínál. - 6 előre beállított program választható - egyénileg vagy csoportosan vezérelhető - dimmelhető - dinamikus forgatókönyv választható

A boltba
Paulmann Puric Pane I LED függő l. 6izz közvetett Paulmann Puric Pane I LED függő l. 6izz közvetett

Puric Pane I egy modern és purista kialakítású LED-es függőlámpa, amely a baldachinban indirekt világítással és hat rugalmasan forgatható és elforgatható, filigrán rúdra szerelt fénysugárzóval rendelkezik. A spotok forgathatók és elforgathatók, és a lámpatest fényereje a fénykapcsolón keresztül három fokozatban kapcsolható.

A boltba
Függő lámpa pitypang kialakítású felső Ø 25cm Függő lámpa pitypang kialakítású felső Ø 25cm

A kézzel fújt üveg függőlámpa Ball különleges fényforrássá válik az ernyő fekete díszítésének köszönhetően. A gömb alakú lámpatartóból finom pitypang indák nyúlnak messze lefelé. A díszített lámpaernyő szájjal fújt, ezért az üvegben és a díszítésben található apró szabálytalanságok nem hibát jelentenek, hanem a kézműves munka bizonyítéka, és minden lámpát egyedivé tesznek.

A boltba
Philips Hue függő E27 foglalat, 1-izzós, fekete Philips Hue függő E27 foglalat, 1-izzós, fekete

Ez az E27-es foglalattal rendelkező hengeres lámpa ideális dekoratív fényforrásokhoz, például a Philips Hue-ból.

A boltba
Kundalini New York függő lámpa, Ø33 cm, szürke Kundalini New York függő lámpa, Ø33 cm, szürke

A New York függőlámpa többrétegű technopolimerből készült, gyémánt alakú szerkezetű ernyővel rendelkezik. A fényt egy prizmás metakrilátból készült diffúzoron keresztül bocsátják lefelé. - made in Italy - design by Peter Jamieson

A boltba
Lucande Cesur függő lámpa, hat lángú, sárgaréz Lucande Cesur függő lámpa, hat lángú, sárgaréz

A Cesur függőlámpának két, három csőből álló lámpaernyője van. Ezek lefelé és felfelé vannak igazítva, hogy a fény mindkét oldalon kijusson. A függőlámpa tökéletesen alkalmas nappaliba vagy étkezőbe.

A boltba
Függő lámpa Ramo, két izzós, fekete Függő lámpa Ramo, két izzós, fekete

A Ramo függőlámpa nagyon különleges kialakítású. Egy kerek tartóból áll, amely a falra vagy a mennyezetre rögzíthető. Két kábel fut ki belőle, amelyek egyenként két klipsz segítségével rugalmasan rögzíthetők a mennyezethez. A kábelek végén lévő lámpaburák kompaktak, és megfelelő E27-es izzókkal szerelhetők fel (nem tartozék). Az aljzaton keresztül történő csatlakozáshoz. Kapcsolja be a kábelt.

A boltba
Lucande Thamila függő lámpa, fekete, tölgy Lucande Thamila függő lámpa, fekete, tölgy

A Thamila függőlámpa egy több fekete vasból és tölgyfából készült, öt lámpaernyőt hordozó, fekete vasból és tölgyfából készült mennyezeti lámpatestből áll. Ezek az árnyékolók fekete textilből készülnek, és megfelelő fényforrásokkal szerelhetők fel.

A boltba
MARKET SET Marrakech függőlámpa, 60x46cm, curry MARKET SET Marrakech függőlámpa, 60x46cm, curry

A MARKET SET Marrakech függőlámpa természetes, réteges megjelenésű. A hatszögletű külső árnyékoló festett vászonszövetből készült, amelyhez egy belső réteg természetes bézs színű, banánfából és raffiapálmából származó természetes bézs színű szálakból készült, alsó széle fodros. A textilkábel és a kerek fémkupola fekete színű.

A boltba
Függőlámpa Asheville, 3-izzós Függőlámpa Asheville, 3-izzós

Az Asheville függőlámpa Valiant Bronze kivitelű, fémből készült, ívesen kialakított kerettel rendelkezik. A három kézzel készített, szögletes, Tiffany-stílusú üvegből készült, szögletes árnyékoló nagyon hangulatos fényhatást biztosít borostyánszínű és krémszínű dekoratív színezésével. Láncfelfüggesztéssel felszerelve.

A boltba
Stilnovo Mongolfier P2 LED lógó világítás, fekete Stilnovo Mongolfier P2 LED lógó világítás, fekete

A Mongolfier P2 LED-es függőlámpa fekete, dombornyomott ketreces árnyékolója nagyszerű vintage stílust eredményez. A vékony vasrudak elegánsan és lendületesen tekerednek egymás köré, szép szövésű, könnyedséget árasztó szöveget alkotva. A kerek baldachinra függesztett kábeles felfüggesztés szintén fekete színű. De a vizuális megjelenésen kívül ez a függőlámpa mindenekelőtt a világítás kialakításában

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben