Zig LED asztali lámpa fekete vezérlőpanellel


61 990 Ft
  • Raktáron

A Zig egy különösen rugalmas LED-es asztali lámpa. A lámpa 360 fokban elforgatható feje modern LED-eket tartalmaz. Ezek különböző fényszínekre állíthatók. A Zig rendelkezik USB-kimenettel, amely mobiltelefonok töltésére használható. A beépített időzítővel a lámpa négy óra elteltével automatikusan kikapcsol

EAN: 3131130362861

Gyártó: Aluminor

Termékleírás

A Zig egy különösen rugalmas LED-es asztali lámpa. A lámpa 360 fokban elforgatható feje modern LED-eket tartalmaz. Ezek különböző fényszínekre állíthatók. A Zig rendelkezik USB-kimenettel, amely mobiltelefonok töltésére használható. A beépített időzítővel a lámpa négy óra elteltével automatikusan kikapcsol

Íróasztal lámpa

Az íróasztal lámpa alkatézis weboldala a belső lámpák kategóriába tartozik és ideális megoldást kínál mindenki számára, aki szeretné feljavítani az íróasztalának világítását vagy károsodott lámpáját javítaná meg. A weboldal célja, hogy egyszerű és hatékony módon segítsen azoknak az embereknek, akik a számítógépük előtt dolgoznak vagy olvasnak, és szeretnék, ha az íróasztalukon megbízható és lágy világítás lenne. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán széles választék áll rendelkezésre az íróasztal lámpák különböző típusairól, stílusairól és méreteiről. Az oldalon könnyen megtalálhatók az íróasztali lámpák fontos alkatrészei, például a lámpa áramellátására szolgáló adapterek, a lámpa érintő kapcsolói és a fényforrások. Az oldal tanácsokat és útmutatókat is nyújt azoknak az embereknek, akik profi alkatrészre van szükségük, hogy saját lámpájukat javítsák meg vagy elősegítsék a lámpák biztonságos és hosszú élettartamát. Az oldal könnyen kezelhető és a menürendszer egyszerű és átlátható. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán a vásárlók könnyen találnak olyan termékeket, amelyek megfelelnek a saját igényeiknek és elképzeléseiknek. Az oldal minden terméke magas minőséget kínál néhány íróasztali lámpa gyártó legjobb márkáitól, hogy biztosítsák a vásárlóknak a megfelelő ár-érték arányt. Összefoglalva, az íróasztal lámpa alkatézis weboldal egy megbízható és könnyen kezelhető platformot kínál az ügyfelek számára, akik az íróasztali lámpájukat szeretnék felújítani vagy megjavítani. Az oldal széles választékát kínálja a legjobb minőségű termékekből, valamint hasznos útmutatókat és tanácsokat nyújt, hogy a vásárlók minden szükséges információval rendelkezzenek.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
NAME třída energetické účinnosti
VAL E

Skansen asztali lámpa, állítható, szürke Skansen asztali lámpa, állítható, szürke

A Skansen asztali lámpa a fa és a fém anyagokat ötvözi, hogy ipari bájjal rendelkező fényforrást hozzon létre. A fából készült kar állítható. A maximális kiugrás 31 cm. Sokoldalúan használható, pl. asztali lámpaként, minden fából készült lámpa egyedi. A szín- és szerkezeti különbségek a fa természetes tulajdonságai, ezért a termékfotó eltérhet.

A boltba
Artemide Sisifo LED asztali lámpa fehér Artemide Sisifo LED asztali lámpa fehér

Az Artemide Sisifo kis LED-es asztali lámpája elforgatható lámpafejjel egyformán jól működik munkahelyi és környezeti világításként. Beépített érintésvezérlésű fényerőszabályzó.

A boltba
Anglepoise Original 1227 asztali lámpa fekete Anglepoise Original 1227 asztali lámpa fekete

Az Anglepoise® Original 1227 LED-es asztali lámpa állandó feszültségű rugós mechanizmussal, hagyományos lépcsős talppal, krómozott szerelvényekkel és a címke lenyomatával van felszerelve, és tökéletesen kiegyensúlyozott. Rugalmasan állítható és sokoldalúan használható asztali lámpa. LED izzóval együtt.

A boltba
Asztali lámpa Bachelor, három állítási lehetőség Asztali lámpa Bachelor, három állítási lehetőség

A három csuklónak köszönhetően a Bachelor asztali lámpa teljesen az egyéni igényekhez igazítható, és jól teljesít például íróasztalnál végzett munka során.

A boltba
By Rydéns Aston asztali lámpa By Rydéns Aston asztali lámpa

Az Aston asztali lámpa matt fekete színű fémből készült. A felső rúd a lámpaernyővel együtt szögben állítható. Maga az árnyékoló 180 fokban elforgatható. Az Aston E14-es izzóhoz készült (nem tartozék). A világításkapcsoló a tápkábelen található.

A boltba
Dyberg Larsen Ocean lámpa curry/sárgaréz/turkiz Dyberg Larsen Ocean lámpa curry/sárgaréz/turkiz

Az Ocean asztali lámpa ernyője forgatható és elfordítható, így a fénykúp a kívánt pozícióba helyezhető. A türkizkék, sárgaréz és a feltűnő curry színkombinációja a retro dizájn szemet gyönyörködtetővé teszi.

A boltba
Jieldé Loft D6000 asztali lámpa, fehér Jieldé Loft D6000 asztali lámpa, fehér

A Loft D6000 asztali lámpa nosztalgikus hangulatot kölcsönöz az íróasztalnak ipari stílusú kialakításával, amelyről a Jieldé márkagyártó világszerte ismert. A fogantyúval ellátott kerek fej és a stabil talp kiemeli a lámpa ipari formatervét. Ezenkívül a lámpatest a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja a felhasználójának a mozgatható nyak és az elforgatható talp révén.

A boltba
Jieldé Signal SI333 lámpa lábbal, olívazöld Jieldé Signal SI333 lámpa lábbal, olívazöld

A francia Jieldé családi vállalkozás Signal SI333 asztali lámpája klasszikus, ipari formatervezéssel és lenyűgöző mobilitással inspirál. Stabil talppal van felszerelve. A magasra törő, kétrészes lámpatest alsó része 280°-kal elforgatható. A három karcsukló mindegyike 300°-kal elfordítható. A lámpafej 360°-ban elforgatható. A fény iránya mindig rugalmasan beállítható. Billenőkapcsolóval a be- és kikapcsoláshoz.

A boltba
Jieldé jel SIC400 lámpa, tartóláb, 1 karos zöld Jieldé jel SIC400 lámpa, tartóláb, 1 karos zöld

A francia Jieldé családi vállalkozás Signal SIC400 asztali lámpája klasszikus, ipari formatervezéssel és lenyűgöző mobilitással inspirál. Stabil talppal és enyhén ívelt karral rendelkezik. A kar az alsó részen 280°-kal elforgatható. A két karcsukló egyenként 300°-kal elfordítható. A lámpafej 360°-ban elforgatható. A fény iránya mindig rugalmasan beállítható. Billenőkapcsolóval a be- és kikapcsoláshoz.

A boltba
Louis Poulsen Keglen asztali lámpa 3,000 K fehér Louis Poulsen Keglen asztali lámpa 3,000 K fehér

A Keglen LED-es asztali lámpát Jakob Lange tervezte a BIG Ideas cégtől, és grafikus megjelenésével, valamint vakításmentes fénykibocsátásával nyűgöz le, mind közvetve felfelé az árnyékoló tetején lévő nyíláson keresztül, mind pedig közvetlenül lefelé. A Keglen egy csapszeggel van ellátva, és az asztallaphoz van csavarozva. A lámpatest talpán lévő kapcsolóval fokozatmentesen dimmelhető. A tápkábel egy

A boltba
LED asztali lámpa MAULgrace, színváltozatos, fényerőszabályzó, ezüst színű LED asztali lámpa MAULgrace, színváltozatos, fényerőszabályzó, ezüst színű

A fémből és alumíniumból készült MAULgrace color vario LED asztali lámpa súlyozott talppal és rugalmas, csuklós dupla karral, széles működési sugárral biztosítja a jó fényviszonyokat az íróasztalnál. A fény színe 3000 és 6500 K között fokozatmentesen választható, a fényerő pedig négy fokozatban tompítható. A működtetéshez szükséges érintőpanel a lámpafejen található.

A boltba
LED asztali lámpa Cobra matt réz LED asztali lámpa Cobra matt réz

A Cobra asztali lámpatest feje a rugalmas lengőnyaknak köszönhetően állítható, és a beépített nyomógombos kapcsoló lehetővé teszi mind a fényerő, mind a fényszín (2200 K és 6000 K között) fokozatmentes szabályozását.

A boltba
Rotaliana String T1 LED lámpa fekete, narancs Rotaliana String T1 LED lámpa fekete, narancs

A modern és korszerű String LED asztali lámpa alumíniumból készült, számos csuklóval, amelyek a forgó és forgatható fejnek köszönhetően maximális mozgásszabadságot biztosítanak. A String energiatakarékos LED-ekkel is fel van szerelve, amelyek a lámpatest fején lévő kapcsolóval kapcsolhatók be vagy ki.

A boltba
Rotaliana String T1 DTW LED lámpa fehér, ezüst Rotaliana String T1 DTW LED lámpa fehér, ezüst

A modern és korszerű String LED asztali lámpa alumíniumból készült, számos csuklóval, amelyek a forgó és forgatható fejnek köszönhetően maximális mozgásszabadságot biztosítanak. A String energiatakarékos LED-ekkel is fel van szerelve, amelyek a lámpatest fején lévő kapcsolóval tompíthatók, illetve be- vagy kikapcsolhatók. A dim-to-warm technológia a fény színét is megváltoztatja.

A boltba
Lindby Loretta LED íróasztal lámpa, CCT, fekete Lindby Loretta LED íróasztal lámpa, CCT, fekete

A Loretta LED-es asztali lámpa jól használható az íróasztalon, és nagyon egyszerű formanyelv jellemzi, amely jól illeszkedik a modern koncepcióba. Mind a fény színe, mind a fényerő három fokozatban állítható érintéses funkcióval. A fényfej elforgatható is (180°-os szögben felfelé és lefelé), így az íróasztal megvilágításakor maximális rugalmasságot biztosít.

A boltba
LED asztali lámpa Marek, szabályozható, antracit LED asztali lámpa Marek, szabályozható, antracit

A Marek LED-es asztali lámpa modern és egyszerű kialakítású, robusztus fémből készült. Meleg fehér fényével a Marek kellemes megvilágítást biztosít, és ideális asztali lámpának. Kecses lámpafeje elforgatható, a beépített LED-ek pedig fokozatmentesen szabályozhatók.

A boltba
Luceplan Berenice lámpa 15 cm, fekete-sárga Luceplan Berenice lámpa 15 cm, fekete-sárga

A Luceplan Berenice modern asztali lámpa egy 15 cm átmérőjű asztali talapzatból és egy hozzá illő üvegreflektorból áll. Rugalmas ízületekkel rendelkezik, és a fényfej 360°-ban elforgatható. Ez lehetővé teszi a fény egyéni beállítását a különböző igényekhez

A boltba
Lindby Ailina LED asztali lámpa, kerek talp, fehér Lindby Ailina LED asztali lámpa, kerek talp, fehér

Ez a LED-es asztali lámpa mozgatható fényfejjel rendelkezik, és jól illeszkedik az íróasztalra. Formatervezése elegáns és időtálló, a LED-eknek köszönhetően pedig garantáltan alacsony a fogyasztás. Az Ailina három fokozatban tompítható.

A boltba
LED-es asztali lámpa Puk Meg Maxx Eye Table 37 cm króm LED-es asztali lámpa Puk Meg Maxx Eye Table 37 cm króm

A Puk Meg Maxx Maxx Eye Table LED-es asztali lámpa lámpafeje nagyvonalú formájú, amely azonnal megragadja a tekintetet. A két beépített lencsének köszönhetően a fény stílusosan felfelé és lefelé is sugározható. A fémes színekben pompázó elegáns design szinte bármilyen modern enteriőrbe beilleszthető.

A boltba
LED-es asztali lámpa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikkel LED-es asztali lámpa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikkel

A Puk Meg Maxx Maxx Eye Table LED-es asztali lámpa lámpafeje nagyvonalú formájú, amely azonnal megragadja a tekintetet. A két beépített lencsének köszönhetően a fény stílusosan felfelé és lefelé is sugározható. A fémes színekben pompázó elegáns design szinte bármilyen modern enteriőrbe beilleszthető.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben